Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

necituojame nuotraukų mirksiukas.gif 4u.gif ypač kai jos buvo prieš kelis postus, nors man irgi smalsu rolleyes.gif
Gal kuri esat bandžiusi arba girdėjusi atsiliepimų apie Nature Republic*Botanical Fresh BB kremą?
user posted image
nuotrauka iš ebay

QUOTE(dominica @ 2013 01 19, 13:22)
beje, gal kas turit rekomenduoti koki ne itin brangu super drekinanti seruma-esencija-kazka tokio smarkiai dehirdatuotai misriai odai?

siūlyčiau pabandyti šią drėkinančią želę, aš pirkau miniuką (8ml) už 4.99$ mirksiukas.gif manau, sausai odai būtų tikras išsigelbėjimas 4u.gif

QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 19, 19:39)
Vakar po jusu postu,uzsisakiau blush2.gif Tikiuosi ateis g.gif
1. AC Clinic Daily Acne Foam Cleanser
2. SKINFOOD Milkshake Point Remover.

ar atėjo, ar išbandei jau? mirksiukas.gif
QUOTE(Darsė @ 2013 01 22, 16:13)
Sveikos 4u.gif
mane irgi sudomino azijietiška kosmetika, paskaitinėjau apie ją kažkurioj temoj apie BB kremus, užsisakiau šį:

kokie įspūdžiai ilgiau panaudojus, ar vis taip pat patinka, ar nekemša porų?

QUOTE(dreamless @ 2013 01 28, 14:53)
Gal kartais Jau išbandėte Laneige Sleeping pack ir yoghurt pack? Aš ir juos užsisakius tai labai įdomu, kokie būtų jūsų atsiliepimai smile.gif

ar jau atėjo? ar išbandėte? koks įspūdis? 4u.gif

Aš vakar ebay pasėdėjau blush2.gif nešiu sukelti į naujus pirkinius šiek tiek vėliau ax.gif
Atsakyti
O kuo skiriasi Missha signature BB ir Missha perfect cover BB? Ar tik apsaugos nuo saulės stiprumu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 02 23, 12:07)
O kuo skiriasi Missha signature BB ir Missha perfect cover BB? Ar tik apsaugos nuo saulės stiprumu?  g.gif

Aš nesu turėjusis nei vieno iš šių BB kremų, tai nelabai galiu pakomentuoti, bet jei skaitote angliškai čia ir čia moterys lygina šiuos du BB kremus gal tai šiek tiek jums padės.
Atsakyti
Pabaigiau Too faced shadow insurance seseliu pagrinda, i jo vieta nusipirkau Etude house proof 10 eye primer. Labai patinka, seseliai islieka nesubege.
user posted image
Atsakyti
Gal kas yra bandę šį bb kremą? Peržvelgiau temą ir lyg neradau nieko apie jį, o internete gana neblogi atsiliepimai, ir kaip supratau jo yra tik viena spalva g.gif
SKIN79 DREAM GIRLS BB
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2013 02 23, 22:44)
Gal kas yra bandę šį bb kremą? Peržvelgiau temą ir lyg neradau nieko apie jį, o internete gana neblogi atsiliepimai, ir kaip supratau jo yra tik viena spalva  g.gif
SKIN79 DREAM GIRLS BB
http://www.asianfash...-cream-435g.jpg

As ji turiu. ax.gif Sitas BB kremas man puikiai sulygina veido oda, malonaus kvapo, su spf 30 thumbup.gif BB kremukas yra labai lengvas, leidzia sukurti naturaliai, gaiviai atrodanti makiaza. 4u.gif Zodziu man tinka ir patinka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(studente @ 2013 02 24, 00:02)
Pabaigiau Too faced shadow insurance seseliu pagrinda, i jo vieta nusipirkau Etude house proof 10 eye primer. Labai patinka, seseliai islieka nesubege.

Gal galėtute palyginti šiuos du šešėlių pagrindus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamless: 24 vasario 2013 - 15:29
QUOTE(preta @ 2013 02 24, 16:06)
As ji turiu. ax.gif Sitas BB kremas man puikiai sulygina veido oda, malonaus kvapo, su spf 30  thumbup.gif BB kremukas yra labai lengvas, leidzia sukurti naturaliai, gaiviai atrodanti makiaza.  4u.gif Zodziu man tinka ir patinka  thumbup.gif  wub.gif

O kokia jūsų oda? Ir kur jį pirkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2013 02 24, 18:53)
O kokia jūsų oda? Ir kur jį pirkote? smile.gif

Mano misri. Ziemos laikotaroiu yra atsirade pasepetojimu ax.gif O pirkau ebay smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 02 24, 15:28)
Gal galėtute palyginti šiuos du šešėlių pagrindus?

Etude house pagrindas tirstesnis, uzteptas greiciau susigeria, seseliai prikimba labai gerai. Be pagrindo man seseliai iskart subega, nes turiu uzkritusius vokus. Man abu pagrindai panasus, abu gerai islaiko seselius.
Etude House dar neseniai naudoju, idomu, ar laikui begant nepasikeis nuomone.
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 02 23, 12:07)
O kuo skiriasi Missha signature BB ir Missha perfect cover BB? Ar tik apsaugos nuo saulės stiprumu?  g.gif

esu riebios odos savininke ir abu man beveik tobuli, signature lengvesnis ir skystesnis vasarai ir riebiai odai labiau tiktu , antras riebesnis normalios sausos odos savininkems, maskuoja panašiai t.y. gerai, finišas satininis abeju, abu turiu abems patenkinta ir kas svarbiausia, pirmą naudoju ilgai nekemša, antra reikiai atsargiai nes panaudojus kiekviena diena kelias savaites tai kemša trupučiuks (drauge su normalia oda varo be sustojimo apie pusmeti jokio kimšimosi thumbup.gif

Papildyta:

Missha Creamy Latte Chocolate Cleansing Foam 172ml
user posted image

korejetiškas prausiklis, puikiai putoja, labai taupiai naudojasi skirtas sausai odai
tik vos kelis kartus bandytas, kažkodel labai erzina saldaus šokolado intensivus kvapas, atrodo kad net burnoj saldu pasidaro doh.gif lotuliukas.gif

minejot čia kad sandeliukose turit , gal kuri keistis noretu blush2.gif į koki kita bet be stipraus saldaus kvapo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 27 vasario 2013 - 09:09
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 02 27, 09:59)
Bet pakuotė kokia graži  wub.gif

drinks_cheers.gif gerai labai užsidaro ir pati minkšta, o tai kai kurios buna kietos ir kad išspaus reikia jiegu, o šita alia barchatine t.y. nera labai blizganti ir slidi ir minkštute, atrodo pakuotes minkštumas nevertas demesio šuduks, bet kai šlapiom rankom bandai išspaus jau kai eina į pabaigą tai besina labai (turiu eveline prausiklį pats prausiklis superinis bet pakuotes kietumas doh.gif tai jau kaip lieka kokiu 30-40ml tai išmetu nes truksta nervu žaist, net prakirpt labai sunku o prakirpus pastoviai draskiai pirštus)
Atsakyti