Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

Oi visko buvo su Kristės konsultantėm... Bet galėčiau pritarti, kad tikrai labai faina konsultantė Kauno Akropoly smile.gif Nežinau, ar ta pati, bet irgi tamsiais plaukais ir daugiau su Lancome dirba, bet prievartą nekiša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2014 01 18, 11:58)

Kauno Akropolio yra viena labai faina konsultantė ilgais tamsiais plaukais, stambesnio sudėjimo. Visada maloniai aptarnauja, parodo, nekiša iškart pirkt. Megoj visos neblogos, bet norėtųsi kad mažiau iš paskos sekiotų.

Kauno Akropolio yra viena labai faina konsultantė ilgais tamsiais plaukais, stambesnio sudėjimo. Visada maloniai aptarnauja, parodo, nekiša iškart pirkt. Megoj visos neblogos, bet norėtųsi kad mažiau iš paskos sekiotų.

Man tai nesiseka su Kristutes konsultantem, Megoj ne karta nesamoniu pripasakojo, karta net ne ta preke ikiso, ieskojau tuso bazes, kazkoki seruma ingrudo sakydama, taip taip cia tuso baze. Teko vezt atgal doh.gif Akropoli daznai is tolo seka dviese trise ir akim vedizoj,a biesas zino ka ten apie tave kalba, geriau ir nezinot. Dukart esu ant Chanel konsultantes uzsirovus, nieko kito tik Chanel kisa. Neturiu nieko pries ta kosmetika, bet noriu ir kitus variantus paziuret. Bet kitu firmu "a sitas nieko ypatingo, Chanel tai va joooo" Meginuku Kristianoj kazin ar esu gavus, nesvabu suma uz kuria perku doh.gif Kazkaip netraukia manes ten niekaip.
Atsakyti
Akropoly ir vyrukas mėgsta pasekiot, vieną kartą su kolege kvepalus rinkomės gerą pusvalandį, tai ant nugaros kabėjo, bet man jau dzin, jei man reikia tai ir žiūrinėju. Jei prišoka, kokia tai ignorą įjungiu ir nebeina iš paskos smile.gif mėginukų gaunu, dažniausiai iš tos ilgaplaukės kur minėjau.
Šiaip nesuprantu tokios strategijos sekimo. Nei Sarmoj, nei Douglase tai netupi ant nugaros kaip Kristėj. Toks vaizdas, kad tik vogti visi ir renkasi ten. Ai dar Akropolio kosmadoj yra tokia blondine nelabai jauna, tai labai mėgsta aiškint ir siūlyt. Tai kai ją pamatau nebeinu smile.gif
O dėl nesąmonių tai jau legenda smile.gif užtai pirmiausiai namuose išsinagrinėju produktus , kurių reik, kad nepievintų po to ir šlamšto neprisipirkčiau nereikalingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 19 sausio 2014 - 20:51
QUOTE(pilkoji28 @ 2014 01 19, 20:50)

O dėl nesąmonių tai jau legenda smile.gif užtai pirmiausiai namuose išsinagrinėju produktus , kurių reik, kad nepievintų po to ir šlamšto neprisipirkčiau nereikalingo.

Ir aš taip darau, jei ne iš užsienio perku, tai visad išsirenku, info išstudijuoju ir tada jau drąsiai iškelta galva einu pirkti numatyto produkto ir nieks tada man jau neperša nieko kito, nes mato kad ateinu su konkrečiais ketinimais...
O jei įlendu "pavarlinėt" be konkretaus tikslo ir prišoka klausdamos ar reikia pagalbos, atsakau "ačiū, šiuo metu ne, jei ko prireiks paklaust-kreipsiuos", tai greit atšoka ir nebelenda daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2014 01 19, 21:50)

Akropoly ir vyrukas mėgsta pasekiot, vieną kartą su kolege kvepalus rinkomės gerą pusvalandį, tai ant nugaros kabėjo, bet man jau dzin, jei man reikia tai ir žiūrinėju. Jei prišoka, kokia tai ignorą įjungiu ir nebeina iš paskos smile.gif mėginukų gaunu, dažniausiai iš tos ilgaplaukės kur minėjau.
Šiaip nesuprantu tokios strategijos sekimo.  Nei Sarmoj, nei Douglase tai netupi ant nugaros kaip Kristėj. Toks vaizdas, kad tik vogti visi ir renkasi ten. Ai dar Akropolio kosmadoj yra tokia blondine nelabai jauna, tai labai mėgsta aiškint ir siūlyt. Tai kai ją pamatau nebeinu smile.gif

