Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(Title @ 2013 02 23, 23:44)
Gal kas yra bandę šį bb kremą? Peržvelgiau temą ir lyg neradau nieko apie jį, o internete gana neblogi atsiliepimai, ir kaip supratau jo yra tik viena spalva  g.gif
SKIN79 DREAM GIRLS BB

mano pazistama naudoja sita ir tik geriausi atsiliepimai jos- o jos oda riebi (beje tas atspalvis jai idealiai tinka, palyginimui chanel pudru naudoja b20 atspalvi, tai ner visai perbalusi lavonine biggrin.gif ) as gal kada irgi ji isbandysiu, pagal aprasyma tai jis skirtas 'paaugliskai' greit besiriebaluojanciai, besikemsanciai odai. vis dar laukiu missha signature verysad.gif nu kaip siuncia ilgaaaai biggrin.gif...
Atsakyti
Esu naujokė (nors ne jauna), tad dozo joroshiku onegaishimasu smile.gif)))

Nuo spuogų galėčiau patarti šitą kremuką Lion Japan Pair Acne

http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649

Prieš gerą mėnesį veide atsirado kažkokia biaka (ar tai acne ar tai herpesas), kurią net BB kremai nemaskavo. Radau info apie šitą kremą, užsisakiau, nors ne iš pigiausiu ir tik 14g, atsiuntė per 10 d., ir jau po pirmos nakties acne sumažėjo dvigubai. Tikiuosi, po kelių dienų veide neliks anei vieno spuogelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2013 02 27, 23:19)
Esu naujokė (nors ne jauna), tad dozo joroshiku onegaishimasu smile.gif)))

Nuo spuogų galėčiau patarti šitą kremuką Lion Japan Pair Acne

http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649

Prieš gerą mėnesį veide atsirado kažkokia biaka (ar tai acne ar tai herpesas), kurią net BB kremai nemaskavo. Radau info apie šitą kremą, užsisakiau, nors ne iš pigiausiu ir tik 14g, atsiuntė per 10 d., ir jau po pirmos nakties acne sumažėjo dvigubai. Tikiuosi, po kelių dienų veide neliks anei vieno spuogelio smile.gif

ar nebus sudety ibumetino, ibuprofeno, japonai beveik visur ji deda į tepalus nuo spuogu, tai rusijos forumose panos kuriom tinka šie vaistai atsidžiugt negali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 02 27, 22:38)
ar nebus sudety ibumetino, ibuprofeno, japonai beveik visur ji deda į tepalus nuo spuogu, tai rusijos forumose  panos kuriom  tinka šie vaistai  atsidžiugt negali  thumbup.gif

Būtent smile.gif Aš irgi negaliu atsidžiaugti, kaip tos panos.
Atsakyti
Labai labai labai ir dar karta labai noriu azijietisko BB kremo. bet kaip sunku issirinkti!!! doh.gif kiek nuziurejau populiariausi yra Sikin79, Missha, Hanskin, Lioele, HolikaHolika, SkinFood, EtudeHouse, TonyMoly, Laneige..........

O kaip dar reikia tarp visu siu isirinkti labaiusiai tinkanti mano poreikiams, odos ipui ir atininkanti spalva.... verysad.gif wacko.gif wacko.gif frusty.gif

gal galetumete patarti kurios jau esate isstudijave BB kremus i kuriuos man reiktu atkreipti demesi?

Mano oda jautri ir i riebia puse, siektiek linke kimstis poros bet ne tragiska situacija. maskavimas gali buti vidutinis, bet noreciau matinio ar satininio uzbaigimo, jokiu budu ne svytincio nes oda riebaluojasi. ir dar- mano oda daugiau vidutinio tamsumo i gelsvuma, persiko tono man lengviau prisitaikyti per tamsius atspalvius negu per sviesius.

gal galetu kuri nors ant takelio uzvesti jei ne ant kelio 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 03 01, 00:05)
P.S. as mielai nusipirkciau meginieliu jei tik ju visu kartu kaina nebutu didele. Gal zinote ebay koki pardaveja kuris turetu megineliu keliu firmu o ne pvz. tik skin79 ar missha.?

Turiu 3 skirtingus BB kremus.pirkau pagal kaina išbandymui kas tai per "žvėris". Paskui teko daug perskaityti atsiliepimu internete apie skirtingus kremus, tad suvokiau kaip pasirinkti. Visu pirma, rinktis reiktu pagal amžių, odos tipą, kokios konsistencijos Jus norėtumet ir t.t.. Kiek esu išstudijavus korėjiečių brand'us, Missha, Hera, Danahan, Amore Pacific, Nature Republic ir Iope skirti žmonems 25-34 m., nors yra linijų ir vyresnio amžiaus moterims, net ir pas tą patį Missha.
Prieš pirkdama iš tos paties e-bay goog'linu reviews apie pasirinktą kremą. Mūsų odos tipui geriausi atsiliepimai apie BRTC Perfect BB cream, Dr Jart BB kremai, DoDo Club BB cream. Gal Jums tiktu šitas? Pati galvoju apie ji vasarai
http://www.ebay.com/...984.m1423.l2649
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2013 03 01, 08:42)
Turiu 3 skirtingus BB kremus.pirkau pagal kaina išbandymui kas tai per "žvėris".  Paskui teko daug perskaityti atsiliepimu internete apie skirtingus kremus, tad suvokiau kaip pasirinkti. Visu pirma, rinktis reiktu pagal amžių, odos tipą, kokios konsistencijos Jus norėtumet ir t.t.. Kiek esu išstudijavus korėjiečių brand'us, Missha, Hera, Danahan, Amore Pacific, Nature Republic ir Iope skirti žmonems 25-34 m., nors yra linijų ir vyresnio amžiaus moterims, net ir pas tą patį Missha.
Prieš pirkdama iš tos paties e-bay goog'linu reviews apie pasirinktą kremą. Mūsų odos tipui geriausi atsiliepimai apie BRTC Perfect BB cream, Dr Jart BB kremai, DoDo Club BB cream. Gal Jums tiktu šitas? Pati galvoju apie ji vasarai
http://www.ebay.com/...984.m1423.l2649

