O iš kur gauti tų fainesnių pabarstukų cake popsams? Nu kiek teko parduotuvėj matyt tai tie paprasti spalvoti grūdeliai... O va čia foto matau žvaigždutės gražios Gal kas žinot kur Kaune galima būtų ieškoti?
didelis pasirinkimas yra internetineje parduotuveja tastyfun.lt tu pabarstuku,
Pyragėliai su pomidorų ir brinzos įdaru
Patiekalui reikės:
Tešlai: 3,5 stiklinės miltų, 1 stiklinės verdančio vandens, 4 šaukštų aliejaus, 1 šaukštelio cukraus, 1 šaukštelio druskos. Įdarui: 5 pomidorų, 200 g brinzos arba varškės, 2 skiltelių česnako, žalumynų, druskos.
Gaminimo eiga:
pirmiausia paruoškite įdarą. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, brinzą sutrinkite ( jei naudosite varškę, tai pasūdykit, išspauskite į ją česnako sultis, sudėkite susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišykite). Ruošdami tešlą, karštam vandenyje ištirpinkite druską ir cukrų, supilkite aliejų. Vandenį supilkite į miltus ir viską labai gerai išminkykit. Tešlą padalinkite į dvi dalis ir iškočiokite du plonus papločius. Ant vieno iš jų išdėliokite pomidorų griežinėlius (vieną nuo kito 3 cm atstumu). Ant pomidorų šaukšteliu uždėkite įdarą. Uždenkite kitu papločiu ir stikline išspauskite pyragėlius. Paruoštų pyragėlių kraštelius dar užspauskite pirštais, kad gerai suliptų. Pyragėlius virkite dideliam kiekyje aliejaus, kol šie gražiai apkeps iš abiejų pusių. Skanaus!
QUOTE(zirzekle @ 2014 02 16, 00:16)
Sveikutės, planuoju sūnaus 5-ąjį gimtadienį,tema - vėžliukai nindzės. Gal ką esate užmačiusios ta tema? suplanuotas tortas su nindzemis, pinjata vezliuko nindzes formos, ant keksiukų smeigtukai su nindzių galvytėmis. Vienkartinių indų ta tema nerandu:( maisto priderinti jaučiu nelabai ką pavyks...
Musu irgi 4 gimtadienis bus vezliuku nindziu tema Svesim balandzio 12 diena kaip iseis-pasirodysim
ai beja del vienkartiniu indu,as siunciausi is cia http://www.partydeli...y-supplies.aspx visko ko tik nori
iš kur čia tie vėžliukai mano krikštasūnis 5m irgi darys vėžliukų gimtadienį, aišku jei nuomonė nepasikeitė per kelias dienas
aš sūnui balandžio 16 užsakiau žaidimų kambarį - tai švęsim ten, tema bus makvynas kadangi labai ten ką dekoruot nereiks - tortas svarbiausia tikiuosi viskas man su juo pavyks
aš sūnui balandžio 16 užsakiau žaidimų kambarį - tai švęsim ten, tema bus makvynas kadangi labai ten ką dekoruot nereiks - tortas svarbiausia tikiuosi viskas man su juo pavyks
QUOTE(kriro @ 2014 02 22, 20:13)
gelbėkit, kur gauti, arba kaip padaryti tą mėlyną želė?
as dejau melynu dazu
Sveikos
Jungiuosi i besiruosianciuju gimtadieniams gretas Kita menesi laukia mazosios pirmasis gimtadienis taskuciu, rutuliuku, kamuoliuku tema. Dekoracijos apgalvotos ir pagamintos, meniu ir sioki toki turiu Taciau laukciau minciu ar ideju sia tema ir daugiau Galbut mielai pasinaudosiu. Prie to pacio pradedu po truputi ruostis ir kitos dukrytes gimtadieniui, tema "Princeses". Siai minutei cia esu visai be jokios vizijos. Sventimo vieta bus kiemas
Kaip suprantu i LT nesiuncia
Jungiuosi i besiruosianciuju gimtadieniams gretas Kita menesi laukia mazosios pirmasis gimtadienis taskuciu, rutuliuku, kamuoliuku tema. Dekoracijos apgalvotos ir pagamintos, meniu ir sioki toki turiu Taciau laukciau minciu ar ideju sia tema ir daugiau Galbut mielai pasinaudosiu. Prie to pacio pradedu po truputi ruostis ir kitos dukrytes gimtadieniui, tema "Princeses". Siai minutei cia esu visai be jokios vizijos. Sventimo vieta bus kiemas
QUOTE(Deimoote @ 2014 03 06, 22:12)
ai beja del vienkartiniu indu,as siunciausi is cia http://www.partydeli...y-supplies.aspx visko ko tik nori
QUOTE(ledo sirdis @ 2014 03 10, 16:15)
Sveikos
jeigu princesiu tema,galiu i e-mail atsiust visokiu grozybiu papuosimu spausdintis:)i az parasykit.
QUOTE(*didi* @ 2014 03 12, 00:58)
grazu
is ko tie padekliukai padaryti ant kuriu maistas sudetas? pati darete?
QUOTE(smilty @ 2014 03 12, 06:43)
jo.ten nuo dezuciu virseliai apklijuoti popierium