Na ir prisijuokiau...
Nors tarpu nerasymas po tasku kai ka taip pat pasako, bet nesitikejau, kad bus taip juokinga.
Papildyta:
tad nereikia maišyti ir romane ieškoti krikščionybės ištakų aiškinimo
Pritariu. Detektyvas ir tiek. Geras detektyvas.
Filmas geras tuo, kad užveda ant teisingo, t.y. mąstymo tako. Kas yra mokslas, kas yra misticizmas ar mistika? Ar garsieji mokslininkai, filosofai nebuvo šiek tiek mistikai? Nuo renesanso (ne tik L. Da vincis) iki naujųjų laikų - N. Teslos, A .Ensteino. O kad ten šaudo gaudo - tai kitaip nieks to filmo nebūtų finansavęs. Pastatyk dabar kokį filmą apie bet ką - be smurto - niekaip.
Dėl Jehovos liuditojų - tai man begalo garžūs tie jų bukletai, kur avys miega šalia liūtų, o žmonės visi draugiškai apsikabina ir šypsosi - tokie AI generuoti.
Aš tyčia pakalbu, kad kalbą papraktikuoti ir kad jų pinigus skambučiams panaudoti, nes būna dažnai iš užsienio skambina. Tai tipo šneku šneku kaip mano sąskaiton įsilaužta ir po to klausiu: o jūs kas, priminkit, Jehovos liudytojai?
Kažkokį pavojingą hobį turite: kažkam iš pažįstamų buvo - paskambino ir nuskaitė pingus iš sąskaitos vien dėl to, kad atsiliepė Nežinau, ar apsimoka ilgai kalbėt
sorry off-topic