Šiaip nesuprantu tokios strategijos sekimo.  Nei Sarmoj, nei Douglase tai netupi ant nugaros kaip Kristėj. Toks vaizdas, kad tik vogti visi ir renkasi ten. Ai dar Akropolio kosmadoj yra tokia blondine nelabai jauna, tai labai mėgsta aiškint ir siūlyt. Tai kai ją pamatau nebeinu smile.gif

Todel kad jas vercia tai daryti cool.gif , kameros viska mato ir stebi, jei neseki is paskos kaip seklys Morka tai gali buti ivertinta kaip atsakomybes neturejimas, o dar paskutiniu metu ( kalbu +- 3-4 metai ) yra sudaryta didziule konkurencija, kuria pro kameras vertina taip: Maryte eina is paskos, vadinasi ji noriai dirba ir gerai prekiauja, o Zitute tik stebi is tolo, vadinasi ji prekiauja nenoriai, todel Zitute ilgai cia nedirbs. Zodziu, yra daug niuansu. Ir anksciau i konsultantes daug labiau investuodavo, budavo kursai, apmokymai, atestacijos ir t.t , dabar to zenkliai sumazejo, uztat stipriai nukentejo aptarnavimo kokybe. Gal dar kokioj Gediminkej nieko, na ir yra keleta tikrai besidominciu ir ismananciu sauniu konsultanciu 4u.gif
Atsakyti
Paradokas bet tikrai būna, kad kai reikia tenka paieškot, o kai nereikia slampinėja aplink smile.gif
Atsakyti
Kartais jos prabyla interneto erdvėse wub.gif

"
68. Kosmetike > 43
2014-01-24 15:38
IP: 5.147.141.228
4
-14

Nusisnekejimas, kaip Liga > nepagydomi ir jokiomis kosmetikos priemonemis nepagazinami. Visas brudas, kuris pardavinejamas lentynose prie mesos > yra is isplautu backu, nuo originalios kosmetikos, todel kaip sakoma : Durnius moka du kartus! As dirbu Kristianoje > ten brudas neprekaijamas, asiliene! Uzeik, uzuot tepus savo veida atliekom! Tapsi bent jau isoriskai grazesne! Iki"

http://bendraukime.l...1...;view=6&p=2
Atsakyti
jau asilienė kaip prajuokino biggrin.gif
Šiaip nepatinka man kristianos atmosfera. Mieliau renkuosi Douglas, arba online shop'us
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 01 29, 22:21)

Kas dabar garantuos kad rašiusoji tikrai dirba Kristėj g.gif

Aš dėjau baną Panoramos Kristei. Nebepirksiu ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 01 31, 14:08)

va va drinks_cheers.gif

Kodel, kas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 31, 14:16)

Kodel, kas buvo?

Kodel, kas buvo?

Nieko nebuvo, bet erzina pardavėjų nekompetencija, mėginimas prastumti įkišti bile ką. Tai liečia ir parduotuvės vedėją. Perkant mėginukų nesulauksi.
Nors kartą atėjo pardavėjos giminaitė, tai jai prikrovė maišą mėginių lotuliukas.gif
Apibendrinus, nematau prasmės pirkti ten, kur dėl kliento nesistengiama.Thats's it smile.gif
Atsakyti
Gal zinot, kokios nuolaidos dabar plauku prieziuros priemonems? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2014 01 31, 15:33)

Nieko nebuvo, bet erzina pardavėjų nekompetencija, mėginimas prastumti įkišti bile ką. Tai liečia ir parduotuvės vedėją. Perkant mėginukų nesulauksi.
Nors kartą atėjo pardavėjos giminaitė, tai jai prikrovė maišą mėginių lotuliukas.gif
Apibendrinus, nematau prasmės pirkti ten, kur dėl kliento nesistengiama.Thats's it smile.gif

Man tai akropolio kriste pasirode syksciausia meginuku atzvilgiu smile.gif
Atsakyti