Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio stalas - 2

sidrulka, fantastiskai atrode viskas thumbup.gif ir is kur tokie mamyciu sugebejimai? rolleyes.gif

Na jau pradedu mastyti ir as apie antraji dukrytes gimtadieni, kuris bus kovo pradzioj, galvoju apie tema, bet dar nesu apsisprendusi. Bet idejas jau renkuosi biggrin.gif
Atsakyti
Saunuoles mamytes. labai grazios sventes 4u.gif
Musu kuklus paminejimas ax.gifuser posted image
Si kart tikrai per velai ruostis pradejau, ne tik kad negavau visko ko norejau nusipirkti, laiko pritrukau pasiruosti, dar ir nugara susuko doh.gif doh.gif Na, bet sveciu pas mus buvo lb nedaug, tad musu mini svente buvo pats tas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Largesize: 06 sausio 2014 - 15:02
QUOTE(KasYra @ 2014 01 06, 13:10)
sidrulka, fantastiskai atrode viskas  thumbup.gif  ir is kur tokie mamyciu sugebejimai?  rolleyes.gif 

Na jau pradedu mastyti ir as apie antraji dukrytes gimtadieni, kuris bus kovo pradzioj, galvoju apie tema, bet dar nesu apsisprendusi. Bet idejas jau renkuosi  biggrin.gif

as irgi pradejau galvoti 4u.gif
kazkaip siemet galvoju RATU arba ZOO gimtadieni daryti 4u.gif
Atsakyti
Sidrulka wub.gif wow nerealu, visas dekoracijas pati darei? mane sudomino keksiukų įdėkliukai kur su besmegeniais, aš irgi pradedu mąstyt apie dukriuko gimtadienį, vasaros pabaigoj.
Sesė sako daryt geltoną, nes Saulė, bet aš dar nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2014 01 06, 14:29)
as irgi pradejau galvoti  4u.gif
kazkaip siemet galvoju RATU arba ZOO gimtadieni daryti 4u.gif

As tai galvoju apie Hello kitty arba Minnie temas ax.gif
Atsakyti
Manęs Minės gimtadienis greičiausiai rudenį laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2014 01 06, 17:43)
Sidrulka  wub.gif wow nerealu, visas dekoracijas pati darei? mane sudomino keksiukų įdėkliukai kur su besmegeniais, aš irgi pradedu mąstyt apie dukriuko gimtadienį, vasaros pabaigoj.
Sesė sako daryt geltoną, nes Saulė, bet aš dar nežinau  rolleyes.gif

ačiū visoms 4u.gif

daugumą dekoracijų gaminau pati.....

besmegenių popierėlius pirkau iš vienos internetinės parduotuvės- jau sakiau visai nekepsiu keksiukų, bet kai radau gražių popierėlių ir gerą receptą vėl kepiau biggrin.gif

http://www.tastyfun.lt/
Atsakyti
Šaunuolės visos mamytės - šaunūs baliukai, smagios spalvos, darbelio begalės... thumbup.gif Turėjo būti smagu :dids:

P.S. Sidrulka, mamuk, na, kas tiek kepuryčių ir šalikėlių prinėrė???? mega_shok.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2014 01 06, 19:46)
Šaunuolės visos mamytės - šaunūs baliukai, smagios spalvos, darbelio begalės... thumbup.gif  Turėjo būti smagu :dids:

P.S. Sidrulka, mamuk, na, kas tiek kepuryčių ir šalikėlių prinėrė???? mega_shok.gif bigsmile.gif

smagu, smagu buvo, ypač ruošiantis naktimis kelias savaites.... biggrin.gif

draugė prinėrė ax.gif [COLOR=yellow]moku nerti ir pati, bet jau mačiau, kad pritruks laiko.... juk dar egzaminų sesija buvo tik ką pasibaigusi....
Papildyta:
QUOTE(Largesize @ 2014 01 06, 15:26)
Saunuoles mamytes. labai grazios sventes 4u.gif
Musu kuklus paminejimas ax.gifuser posted image
Si kart tikrai per velai ruostis pradejau, ne tik kad negavau visko ko norejau nusipirkti, laiko pritrukau pasiruosti, dar ir nugara susuko doh.gif  doh.gif Na, bet sveciu pas mus buvo lb nedaug, tad musu mini svente buvo pats tas blush2.gif

nieko sau laiko neturėjote.... tieks daug visko prigaminta, priiruošta, gražiai patiekta... thumbup.gif thumbup.gif

o kas ten per dovanėlės svečiams maišeliuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 06 sausio 2014 - 19:05
QUOTE(sidrulka @ 2014 01 06, 19:04)

nieko sau laiko neturėjote.... tieks daug visko prigaminta, priiruošta, gražiai patiekta...  thumbup.gif  thumbup.gif

o kas ten per dovanėlės svečiams maišeliuose?

aciu 4u.gif uzmojai buvo didesni rolleyes.gif , ir dekoraciju buvau prisimaketavus daugiau, bet igyvendinti nespejau.Dar kaip ko ir nenufotografavau, pav svecius pasitiko kirmeliukai su uzrasu "I Matuko svente" dar visi kiti kirmeliukai ant sienu, zaisliukai kirmeliukai ir pan.

O maiseliuse, tai viename guminukai kirmeliukai, antrame siaip zaisliukas su ciulpinuku ir medinuke kirmelyte, kuri visaip sukiojas, galima isgauti iv formu bigsmile.gif
Atsakyti

oi, kokia spalvinga tema, kaip faina pamatyti atsidarius nauju siltu gimtadienio fotoReportazu - SAUNUOLES MAMYTES 4u.gif

QUOTE(sidrulka @ 2014 01 06, 05:19)
sveikutės,
na, pagaliau mūsų foto reportažas snaigių tema

wub.gif sidrulka kaip visada priruosusi n visko thumbup.gif Saunuole 4u.gif
kokios sesytes puosnios - tikros snaiges

QUOTE(Largesize @ 2014 01 06, 14:26)
Musu kuklus paminejimas ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kokios siltos, nuotaikingos foto
labai jau 'kuklus' is tikruju hihihi.gif

speju prasides 'kirmeliuku' bumas dabar berniuku tarpe Topuose biggrin.gif (turiu omenyje 1-2-traji gimtadieni smile.gif
Atsakyti
Labai gražūs gimtadieniai:) manęs laukia princesių tema, kuri turbūt populiariausia biggrin.gif
pasidalinkit maisto idėjom..
Atsakyti