QUOTE(Fanta @ 2006 05 18, 11:50)
Nesudomino šita holivudinio stiliaus knyga, anei kita, kurią bandau įveikt - to pačio autoriaus "Skaitmeninė tvirtovė". Ir absoliučiai nesuprantu, už ką ją kiti taip liaupsina (Da Vinčio kodą). Ir tuo labiau, mano tikėjimui jokios įtakos nepadarė
Fanta cia skonio reikalas ash visas jo knygas perskaiciau("Angelai irDemonai","Davincio kodas","Skaitmenine tvirtove", "Meteoritas") , na kad labai fantastishkos negali sakyti bet kaip romanui tai puikiai sugeba ishlaiky7ti intriga iki paskutiniu puslapiu.
Papildyta:
QUOTE(Žiogelis @ 2006 05 18, 12:11)
Labai daug kur sutinku Aš irgi nesuprantu, iš kur ta tikinčiųjų masinė psichozė? Tai gal kažką slepia, niekadėjai, kad taip susierzino? Man ta knyga irgi patiko - lengvas, neįpareigojantis skaitymėlis laisvalaikiui, kai gali atsipalaiduoti ir paklajoti visai įdomiais siužeto vingiais. Nieko ten nepamačiau bažnyčią žeminančio, niekinančio, apskritai to, dėl ko vertėtų čia tokias kritikų audras rengti. Šiaip jau man daug labaiu patinka tokios knygos, nei tos, kur aprašinėjami 'tikri gyvenimo įvykiai" - tam yra dienoraščiai, laikomi stalčiuose O tikėjimo mano tai nė kiek nepakeitė, nes man Kristus nė trupučio nenuvertėtų, net jei kas nors įrodytų faktą, kad jis turėjo haremą. Na ir kas?
visihkai sutinku nors ir haremas na netgi jei paaishketu kad tarp musu vaikshto jo palikuonys, tai nieko manau nepablogintu, nesumazintu tikejimo, anaip tol tai butu tik irodymas kad jis ishtiesu egzistavo...