Įkraunama...
Įkraunama...

Da Vinčio kodas

Jo, as irgi apie tai pagalvojau, pakistanas uzdraude rodyt nors jis ir musulmoniskas. Manau neatsirastu savizudziu norinciu statyt filma apie muchameda lotuliukas.gif Tikriausiai net nespetu puses nufilmuot lotuliukas.gif
Patinka man musulmonai, rimtai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CaCalialia @ 2006 06 06, 16:28)
krikščionys labai pakantūs savo tikėjimo darkytojų adresu.

Kazin, kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(regen @ 2006 06 09, 09:03)
Kazin, kodel? g.gif

Gavai per vieną skruostą, atsuk kitą wink.gif
Atsakyti
o po to dar apatinį skruostą, kad įspirtų :lotuliukas
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2006 06 09, 14:01)
o po to dar apatinį skruostą, kad įspirtų :lotuliukas

...o po viskas is pradziu...
tiesiog i viska reikia ziureti "blaiviai" ir matyti kur tiesa, o kur išmislas.
Atsakyti
Sakyciau tas atsukimas antro skruosto per daug tiesiogiai kartais interpretuojamas. Taciau sio romano atveju, tiesiog reikejo nekreipt demesio ir tiek cool.gif
Atsakyti
Kristus mokė tolerancijos ir pakantumo 4u.gif

Pažiūrėjau ir aš tą filmą. Ir nors buvau skaičiusi knygą, filmas man paliko šiek tiek kitokį įspūdį. Jei nors viena moteris, žiūrėdama šį filmą, pasijuto Moterimi, jei jos sieloje kažkas virptelėjo, tai jau labai labai gerai.

O ar bažnyčia ką nors slėpė, ar Kristus buvo vedęs, tiesą pasakius, man visai nėra svarbu 4u.gif
Atsakyti
Gal bus įdomu paskaityti interviu su lietuviu, Opus Dei nariu:
http://www.bernardin...php?-1204367103
Atsakyti
garbė žodis, filmas buvo nuobodus, o knyga šiaip sau ......čia aš apie meninę vertę,o istorinės vertės aišku ši knyga tikrai neturi, bet užtai luvre dar padaugėjo žmonių prie monalizos.
Atsakyti
knyga skaiciau, bet po komentaru i filma taip ir nesusiruosiu........
Atsakyti
Da Vincio kode nera ne vienos teisingos vietos. Bet gerai, nes zmones pradejo tryuputi dometis, kuo tiki.
Ir kai sako, kad negalima irodyti kad brownas neteisus, melas.
Galima, yra irodymai. smile.gif)
Atsakyti
O as del tos knygos praradau "drauga"...
Jis - kataliku kunigas. Keitemes el.laiskais, apie daug ka "kalbedavomes". Buvo idomu.
O po to leptelejau, jog skaitau "Da Vincio koda" ir "prasidejo"...
Nepaklausiau smile.gif, skaiciau toliau. O jis siuto, nervinosi, vis irodinejo, kad einu klystkeliais, "negalima" ir pan.
"As ir Korana esu skaicius. Nu ir kas?" - taip ir paklausiau...
Trumpai sakant - nebegali jis su manimi bendrauti.

Tai ir yra mano pats ryshkiausias ispudis perskaicius ta knyga...

.................

Kai kinoteatruose pasirode knygos ekranizacija, sutikta lietuve senute (JAV) papasakojo, jog paskutinio pamokslo metu (lietuviu baznycioje) kunigas aiskino, jog ne nebandytume eiti ziureti ta filma - ten viskas ne tiesa ir pan. Kunigas pats nemate, knygos neskaite, bet pasakojo kas ten rashoma ir bus rodoma filme.

Shyptelejau " maciau ta filma..ir knyga esu skaiciusi..."...
Jos akyse pamaciau siauba...kazhkoki klaiku ishgasti del manes...
Suakmenejo ir ziurejo i mane nemirksedama...
Turbut bande izhiuret ar pasikeiciau...smile.gif))

Viduramzhiai... smile.gif

p.s. evangelija pagal Toma irgi esu skaicius. Agresyvoka... O siaip - isiminiau viena labai grazu epizoda.
Paklaustas "kada mes matysime Dievo karalyste?"
Kristus atsake " kai du tampa vienu ir vienas tampa dviem...Jus matote Dievo Karalyste"... Nepazhodziui, bet kazhkas tokio...smile.gif

p.s.2 Pritariu nuomonei, kad psichoze ishtiko ne tuos, kas skaite ta knyga ir mate filma. Psichoze ishtiko Kataliku baznycia. Vargshai...
Papildyta:
del "gaves per skruosta, atsuk kita..." juokaudama interpretuoju mazhdaug taip:
" Kristus nieko nepasake ka daryti, jei Tau trenke antra karta. Tuo atveju, manau, palikta teise rinktis - duot atgal...i"

Kitaip interpretuojancius prashau nesinervinti.
Visiems vietos po saule uzhteks.
4u.gif
Atsakyti