Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio stalas - 2

aš pati, tai tų juodų dekoraicjų nelabai norėčiau ragauti...į įdomu iš ko jos pagamintos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 10 03, 23:52)
Sveikos

Gal turit idėjų maistui "Princesių puotai"

Na, princesems tiktu ir gelytes, rozytes ir t.t. Stai mano vaiku stalas ax.gif
user posted image

user posted image
Cia keksiukus apibarsciau sirdelemis-pabarstukais, putesiai su vaisiais, manau, irgi princesems tinka smile.gif , suktinukai su desryte "Rozytes", dar iskepiau pica, supjausciau ja drugelio sausainiu formele, is alyvuogiu ketvirciu kuneli isdeliojau drugeliui, nuotraukoj neypatingai matosi, bet realiai labai neblogai gavosi ir vaikam labai patiko. Ten gale dar prancuziskas batonas su pertepimu, dukra paprase, tai cia taip ne i tema, bet indeli apklijavai princu nuotraukomis, nes ir pora berniuku buvo, jie ieskojo labai princu paveiksliuku biggrin.gif , siaudelius ir puodelius rinkosi berniukai su princais, merginos su princesemis biggrin.gif

user posted image
sumustinukai desra-suris perverti kardais, sumustinukai "Gelytes"(batonas ir desryte ispjauti sausainiu formeles pagalba+viduriukas ridikelis), sausainukai ant iesmuko ivairiu formu su pabarstukais, gelytes is guminuku padariau, graziai papuose stala thumbup.gif , greit dingo, aisku.

Suaugusiuju stalas buvo be temos jau, tai nekeliu biggrin.gif Bet ir ten gerokai padirbet teko ax.gif Aplinka nespejau papuost tiek kiek buvau sumascius, bet cia jau kita tema blush2.gif
Atsakyti
*Alegria*, kaip pagaminta Jūsų žele? picukės - dviejų rūšių- kaip gaminote? Želinės ar ten kokios gėlytės geltoname indelyje - ir pačios gamybos? ir dar kažaks su įdaru princesių indelyje...
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2013 10 10, 17:24)
kokios gėlytės geltoname indelyje - ir pačios gamybos?

man irgi labai idomios ir grazios tos gelytes wub.gif
en kartais ne is zele saldainiu jos kazkaip suvertos g.gif prasome pasidalinti KAIP ? smile.gif
Atsakyti
Aš kai kepiau tas gėlytes, tai man nelabai gavosi, tešla viduj žalioka buvo, nors kepiau 30min g.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 10 11, 09:16)
Aš kai kepiau tas gėlytes, tai man nelabai gavosi, tešla viduj žalioka buvo, nors kepiau 30min  g.gif

Kepet g.gif tai kad ten is guminuku man rodos g.gif .Kaip suprantu mamytes klausia,kaip jus jas sutvirtinot rolleyes.gif Ir man rupestys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2013 10 10, 20:24)
*Alegria*, kaip pagaminta Jūsų žele? picukės - dviejų rūšių- kaip gaminote?  Želinės ar ten kokios gėlytės geltoname indelyje - ir pačios gamybos? ir dar kažaks su įdaru princesių indelyje...

Gelytes dariau is guminuku-avieciu, turbut, zinot ax.gif Taip
user posted image
Iesmukas tik i vidurine ismeigiamas, kitos laikosi maistines pleveles pagalba, tik gerai reikia suverzt, kad graziai "ziedlapiai" atrodytu, gerai uzrist ir vaikus perspet, kad palaidi guminukai yra biggrin.gif

Del zele, tai nebuvo tokios, gal apie putesius klausiat g.gif ?

