Boružėlių gimtadieniui:
http://sphotos-b.ak....203139755_n.jpg
ar ziurit vaikystes miesta per LNK? ten vis ideju geru, pvz siandien tik apie piratu svente rode
Ratų, Minės gimtadieniai:
http://blog.easyfoto...ategory/idejos/
http://blog.easyfoto...ategory/idejos/
3-iasis gimtadienis
Gimtadienio tema buvo velgi Filmukas, tik shi kart "Masha ir lokys"
beje dekinga tema, nes rusu kalba galima rasti kruva ivairiausiu foto internete
Stalas:
1. Saldumynai: Tortas - aishku abu pagrindiniai personazhai Masha ir Lokys, musu megstama zhele, ivairiai patiekta (ledu taurese, kurios apcukruotos spalvotu cukrumi ), zhele apelsine, zhele formeles ant sausainiu, vaisiu ir saldainiu asorti, sausainukai, grybuku mishkas ir pan
2. Uzhkandziai: ivairus sumushtiniai daryti ivairiu formu (naudojau sausainiu formeles) vaikam labai skanu buvo valgyti shirdutes, zuikius, vishchiukus gelytes ir pan , mesyte skrudinta aliejuje ir aishku mishraines, kurios tik suaugusiems
daugiau apie gimtadieni chia
Gimtadienio tema buvo velgi Filmukas, tik shi kart "Masha ir lokys"
beje dekinga tema, nes rusu kalba galima rasti kruva ivairiausiu foto internete
Stalas:
1. Saldumynai: Tortas - aishku abu pagrindiniai personazhai Masha ir Lokys, musu megstama zhele, ivairiai patiekta (ledu taurese, kurios apcukruotos spalvotu cukrumi ), zhele apelsine, zhele formeles ant sausainiu, vaisiu ir saldainiu asorti, sausainukai, grybuku mishkas ir pan
2. Uzhkandziai: ivairus sumushtiniai daryti ivairiu formu (naudojau sausainiu formeles) vaikam labai skanu buvo valgyti shirdutes, zuikius, vishchiukus gelytes ir pan , mesyte skrudinta aliejuje ir aishku mishraines, kurios tik suaugusiems
daugiau apie gimtadieni chia
mamytes, reikia pagalbos sakykit gal kuri zinot kur butu galima isigyti sventines atributikos(puodeliai, lekstutes, stalo papuosimai ir t.t.) su hello kitty???nes dukrytes 3 gimtadienio tema butent tokia..ir kiek visur ieskau internete na nieko nerandu
X-iuke, kaip grazu simpatiski eziukai sumustinukai su veidukais , kaip kempiniukai
inetukea, jei nerasite niekur pirkti, nebent paciai meginti atspauzdinti is nemokamu maketu ka siulo puodukus paprastus galite apklijuoti su maketuku tik su lekstutemis, servetelemis jau sunkiau neis.
hello kitty
inetukea, jei nerasite niekur pirkti, nebent paciai meginti atspauzdinti is nemokamu maketu ka siulo puodukus paprastus galite apklijuoti su maketuku tik su lekstutemis, servetelemis jau sunkiau neis.
hello kitty
o ar yra koks tinklapis kur butu galima jau gatavai atsispausdinti maketus?
tirkai yra visko pirkti su Hello kityy ir pas mus LT- net mūsų varganoj Marijampolės balionų šalis užsivežusi atributikos su hello kitty nros aš visus atributus parsisiunčiau iš www.svenciumiestas.lt -pasieiškokit, nes pas mane stringa internetas... jau ir šį laiškeį rašau antrą kartą
mišinį keksui, valgomos ten kažkokios gumos, vafliukus siųsiesiu iš www.assorti.lt ten yra ir splavinimo rinkinukai, kuriuos jau parsisiunčiau- bud dovanų mergaitėms, ir vienkartiniai nosinukai su hello kitty....
o visa kita darome patys su tėveliu
nenaudosiu Jūsų įdėtų keksiukų - katinukų popierėlių- turiu gražius ružavus kekskiukų popierėlius, priklijuosim po uodegėlę nuo tų įmestųjų maketukų ir realią hello kitty galvytę
o aš turiu prašymą vilnietėms, kaunietėms- gal galit kuri nupirkti saldainiukų, tokių kaip ale akmenukų, rutuliukų, kad būtų raudonų ir ružavų spalvyčių? supilsiu juos į stiklinį indą nuo kitokių saldainių ir uždėsim etiketę
pas mus nėra tokių sadainiukų... o jų būna visuoes didžiuosiuose PC tuose praėjimuose pirkti... gal ne tik... nežinau
Papildyta:
o tu, egzotikaaa, čia įmeti tik nuordą į googlą, kad pačios mamytės pasieiškotų ar kažką daugiau?, nees man dažnai tavo nuorodos rodo tik googlą
mišinį keksui, valgomos ten kažkokios gumos, vafliukus siųsiesiu iš www.assorti.lt ten yra ir splavinimo rinkinukai, kuriuos jau parsisiunčiau- bud dovanų mergaitėms, ir vienkartiniai nosinukai su hello kitty....
o visa kita darome patys su tėveliu
nenaudosiu Jūsų įdėtų keksiukų - katinukų popierėlių- turiu gražius ružavus kekskiukų popierėlius, priklijuosim po uodegėlę nuo tų įmestųjų maketukų ir realią hello kitty galvytę
o aš turiu prašymą vilnietėms, kaunietėms- gal galit kuri nupirkti saldainiukų, tokių kaip ale akmenukų, rutuliukų, kad būtų raudonų ir ružavų spalvyčių? supilsiu juos į stiklinį indą nuo kitokių saldainių ir uždėsim etiketę
pas mus nėra tokių sadainiukų... o jų būna visuoes didžiuosiuose PC tuose praėjimuose pirkti... gal ne tik... nežinau
Papildyta:
o tu, egzotikaaa, čia įmeti tik nuordą į googlą, kad pačios mamytės pasieiškotų ar kažką daugiau?, nees man dažnai tavo nuorodos rodo tik googlą
zinokit paskyriau keleta valandu atkakliam ieskojimui ir radau ko ieskojau su hello kitty, ir darysiu pati dar daug ka atsispausdinsiu pasikoreguosiu ka reikes, pakarpysiu priklijuosiu ir bus manau ciki piki dar turiu laiko iki gimtadienio beveik menesi laiko, tad galesiu sau ramiai kurti dukrytei svente
aciu uz patarimus
aciu uz patarimus
QUOTE(sidrulka @ 2013 02 25, 18:28)
geras, negi neordo nuorodu kurias ikeliu per google, kitos mamos tai kaip suprantu mato, nes ten tas kitas nuorodas atsidarius daug ideju, as kiekvienai tai neimsiu rinkti
o tai tau tuscia google langa rodo?
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 25, 23:22)
geras, negi neordo nuorodu kurias ikeliu per google, kitos mamos tai kaip suprantu mato, nes ten tas kitas nuorodas atsidarius daug ideju, as kiekvienai tai neimsiu rinkti
na, ne visada- kartais rodo visus paveiklsiukus,- specialiai atkreipiu dėmesį, ką tu ten įrašai beieškodama angliškai, bet kartias įmeta mane tik į google langą , kaip ir su paskutiniąja nuoroda- na, aš tiesiog pagalvoju, kad tavo potekstė- susiprask , mamyte, ir pati susirask per visagalį googlą
ar tu, egzotikaa, ne iš Vilniuas ar Kauno, Klaipėdos? negalėtum man nupirkti tų raudonų bei ružavų žirniukų?