Labai nuostabus ketvertukas....
mums greitai keturi, bet mamos galvoje knirba daug kitokių idėjų.....
gal prisimenate kuri, ,,vaikščiojo" čia po internetą, gal ir šioje temoje buvo, eglutės pagamintos iš vaisių bei dešros. niekaip neprisimenu, ant kokio pagrindo ir kaip jos ten daromos, veriamos? lyg ir pamenu, kad viena buvo ant morkos... o ant ko sunerti mėsytę, kad gautųsi eglutė ? kaip įtvirtinti, kad tvirtais stovėtų? jei ir ant morkos, tai ji greičiausiai turi būti virta, kad lengvai lįstų smeigtukai...
na va, radau, pirmame psl tais eglutes.... su vaisine viskas aišku, bet kaip susmaigstyti tą dešros ar agurkų eglutę taip ir nelabai suprantu... iš ko padaryti ,,kamieną"?
na stai ir mes atsventem savo dukriuko bitutiska gimtadieni rodomes kaip atrode musu dekoracijos ir stalas
Sventes kaltininke atrode taip:
Sventes kaltininke atrode taip:
Nai nai koks Medutės gražus gimtadienis
Sidrulka čia yra:
http://www.geragyven...alo-papuosimas/
Kai tik įkelsiu foto į kompą, įdėsiu kelias iš princesių gimtadienio
Sidrulka čia yra:
http://www.geragyven...alo-papuosimas/
Siksta, viskas žavinga ir nuosatbu, ypač tortas bei mažji jubiliatė- bitutė :0
gal galit pasakyti, kaip papuošėte meduoliukus-gėlytes bitutėmis? ir šiaip nelabai matosi ktii patiekaliukai- gal galit plačiau pakomentuoti... nes man tai galvos skausmas atrasti kažką naujo ir tuo pačiu paprasto bei lengvai pagaminamo
Dėkui, *mamusik*, už nuorodėlę.
gal galit pasakyti, kaip papuošėte meduoliukus-gėlytes bitutėmis? ir šiaip nelabai matosi ktii patiekaliukai- gal galit plačiau pakomentuoti... nes man tai galvos skausmas atrasti kažką naujo ir tuo pačiu paprasto bei lengvai pagaminamo
Dėkui, *mamusik*, už nuorodėlę.
na kadangi virtuve nera mano drauge, tai sausainukus uzsakinejau, o ir sumustinukai 4 rusiu is plikytos teslos - uzsakyti o visa kita vaisiai, trapuciai, duoniukai, baronkytes ir truputis saldainiu. pas mus sveciai pagrinde metinukai buvo, tai ir su maistu paprasciau...
QUOTE(Siksta @ 2013 11 04, 23:48)
na stai ir mes atsventem savo dukriuko bitutiska gimtadieni rodomes kaip atrode musu dekoracijos ir stalas
labai grazus meduoliukai
ir visa svente grazi o puodukai is kur pirkti, ar gaminti nesuprantu
QUOTE(egzotikaa @ 2013 11 05, 23:40)
labai grazus meduoliukai
puodelius ir sokoladukus uzsakinejau is papuosksvente.lt
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 11 05, 02:19)
oi, kaip laukiu Jūsų nuoraukų mes po mėnesiuko irgi švęsim 4 gimtadienį, dukrytė nori princesiško, o man galvos skausmas...reikia idėjų
QUOTE(eddy-zmona @ 2013 11 06, 13:42)
oi, kaip laukiu Jūsų nuoraukų mes po mėnesiuko irgi švęsim 4 gimtadienį, dukrytė nori princesiško, o man galvos skausmas...reikia idėjų
nezianu is kokio jus miesto, bet vakar Klaipedoje zaislu isparduotuveje (debreceno g. yra ta isparduotuve ir vilniuje kaune dar tikrai) kaip tik ziurejau karuneles princesems po 4 lt. bet dabar ten akcija 2plius 1 nemokamai, tai 3 karunos butu 8 lt. segasi kaip sukutes, dar ziedas, auskarai-klipsai dar lyg kazkas prideta
buvo ir didesne karuna bet jau 12 lt atrodo, ja dukrytei butu galima, o sveciams mazytes, na ne tokios jos ir mazytes buvo man net fainesnes nei po 12 lt
gal kam pravers si info
QUOTE(egzotikaa @ 2013 11 06, 16:40)
nezianu is kokio jus miesto, bet vakar Klaipedoje zaislu isparduotuveje (debreceno g. yra ta isparduotuve ir vilniuje kaune dar tikrai) kaip tik ziurejau karuneles princesems po 4 lt. bet dabar ten akcija 2plius 1 nemokamai, tai 3 karunos butu 8 lt. segasi kaip sukutes, dar ziedas, auskarai-klipsai dar lyg kazkas prideta
buvo ir didesne karuna bet jau 12 lt atrodo, ja dukrytei butu galima, o sveciams mazytes, na ne tokios jos ir mazytes buvo man net fainesnes nei po 12 lt
gal kam pravers si info
gal kam pravers si info
aš iš Klaipėdos pusės, reiks nukeliaut apžiūrėt, ačiū labai
Šaunus Minės gimtadienis, na ką kol mažoji miega bandysiu padaryt įrašą apie mūsų princesišką gimtadienį
Mūsų princesiškas gimtadienis:
http://violetos-kamb...imtadienis.html
Mūsų princesiškas gimtadienis:
http://violetos-kamb...imtadienis.html