Šiandien atšventėm princesišką 5-ą gimtadienį Keliu kelias foto stalo, padariau mažokai - nebuvo laiko
Buvo dar ir puodeliai su princesių atvaizdais.
QUOTE(Bambiziukė* @ 2014 04 25, 19:35)
Kaip tas gėlytes darėt?Super įdėja,norėčiau ir aš savo dvimetinukei
QUOTE(egzotikaa @ 2014 04 26, 00:19)
ir man kyla klausimas kaip papuosimai padaryti, gal turite nuoroda?
labai spalvinga ir grazi svente, o dar lauke
labai spalvinga ir grazi svente, o dar lauke
Aciu dariau pagal si pvz
http://www.designdaz...2000-in-prizes/
monster high stalas
Sveikos,gimtadienio tema Vaikyste gal turite ideju?
QUOTE(***Meskute*** @ 2014 04 28, 01:03)
Sveikos,gimtadienio tema Vaikyste gal turite ideju?
tai i sia tema labai daug kas ieina: drugeliai, balionai, kaladeles, burbulai ir t.t., tad maista galima ruosti ivairiu kamuoliuku pavidalu (cake popsai, surio rutuliukai, ivairus verinukai), galima prikepti imbieriniu drugelio ar kt. formos sausainiu, keksiuku.
as 1-am gimtadieniui pasirinkau balionu tema, tai torta papuosiau saldainiais - "balionais", prikepiau imbieriniu debeseliu, keksiukus papuosiau popieriniais oro balionais, prigaminau cake popsu ir kt rutuliuku - balionuku ir t.t
Musu Minie sventes akimirkos
Pirma karta lipdziau is mases maniau lengviau nei atrodo.
Peliuke kaip lipdyti zingsnis po zingsnio MINIE LIPDYMO PAMOKELES (puslapis tai veikia, tai neveikia, jei neveikia, meginkite veliau
Bananiniai keksiukai. Keksiuku kepureles dariau is grietineles, gretineles standiklio i kondensuoto pieno
meduoliukai (forma issipesiau ant kartono paskui apipjoviau i viskas) Neliko labai greitai ju
Papildyta:
bananai sokolade
jogurtas ir saldytos trintos avietes
lekstutes pirkau p.c. IKI
seveteles pirktos Maximoje, bet jau senokai
dovana gauta pries svente, saigmena buvo mums
Buvau prikarpiusi raudonu kaspinuku, baltu taskeliu. Kaspinukus paslepiau namuose, kai susirado, kiekvienas vaikas juos pasipuose baltais zirniukais ir tada uzristomis akimis klijavo ant peliukes galvos
Pirma karta lipdziau is mases maniau lengviau nei atrodo.
Peliuke kaip lipdyti zingsnis po zingsnio MINIE LIPDYMO PAMOKELES (puslapis tai veikia, tai neveikia, jei neveikia, meginkite veliau
Bananiniai keksiukai. Keksiuku kepureles dariau is grietineles, gretineles standiklio i kondensuoto pieno
meduoliukai (forma issipesiau ant kartono paskui apipjoviau i viskas) Neliko labai greitai ju
Papildyta:
bananai sokolade
jogurtas ir saldytos trintos avietes
lekstutes pirkau p.c. IKI
seveteles pirktos Maximoje, bet jau senokai
dovana gauta pries svente, saigmena buvo mums
Buvau prikarpiusi raudonu kaspinuku, baltu taskeliu. Kaspinukus paslepiau namuose, kai susirado, kiekvienas vaikas juos pasipuose baltais zirniukais ir tada uzristomis akimis klijavo ant peliukes galvos
QUOTE(egzotikaa @ 2014 05 01, 20:50)
nenuilstančioji, kūrybingoji egzotikaa, - kaip visuomet viskas labia dailu, spalvinga, skoninga ir su daug įdėtos meilės
mūsų gimtadienis jau mėn pabaigoje, bet kaip nekeista, nieko dar nepradėjau ruoštis..... mokslai, darbai..... bet minčių, idėjų jau turiu.... reikės kokią savaitėlę paplušėti nuo ryto iki vakaro ir galbūt kaip nors suspėsime pasiruošti
pas jus, kaip supratau, buvo tik 4 svečiai- ar ne? pas mus ir bus panašiai tiek...
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2014 05 01, 21:43)
nenuilstančioji, kūrybingoji egzotikaa, - kaip visuomet viskas labia dailu, spalvinga, skoninga ir su daug įdėtos meilės
mūsų gimtadienis jau mėn pabaigoje, bet kaip nekeista, nieko dar nepradėjau ruoštis..... mokslai, darbai..... bet minčių, idėjų jau turiu.... reikės kokią savaitėlę paplušėti nuo ryto iki vakaro ir galbūt kaip nors suspėsime pasiruošti
pas jus, kaip supratau, buvo tik 4 svečiai- ar ne? pas mus ir bus panašiai tiek...
tik nelabai supratau, kaip ten iš to kartono kepei meduoliukus??? padarei iš jų kažkokias formeles, ar kaip?
tik nelabai supratau, kaip ten iš to kartono kepei meduoliukus??? padarei iš jų kažkokias formeles, ar kaip?
QUOTE(egzotikaa @ 2014 05 01, 20:50)
Musu Minie sventes akimirkos
Sveiki, gal kas turit idįjų gimtadienio temai "Formule 1"? Mano būsimas keturmetis didžiulis gerbėjas, jau tortą formulės 1 formos išsirinkom, bet va dar idėjų norėtųsi... Ką į temą bent kažkiek radau, tai carsai, bet norėtųsi ir konkrečiai formulės 1 tematika kažko
ir vėl jungiuosi į šią temą... po truputį artėja dukrytė 3 gimtadienis...
pernai buvo burožėlių tema... tai galvoju ir šiemet kokią tai temą... kol kas labiausiai patinkanti idėja - GĖLĖS.
kadangi švęsime gamtoje (pieva, tvenkinys, pirtelė), tai kažką su gamta ir norėtųsi susieti...
gal kuri iš jūsų turi kokių trafaretų gėlyčių įvairių ir galėtų pasidaminti su manimi. Aš galiu pasidalinti boružėlių tema...
pernai buvo burožėlių tema... tai galvoju ir šiemet kokią tai temą... kol kas labiausiai patinkanti idėja - GĖLĖS.
kadangi švęsime gamtoje (pieva, tvenkinys, pirtelė), tai kažką su gamta ir norėtųsi susieti...
gal kuri iš jūsų turi kokių trafaretų gėlyčių įvairių ir galėtų pasidaminti su manimi. Aš galiu pasidalinti boružėlių tema...
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 05 02, 14:30)
ir vėl jungiuosi į šią temą... po truputį artėja dukrytė 3 gimtadienis...
geles galetu buti ir tokios: https://www.facebook...h...e=3
o gamtoj tiktu ir bituciu tema
QUOTE(sidrulka @ 2014 05 01, 20:45)
Aciu uz grazius zodzius
tik 3 labai daug vaikuciu susirgo... kokia bus jusu tema sventes ?
Papildyta:
QUOTE(Puma84 @ 2014 05 02, 09:54)
Sveiki, gal kas turit idįjų gimtadienio temai "Formule 1"? Mano būsimas keturmetis didžiulis gerbėjas, jau tortą formulės 1 formos išsirinkom, bet va dar idėjų norėtųsi... Ką į temą bent kažkiek radau, tai carsai, bet norėtųsi ir konkrečiai formulės 1 tematika kažko
gal cia , ciaka rasite