Labai ačiū už informaciją. O apie MIZON kosmetiką nieko negalite pasakyti? Nesate skaičiusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CoCo-D: 01 kovo 2013 - 09:17
QUOTE(emiliuxas @ 2013 03 01, 00:05)
P.S. as mielai nusipirkciau meginieliu jei tik ju visu kartu kaina nebutu didele. Gal zinote ebay koki pardaveja kuris turetu megineliu keliu firmu o ne pvz. tik skin79 ar missha.?

Galit iš čia My Webpage užsisakyti mėginukų rinkinį, rodos nemokamas siuntimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(CoCo-D @ 2013 03 01, 09:16)
O apie MIZON kosmetiką nieko negalite pasakyti? Nesate skaičiusi?

Skaičiau apie Mizon ir net turiu viena kremuką, kuris laukia savos eilės po to,kai baigsiu kinišką SIMENGDI seriją Tad su Mizon sraigėmis mano oda nėra susipažinusi. Apie jį internete daug gerų atsiliepimų: regeneruoja, kovoja su raukšlėm, spuogais.
Atsakyti
Nemoku įdėti nuotraukų. Kažkur skaičiau kaip tai daroma, bet nerandu to puslapio. . Norėjau pasiteirauti, ar kas esate išbandę Butterfly baby foot feet peeling renewal mask. Mačiau vaistinėje, kainavo virš 90 litų.

http://www.ebay.com/...984.m1426.l2649
Atsakyti
emiliukas, sveikinu įsigijus dar vieną ligą mirksiukas.gif neįmanoma sustoti schmoll.gif
Aš išbandžiau liole triple solutions bb kremo mėginuką, mačiau ryte, kad buvo spuogų keletas, bet skubėjau pasidažyt, galvoju vakare išsispausiu (negaliu šiai pagundai atsispirti), taigi įspūdžiai:
-tepasi labai gražiai, dengiasi tolygiai, manau tiktų puikiai toms, kurios turi šiek tiek geltonų tonų odoje;
- laikosi visą dieną, į raukšles nesubėga, porų nekemša;
- maskuoja įspūdingai, tėtis sakė - ale gal ir gerai, kad rašai tą blogą, spuogelio nė vieno biggrin.gif
- šiek tiek blizga, bet gražiai, tas vadinamas dewy finišas gaunasi;
- iiiiiiiiir, nusivaliau vakare, visa patenkinta, kad db išspausiu tuos nelemtingus spuogus - spėkit, dingo blink.gif lotuliukas.gif Vadinasi, turi ir kažkokių priešuždegiminių savybių 4u.gif
Vienintelis minusas, kad jei oda kur pasausėjusi, tai išryškina unsure.gif Bet apskritai, labai labai dėmesio vertas produktas cool.gif
Aš irgi visko noriu, bet kol kas bandau stabdyti arklius blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Išbandžiau Skinfood Fresh Apple Sparkling Pore Serum mėginukus
user posted image
Taigi pirmi įspūdžiai būtų, kad pats serumas sakyčiau primena makiažo pagrindą (nesu turėjus makiažo bazės, bet įsivaizduoju, kad ji panaši į šį serumą). Serumas baltos spalvos, skystokas. Užsitepus ant veido šiek tiek palygina veido spalvą vos, vos pamaskuoja ,veidas lieka švelnus, glotnus kaip persikėlis biggrin.gif tik pačio serumo nereiktų padauginti, nes jei per daug uždedi ( pvz. visą mėginėlį blush2.gif ) toks vaizdas, kad jis šiek tiek susivelia į tokius lyg "gumbelius", nežinau kaip kitaip čia pavadinti. Šiaip po poros bandymų daiktas pasirodė, kad fainas, manau labiau tinkantis mišriai/riebiai odai. Likusieji mėginukai manau lauks pavasario vidurio, kada mano oda nebebus tokia išsausėjus.

P.s. Manau vieno mėginuko gali užtekti, kokiems 3 kartams, nes serumo reikia labai nedaug. Taip pat pastebėjimas, kad praplėšus meginėlio pakuotę ją reiktų sandariai užlenkti/kaip nors uždaryti, nes kitaip mėginėlyje likęs serumas šiek tiek sudžiūsta.
Atsakyti