Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio stalas - 2

ūkio temai:
user posted image
Atsakyti
Mes ir atšventėm sūnaus gimtadienį, buvo širdučių tema, padariau totą ne tik su mašinom, bet ir širdutėm papuošėm, dariau vitražinius širdučių sausainius, sumuštinukus širdute, daug guminukų širdučių. Taip pat prigalvojau žaidimų širdučių temai, rytoj pabandysiu įkelti nuotraukų smile.gif

QUOTE(*mamusikas* @ 2013 02 19, 18:50)

Atrodo super thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas turi kokiu minciu traukinuku tema? Scenarijus parasytas, tortas uzsakytas (traukinys). Tad truksta tik bendro maisto paruosimo su traukinukais.
Atsakyti
kiaulaite ispudinga wub.gif

QUOTE(barra @ 2013 02 20, 10:56)
O gal kas turi kokiu minciu traukinuku tema? Scenarijus parasytas, tortas uzsakytas (traukinys). Tad truksta tik bendro maisto paruosimo su traukinukais.

as esu dariusi vagonelius maistui sudeti, prekyje tu vagoneliu zaislinis traukinys juos tempia wub.gif pirmame psl yra.
bigsmile.gif geras, pilnas netas mano sumastytu vagoneliu lotuliukas.gif aisku, gal jie jau ir anksciau jau buvo israsti, kazkam irgi tokiu mnciu kilo
paziurekite gal ka rasite 4u.gif
cia cia
ir cia cia nemokami maketai ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 20 vasario 2013 - 15:09
Sveikos mamos ,perskaiciau abi temas ,perziurejau tikriausia ketvirtadali forumo ,bet blush2.gif nejau nei viena nedarete Minnes tema gimtadienio ?Nei Mikio ?Kokiu orginaliu gal patarimu ar minciu pasiulytumet ?Nes mus namie tai jau peles baigia uzpulti doh.gif Su Minne keliasi su ja gulasi .Gal kartais ,kuri pasidalinsite mintimis ax.gif
Atsakyti
sveikutės,

na, dėl maisto idėjų minnes tema gal egzotika padės paieškoti blush2.gif bet kaip suprantu užtenka į visagalį googglą įvesti angliškai norimo personažo vardą ir ... birthday party ideas" ir rasite sočiai pavyzdėlių

na, o iš veiklos svečiams, manau orientuočiausi mergaitėms- moterims į raudonus su baltais kukuliukais kaspinėlius, vyrams , gal būtų galima prisegti tokius kaspinėlisu prie krūtinės ....
ir viską bandyčiau dekoruoti raudona spalvyte su baltais kukuliukais. raudonus balionus aplipinti baltais kukuliukais- čia jau gali būti užduotis svečiams...
galima duoti ant plakato didelę minnę ir užrištom akim priklijuoti jai kaspinėlį ant galvos (kaip tik dabar atsispasudinau tokią užduotį mūsų hello kitty gimtadieniui), dar gal duočiau surasti skirtumus tarp kelių Minnių.... na, ir kol kas daugiau nieko nešauna.... ai, mergaitėms, gal kokia rungtis pavaikščioti su minnes aukštakulniais... smile.gif smile.gif tiek šiai minutei šovė į galvą idėjų...

anuka, merginos iškasat man visko kas tik įmanoma su hello kitty - maisto idėjų, o tai dabar erzinat mane su tais patiekalais ūkio tema, kai jau šaukštai po pietų blush2.gif nors... aš iš mišrainės buvau padariusi ale kažką panašaus į katinėlio galvą ax.gif

dar gal kam šaus į galvą kokių ,,katiniškų" užduotėlių???

jau atsispausdinau trafaretą plakatui- reikės užklijuoti užrištom akim kaspinėlį....

kita užduotis ir jau paruošta-daug helllo kičių galvyčių - visos vienodos, - viena skiriasi- reikia surasti tą kur skiriasi

pievelėje, krūmuose bus iškavoos kitty galvytės, ant kurių kitos pusės bus surašyti dukros pirmeiji žodžiai- svečiams reikės iššifruoti, kas tai per žodžiai smile.gif smile.gif

dar turiu sugalvojusi judrių žaidimų, jei suaugusieji nebus labai pasyvūs, nes vaikų tai mažoka.... - įleisiti pririštą prie kelnių pieštuką į butelį- ale katytė gaudo žuvį... - gal būtų šį žaidimą sugalvoti ir kaip nors kitaip....

ir dar vienas liaudiškas žaidimas-katė gaudo pelę....

