Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio stalas - 2

QUOTE(w_ilt_e @ 2013 02 10, 20:46)
sveikos
gal kuri turite kokį receptą kad būtų karštas patiekalas tik apipavidalinta vaikiškai?

sveikos,

tai čia manau jau Jūsų fantazijos reikalas.... galit kepti picukes, galit iš bulvių košės ir pomidoriukų padaryti grybukus... aš ketinu kepti vištienos kepsnelius ir ant jų išdėlioti katino veidelį.....
beje, dukros gimtadieniui dariau iš vištienos faršo ir mantingos tešlos ,,siūlų kamuoliukus"....

žiūrint kokį Jūs tą karštą patiekalą planuojat ax.gif - iš kokios mėsytės ir pan...
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2013 02 10, 22:10)
sveikos,

tai čia manau jau Jūsų fantazijos reikalas....  galit kepti picukes, galit iš bulvių košės ir pomidoriukų padaryti grybukus... aš ketinu kepti vištienos kepsnelius ir ant jų  išdėlioti katino veidelį.....
beje, dukros gimtadieniui dariau  iš vištienos faršo ir mantingos tešlos ,,siūlų kamuoliukus"....

žiūrint kokį Jūs tą karštą patiekalą planuojat ax.gif - iš kokios mėsytės  ir pan...

va kad ta fantazija pas mane ribota blush2.gif žadu temą daryt bitutė, masčiau kad kažką su geltona spalva karšta patiekt, bet nesumastau kas tas geltona galėtų būt apart paprika ir moliugas. doh.gif
o norėčiau iš paukštienos gamint ax.gif mastau kotletukus kokius troskint
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 02 10, 20:46)
sveikos
gal kuri turite kokį receptą kad būtų karštas patiekalas tik apipavidalinta vaikiškai?

Galite kepti mažas picas, o iš paprikos ar agurku padaryti akytes, lupytes, nosyte. Aš taip dariau praeitais metais savo sūnaus gimtadieniui
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 02 10, 22:41)
Galite kepti mažas picas, o iš paprikos ar agurku padaryti akytes, lupytes, nosyte. Aš taip dariau praeitais metais savo sūnaus gimtadieniui

o padą pati kepėt?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 02 10, 18:34)
va kad ta fantazija pas mane ribota  blush2.gif  žadu temą daryt bitutė, masčiau kad kažką su geltona spalva karšta patiekt, bet nesumastau kas tas geltona galėtų būt apart paprika ir moliugas.   doh.gif
o norėčiau iš paukštienos gamint  ax.gif  mastau kotletukus kokius troskint

kukuruzai dar (KONSERVUOTI ARBA KUKURZU BURBUOLES)

cia paziurek, gal kokiu maisto ideju rasi BITUTES TEMAI

idejoms dar cia ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 10 vasario 2013 - 21:32
sveikos,

kam čia reikėjo taškelių... įeinu kaip tik į kitą forumą, o ten merginos ,,vaišina" sumuštiniais su ikra..... tai manau būtų galima paruošti sumuštinukų ben tjua tėveliams su kelių spalvųų ikra....- bus tikra taškelių tema thumbup.gif ir greita ir paprasta 4u.gif
Atsakyti
Boruzeles thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
vaiko sventes kepiniu knyga

dar neziurejau bet parsisiunciau jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 02 10, 21:57)
o padą pati kepėt?

Taip pati kepiau pagal beatos recepta
Atsakyti
Hot Dog'as biggrin.gif manau vaiku butu labai megstami ir UKIO TEMAI tinkami (reiks pameginti kada nors i Mantingos tesla desrele ivynioti rolleyes.gif )

user posted image

ir cia nebloga ideja, padaryti idarytas bandeles, vietoje karstu picukiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 13 vasario 2013 - 12:43
Piratiškam gimtadieniui:
user posted image
Atsakyti
Dar viena piratiška idėja:
user posted image
Atsakyti