sidrulka, fantastiskai atrode viskas ir is kur tokie mamyciu sugebejimai?
Na jau pradedu mastyti ir as apie antraji dukrytes gimtadieni, kuris bus kovo pradzioj, galvoju apie tema, bet dar nesu apsisprendusi. Bet idejas jau renkuosi
Saunuoles mamytes. labai grazios sventes
Musu kuklus paminejimas
Si kart tikrai per velai ruostis pradejau, ne tik kad negavau visko ko norejau nusipirkti, laiko pritrukau pasiruosti, dar ir nugara susuko Na, bet sveciu pas mus buvo lb nedaug, tad musu mini svente buvo pats tas
Musu kuklus paminejimas
Si kart tikrai per velai ruostis pradejau, ne tik kad negavau visko ko norejau nusipirkti, laiko pritrukau pasiruosti, dar ir nugara susuko Na, bet sveciu pas mus buvo lb nedaug, tad musu mini svente buvo pats tas
QUOTE(KasYra @ 2014 01 06, 13:10)
sidrulka, fantastiskai atrode viskas ir is kur tokie mamyciu sugebejimai?
Na jau pradedu mastyti ir as apie antraji dukrytes gimtadieni, kuris bus kovo pradzioj, galvoju apie tema, bet dar nesu apsisprendusi. Bet idejas jau renkuosi
as irgi pradejau galvoti
kazkaip siemet galvoju RATU arba ZOO gimtadieni daryti
Sidrulka wow nerealu, visas dekoracijas pati darei? mane sudomino keksiukų įdėkliukai kur su besmegeniais, aš irgi pradedu mąstyt apie dukriuko gimtadienį, vasaros pabaigoj.
Sesė sako daryt geltoną, nes Saulė, bet aš dar nežinau
QUOTE(merselle @ 2014 01 06, 14:29)
As tai galvoju apie Hello kitty arba Minnie temas
Manęs Minės gimtadienis greičiausiai rudenį laukia
QUOTE(*mamusikas* @ 2014 01 06, 17:43)
Sidrulka wow nerealu, visas dekoracijas pati darei? mane sudomino keksiukų įdėkliukai kur su besmegeniais, aš irgi pradedu mąstyt apie dukriuko gimtadienį, vasaros pabaigoj.
ačiū visoms
daugumą dekoracijų gaminau pati.....
besmegenių popierėlius pirkau iš vienos internetinės parduotuvės- jau sakiau visai nekepsiu keksiukų, bet kai radau gražių popierėlių ir gerą receptą vėl kepiau
http://www.tastyfun.lt/
Šaunuolės visos mamytės - šaunūs baliukai, smagios spalvos, darbelio begalės... Turėjo būti smagu :dids:
P.S. Sidrulka, mamuk, na, kas tiek kepuryčių ir šalikėlių prinėrė????
QUOTE(...little mary... @ 2014 01 06, 19:46)
Šaunuolės visos mamytės - šaunūs baliukai, smagios spalvos, darbelio begalės... Turėjo būti smagu :dids:
smagu, smagu buvo, ypač ruošiantis naktimis kelias savaites....
draugė prinėrė [COLOR=yellow]moku nerti ir pati, bet jau mačiau, kad pritruks laiko.... juk dar egzaminų sesija buvo tik ką pasibaigusi....
Papildyta:
QUOTE(Largesize @ 2014 01 06, 15:26)
Saunuoles mamytes. labai grazios sventes
Musu kuklus paminejimas
Musu kuklus paminejimas
nieko sau laiko neturėjote.... tieks daug visko prigaminta, priiruošta, gražiai patiekta...
o kas ten per dovanėlės svečiams maišeliuose?
QUOTE(sidrulka @ 2014 01 06, 19:04)
nieko sau laiko neturėjote.... tieks daug visko prigaminta, priiruošta, gražiai patiekta...
o kas ten per dovanėlės svečiams maišeliuose?
aciu uzmojai buvo didesni , ir dekoraciju buvau prisimaketavus daugiau, bet igyvendinti nespejau.Dar kaip ko ir nenufotografavau, pav svecius pasitiko kirmeliukai su uzrasu "I Matuko svente" dar visi kiti kirmeliukai ant sienu, zaisliukai kirmeliukai ir pan.
O maiseliuse, tai viename guminukai kirmeliukai, antrame siaip zaisliukas su ciulpinuku ir medinuke kirmelyte, kuri visaip sukiojas, galima isgauti iv formu
oi, kokia spalvinga tema, kaip faina pamatyti atsidarius nauju siltu gimtadienio fotoReportazu - SAUNUOLES MAMYTES
QUOTE(sidrulka @ 2014 01 06, 05:19)
sidrulka kaip visada priruosusi n visko Saunuole
kokios sesytes puosnios - tikros snaiges
QUOTE(Largesize @ 2014 01 06, 14:26)
Musu kuklus paminejimas
kokios siltos, nuotaikingos foto
labai jau 'kuklus' is tikruju
speju prasides 'kirmeliuku' bumas dabar berniuku tarpe Topuose (turiu omenyje 1-2-traji gimtadieni
Labai gražūs gimtadieniai:) manęs laukia princesių tema, kuri turbūt populiariausia
pasidalinkit maisto idėjom..
pasidalinkit maisto idėjom..