na ir dar man norisi kokių poros užduotėlių blush2.gif noris kažko kūrybiško- piešti ar kažką tokio padaryti.... dėliones paveiksliukų su atitinkamu personažu, tai jau darėme per kelis gimtadienius iš eilės, jau šį kart manau nedarysiu.... blush2.gif

na ir dar gal ką pasiūlytumėte dėl dekoracijų... ketinu daryti raudonus ir ružavus pomsus, turiu jau nusipirkusi balionų su hello kitty.. . tėvelis pamaketuos kelis plakatėlius su hello kitty paveiksliukais ir mergaitės nuotraukomis iš antrų metukų...

o ką iš maisto ,,paišsidirbinėti" g.gif apart sausainiukų, kuriems formeles au parsisiunčiau... ružava / raudona želė į aplesinų skilteles .... kepsneliai- katinėlių veideliai, jei bsu kada juos ruošti, nes man bus kaip tik egzų karštinė doh.gif keksiukų formelių tuos maketukus jau ir atsispausdinau, nors dar nežinau ar kepsiu keksiukus, nes jų paskui niekas nevalgo... gal galit pasidalinti savo kepamų keksiukų receptais????
na ir iš internetinių idėjų- tia tik iš ryžių padaryta hello kityy galva- bet kaip ir kur man tai panaudoti??? garnyras prie kepsnio nebent... jei bsu kada terliotis...
na ir manau ir taip per akis čia vėl visko apsikraunu doh.gif doh.gif doh.gif dar jei iš viso tas gimtadienis įvyks, nes.... galim iki to laiko turėti laidotuves
ir dar man sesija doh.gif už tai jau dabar ir ruošiuos pamaži, nes paskui jau nebe tas rūpės...

ai, dar liko didukei parsisiųsti nusižiūrėtą suknytę. mažei jau turiu, jei neišaugs iki gimtadienio doh.gif

na, va pasidalinau savo tarpinėmis idėjomis biggrin.gif

labanakt

ai , tiesa, jau šnd tėtis atspasudino ir dideles raides su vardu ir skaičiuku 2- pats sumaketavo... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 20 vasario 2013 - 22:33
Aciu ,bet googlas pilnas saldumynu -vieninteliai valgomi dalykai ,tai sumustiniai pelytes formos doh.gif .Kaip puosti stala jau turiu ideju ,bet va ka deti ant stalo doh.gif kolkas turiu 2 patiekalus -sumustiniai ir mini picos .Sakau ,gal nemoku ieskoti maisto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 02 20, 19:01)
Sveikos  mamos ,perskaiciau abi temas ,perziurejau  tikriausia ketvirtadali forumo ,bet  blush2.gif nejau nei viena nedarete Minnes tema gimtadienio ?Nei Mikio ?Kokiu orginaliu gal patarimu ar minciu pasiulytumet ?Nes mus namie tai jau peles baigia uzpulti  doh.gif Su Minne keliasi su ja gulasi .Gal kartais ,kuri pasidalinsite mintimis  ax.gif

Turiu šampano etiketę 2 metukų proga, kvietimai į gimtadienį ir medaliai. Jei domina parašykit savo emailą ir atsiųsiu
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 02 20, 20:35)
Aciu ,bet googlas pilnas saldumynu -vieninteliai valgomi dalykai ,tai sumustiniai pelytes formos  doh.gif .Kaip puosti stala jau turiu ideju ,bet va ka deti ant stalo  doh.gif kolkas turiu 2 patiekalus -sumustiniai ir mini picos .Sakau ,gal nemoku ieskoti maisto  blush2.gif

na reikia googlinti meginti daug varintu su food ideas, kazka gal atrasi, cia greitai pagooglinau, dar kas patiko, be saldumynu, kuriu ivairove bigsmile.gif
kepsniukai jei bus karsti
user posted image
sumustinius turbut siuos radai (forma gali issilankstyti is skarbonke,s ja persikirpk, miksta gerai lankstosi - taip bet kokia forma galima pasidaryti ir astri bus spausti)
user posted image

o cia patiko ideja kur sudeti maista bigsmile.gif vienas didelis dubenelis ir du maziukai is sonu wub.gif gali buti ir pomidoriukai ir t.t.
user posted image
Atsakyti
Gal kas turit idėjų cirko tema 1-am gimtadieniui? Ypač iškarpų papuošimams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 02 21, 14:05)
Gal kas turit idėjų cirko tema 1-am gimtadieniui? Ypač iškarpų papuošimams ax.gif

cia cia cia cia

maisto idejos ir cia

LAUKSIME SVENTES FOTO AKIMIRKU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 21 vasario 2013 - 19:36
jau kokiu puikiu ideju prisirinkau artejanciam dukrytes gimtadieniui, aciu mamytes auksarankes 4u.gif ir as bandysiu meistrauti kazka grazaus, po to ikelsiu irgi foto pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti