Kauno Akropolio yra viena labai faina konsultantė ilgais tamsiais plaukais, stambesnio sudėjimo. Visada maloniai aptarnauja, parodo, nekiša iškart pirkt. Megoj visos neblogos, bet norėtųsi kad mažiau iš paskos sekiotų.
O dėl nesąmonių tai jau legenda
užtai pirmiausiai namuose išsinagrinėju produktus , kurių reik, kad nepievintų po to ir šlamšto neprisipirkčiau nereikalingo.
Akropoly ir vyrukas mėgsta pasekiot, vieną kartą su kolege kvepalus rinkomės gerą pusvalandį, tai ant nugaros kabėjo, bet man jau dzin, jei man reikia tai ir žiūrinėju. Jei prišoka, kokia tai ignorą įjungiu ir nebeina iš paskos
mėginukų gaunu, dažniausiai iš tos ilgaplaukės kur minėjau.
Šiaip nesuprantu tokios strategijos sekimo. Nei Sarmoj, nei Douglase tai netupi ant nugaros kaip Kristėj. Toks vaizdas, kad tik vogti visi ir renkasi ten. Ai dar Akropolio kosmadoj yra tokia blondine nelabai jauna, tai labai mėgsta aiškint ir siūlyt. Tai kai ją pamatau nebeinu
O dėl nesąmonių tai jau legendaužtai pirmiausiai namuose išsinagrinėju produktus , kurių reik, kad nepievintų po to ir šlamšto neprisipirkčiau nereikalingo.
Kas dabar garantuos kad rašiusoji tikrai dirba Kristėj
![]()
Aš dėjau baną Panoramos Kristei. Nebepirksiu ten
Kodel, kas buvo?
Nieko nebuvo, bet erzina pardavėjų nekompetencija, mėginimas prastumti įkišti bile ką. Tai liečia ir parduotuvės vedėją. Perkant mėginukų nesulauksi.
Nors kartą atėjo pardavėjos giminaitė, tai jai prikrovė maišą mėginių![]()
Apibendrinus, nematau prasmės pirkti ten, kur dėl kliento nesistengiama.Thats's it