QUOTE(Renatita @ 2006 05 19, 19:18)
DeepsorroW, tai kaip gi tas da Vinčio kodas? Ar buvai jau filme?
na buvau, sorry truputi turejau problemu su inerneto tiekeju
tai va kaip ekranizacija sakyciau vienas ish geresniu filmu, nera tokiu jau labai dideliu nukrypimu nuo knygos, na keletas smulkmenu buvo, bet ju visada pasitaiko, kaip pvz. kripteksas dezuteje buvo tik vienas, ne taip kaip knygoje, toliau rezisierius kazkaip visishkai neperteikia to pacio kodu shifravimo, kaip buvo romane, filme jie jau labai greitai viska ishkoduoja. Toliau kas man nepatiko, tai Lengdona vaidinantis aktorius ( Tomas Hanksas), na jo vaidybai priekaishtu neturiu, taciau mano akimis jis paprashciausiai shiam vaidmeniui netiko. Kiti veikejai suvaidinti labai puikiai, ypac Li Tibingas bei albinosas Silas, Odri Totu vaidinusi Sofi, na galima sakyti irgi pavykes sprendimas.
Dar vienas toks dalykas, man buvo kazkaip labai sunku isijausti i filma, nes vis nejucia ji lyginau su knyga, kiti irgi minejo panashiai jautesi, na nepaisant visu smulkmenu ir keleto minusu, filmas vykes, shedevru nepavadinsi, taciau tikrai paziureti verta ir nemanau kad baznyciai reikejo taip reaguoti, kaip tik knyga,o ne filmas cia sukelia daugiausiai klausimu, nors maniau kad bus atvirkshciai.