Pica buvo tik viena, jei norit parasysiu pagrindo recepta, labai geras gaunasi, plonapadis, kaip picerijoj thumbup.gif O toj pacioj lekstej "Rozytes" is sluoksniuotos teslos ir desrytes guli, stai tokios
user posted image

Jei apie indeli kur princu paveiksliukas uzklijuotas, tai rasiau, kad ten prancuziskas batonas supjaustytas ir perteptas sviestu su zolelemis ir cesnakais, dukrai labai patinka, tai uzsiprase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Alegria*: 11 spalio 2013 - 11:27
QUOTE(*Alegria* @ 2013 10 11, 13:24)

...Pica buvo tik viena, jei norit parasysiu pagrindo recepta, labai geras gaunasi, plonapadis, kaip picerijoj thumbup.gif..

Laukiam geros picos recepto (pado) bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
dėkoju už visus paaiškinimus thumbup.gif

aš tas rožytes ir bandžiau daryti ant Mantingos tešlos- bet man niekas nesigavo, nėjo susukti , nes dešrytė per ,,kieta" buvo..... čia nebent reikia pirkti tą jau gatavai supjaustytą ploną mėsytę, kad gražiai susisuktų tos rožytės ax.gif
Papildyta:
na, tai tuomet ir putėsiu receptuko laukiam thumbup.gif , nes niekada nesu tokių dariusi, o kaip tik planuoju veitoj želės šiam gimtadieniui daryti kažką balto - žiemiško.... 4u.gif

nelabai suprantu, kaip ten tas prancūziškas batonas ,,perteptas", nes žiūrint į foto, tai toks vaizdas, jog tas įdaras ten viduje įdėtas... ar čia būna tokių ,,tuščiavidurių batonų pirkti?
Atsakyti
Sidrulka, manau, kad ant batono užtepta žolelių sviesto ir tada paskrudinta orkaitėj wink.gif

Ačiū už priminimą, gėlių iš guminukų wink.gif

Aš galvojau daryt keksiukus su maskarponės kremu, bet kadangi švęsim ne namie, tai galvoju kaip man ten juos nusivežt g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2013 10 11, 20:54)
nelabai suprantu, kaip ten tas prancūziškas batonas ,,perteptas", nes žiūrint į foto, tai toks vaizdas, jog tas įdaras ten viduje įdėtas... ar čia būna tokių ,,tuščiavidurių batonų pirkti?

Maximoj, prie prancuzisku batonu buna per pus mazesni kepti maximose,jie ipjauti buna ir su tuo inteou sviesto/zoleliu paskrudinti...1,89 lt/vnt...buna tokiu saldytu Mantingos formos rodos,kur reikia tik orkaitej paskrudinti atšildžius su kelių rūšių intepais.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 10 12, 13:21)
Sidrulka, manau, kad ant batono užtepta žolelių sviesto ir tada paskrudinta orkaitėj wink.gif

Ačiū už priminimą, gėlių iš guminukų wink.gif

Aš galvojau daryt keksiukus su maskarponės kremu, bet kadangi švęsim ne namie, tai galvoju kaip man ten juos nusivežt  g.gif

As kai adrau keksiukus su kremu -vezu tw tortinej -dugniuka apsuku(ta lygu pavirsiu i isore ir sudedu juos .Atlaike ir 100 km kelione .Galima daryti deze -tiksliau idekla i deze - issimatuokit savo deze -kokioj planuojate vezti .Sakykim 30 x 30 cm .Tuomet imkit kartona 35x35 ,ispjaukit apskritimus keksiuku skersmens (i apacia bent mano jie buna keik siauresni nei virsuj -tai as imu kokius 2 cm nuo keksiuko apacios ) o tuos 5 cm kartono is kiekvieno krasto uzlenkit is visu 4 sonu .Tokia konsttrukcija i deze ir sudesit keksiukus -nemanau ,kad susigadintu kas -tik palikit saugius atstumus tarp keksiuku apskritimu 4u.gif
Tikiuosi aiskiai paaiskinau ,jei ne -eisiu nufotografuosiu (turiu padarius toki keliem keksiukam veztis blush2.gif
Papildyta:
Va radau internete
user posted image
Atsakyti