Na aš tai ką galiu pasakyti asmeniškai iš savo patirties, tai kad, jeigu nusprendžiu ką nors įsigyti Gedimino prospekto KristiAnoje (Vilniuje), tai pirkinys 100 proc. bus sėkmingas, nes ten tikrai kažkokia ypatinga aura sukuriama, tikriausiai, ten sutelkiamas visas personalo elitas... Štai akropolio KristiAnoje esu nusipirkus ir ne visai sėkmingų prekių (dekoratyvinės kosmetikos - spalvos prasme), na nesakau, kad dėl to kaltos konsultantės
Bet Gedimino Kristėje šito nebūtų atsitikę, esu tuo tikra, nes ten net spalvą konsultantės išrenka, jos iš tiesų žino už mane geriau kas man tiks

Gedo Kristėj kaip tik vis prie manęs prieina tokia vyresnio amžiaus šviesių trumpų plaukų konsultantė ir nesusišnekam niekaip. Nesupranta ko aš noriu, siūlo ko nenoriu. Baigiasi tuo, kad pabėgu nuo jos konsultacijų.
Yra ten kita smulkutė trumpų tamsių plaukų mergaitė, labai maloni ir profesionali. Vat iš jos rankų perku

QUOTE(Malena @ 2013 01 20, 22:34)
Gedo Kristėj kaip tik vis prie manęs prieina tokia vyresnio amžiaus šviesių trumpų plaukų konsultantė
įsivaizduoju apie kurią kalbat

Gal kas esat dalyvavę Kristianos klientų VIP vakare ?
Paskambino, pakvietė, aš atsisakiau, dabar sąžinė graužt pradeda
Ir vis dėl to įdomu būtų atsiliepimai, jei kas dalyvavot

Ar Vilniuj centrinėj Kristianoj galima užsisakyti makiaža? Gal kas žino, kokios salygos - ar fiksuota kaina, ar reikia prekiu nusipirkti?
Oze baisios konsultantes, uzsukau, viena laikrasti skaite prie kasos atsiremus, antra dazesi, likusios dvi tarpusavyje bendravo, tuo metu buvau vienintele kliente, bet nesmagiai pasijutus, kad joms trukdau, nes jau tokiais kreivais zvilgsniais paziurejo, tuojau isejau

QUOTE(bio @ 2014 01 17, 11:07)
Oze baisios konsultantes, uzsukau, viena laikrasti skaite prie kasos atsiremus, antra dazesi, likusios dvi tarpusavyje bendravo, tuo metu buvau vienintele kliente, bet nesmagiai pasijutus, kad joms trukdau, nes jau tokiais kreivais zvilgsniais paziurejo, tuojau isejau 

Nu čia jau tikrai blogo aptarnavimo pavyzdys... Būčiau iš Kristianos valdžios, duočiau joms velnių
QUOTE(Glory @ 2014 01 17, 18:20)
Nu čia jau tikrai blogo aptarnavimo pavyzdys... Būčiau iš Kristianos valdžios, duočiau joms velnių
Matyt, kad velniu dar nera gavusios

bio, as lygiai ta pati pastebejau Ozo Kristianoje
Vienintelis man ten vyrukas patinka, nuosirdziai pakonsultuoja ir nepersa priemoniu

Kauno Akropolio yra viena labai faina konsultantė ilgais tamsiais plaukais, stambesnio sudėjimo. Visada maloniai aptarnauja, parodo, nekiša iškart pirkt. Megoj visos neblogos, bet norėtųsi kad mažiau iš paskos sekiotų.