Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio stalas - 2

MeGusta gražus gimtadienis.

Gal kur matėt rožinį tinklelį virš lovos, noriu panaudot princesiškam gimtadieniui
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 09 09, 14:09)
MeGusta gražus gimtadienis.

Gal kur matėt rožinį tinklelį virš lovos, noriu panaudot princesiškam gimtadieniui

dekui
jysk paziurekit g.gif
Atsakyti
Sveikos, praėjo ir mūsų trečiasis gimtadieniukas ax.gif
Kažko ypatingo atitinkančio gimtadienio temą ant stalo ir nebuvo, bet pačios šventies kažkiek parodysim - gal kas kokią idėją ir pritaikys ax.gif
Minčių visko padaryti kur kas buvo daugiau, bet situacija susidėliojo taip, kad ne mano jėgoms buvo užmačios. O ir gimtadienio dieną likau tik aš ir mano mintys, tad vos torto nepamiršau nufotkinti doh.gif Ką jau kalbėt apie kitka...

user posted image
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/24/xxsk.jpg/]user posted image[/URL
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 09 rugsėjo 2013 - 13:13
QUOTE(...little mary... @ 2013 09 09, 14:12)
Sveikos, praėjo ir mūsų trečiasis gimtadieniukas  ax.gif 
Kažko ypatingo atitinkančio gimtadienio temą ant stalo ir nebuvo, bet pačios šventies kažkiek parodysim - gal kas kokią idėją ir pritaikys  ax.gif
Minčių visko padaryti kur kas buvo daugiau, bet situacija susidėliojo taip, kad ne mano jėgoms buvo užmačios. O ir gimtadienio dieną likau tik aš ir mano mintys, tad vos torto nepamiršau nufotkinti  doh.gif  Ką jau kalbėt apie kitka...

fantastiška wub.gif wub.gif wub.gif labai graži jubiliatė- miniukė thumbup.gif wub.gif

prašom pakomentuoti, iš ko pagamintas keksiukų glaistas ir balti taškeliai ant jų? bei kas per žaidimas, kur klijuojama širdelė?

balti taškeliai ant taurių, kaip matau, lyg ir ne iš popieriaus- nelabai suprantu iš ko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 09 rugsėjo 2013 - 14:33
Kaip matau, daugiau neaiškumų yra su taurės turiniu biggrin.gif Čia paprasčiausia vyšnių skonio žele - o viduje tie balti rutuliukai - taip pat žele. Ją gaminau iš pieno ir grietinėlės bei želatinos mišinio. sustingusią žele pjausčiau ir spaudžiau rutuliukus, tada tiesiog dėliojau į taurę ir pyliau po truputį raudonąją žele ax.gif Visai neblogai gavosi biggrin.gif O skonis ir geras - vien dėl to taškuotumo buvo greit suvalgyta biggrin.gif

Keksiukų viršus puoštas šlapia beze, o tie balti taškučiai - baltas šokoladas. Čia man iš restorano virtuvės parnešė tokio balto šokolado granulytėmis apvaliomis - tiesiog super tiko greitam papuošimui. Beze dariau ne tokią saldžią, nes šokodalas pasaldino ją.

O žaidimai taip pat iš Mickey klubo - tiesiog, kol mes kitą žaidimą žaidėm, tėtė greituoju būdu išnešiojo ir iškabinėjo jau paruoštas karpytas formas. Aš išdalinau po pora tokių pat formų kiekvienam vaikui (dvi rankos - du lapai. aišku, formos kievienam skirtingos - buvo ir rodyklyčių, žiūrinčių į skirtingas puses), o jie turėjo surasti atitikmenį ir šalimais pakabinti savo turimą lapą. Užduotis turėtų atitikt amžių vaikų - galima skaičius, raides, dvibalsius... Na, tai, ką vaikai jau geba smile.gif

Prieš tai dar buvo žaidimas - sulipinti vienodas mini formytes ant lapo, skirstant pagal formas, pagal spalvą - tik fotkint nebuvo kam, nes mama žaidimo prižiūrėtoja buvo blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, viską surašiau temoje apie pirmą gimtadienį, tai tik pakartoju viską, gal kam pravers: smile.gif

Sveiki, kątik atšventėm sūnelio pirmą gimtadienį, truputį ruošiaus, tai dalinuos šventės nuotraukomis smile.gif

Šventės tema buvo - džiunglės, safari.
Šventės spalvos - žalia ir geltona.
Susimeistravau girliandą, traukinuką, smeigtukus keksiukams, nors nelabai man keksiukai gavos, visa grietinėlė susileido ir neliko grožio fotografuojant, kitąkart jau žinosiu smile.gif bet smeigtukai gražūs buvo, su visų gyvunėlių veidukais. Taipogi, pasidariau vietą fotosesijai su svečiais - ant sienos "patupdžiau" dvi palmes su beždžioniukais. Aišku daug balionų, pom pom'siukai (gaila ne viskas matyti nuotraukose). Ir taipogi maišiukai su prizais. Žaidėm žaidimą "Taip ir ne", kiekvienam maišely po siurprizą svečiui, daiktai iš jubiliato vardo raidžių, kas atspėja, tam ir prizas tenka smile.gif

Gaila tik, kad pagal pirmą planą svečių turėjo būt nemažai, vien vaikučių 7, bet taip jau gavos, kad neatvažiavo nei vienas verysad.gif žinoma jubiliatas nepavargo, bet tiek triūso, o pasidžiaugti nelabai ir buvo kam..o norėjos vaikus nustebinti...
p.s. torto tiek daug liko, kad ir dabar dar kasdien jį valgau, toks skanus gi nemesi..jis dideliam būriui buvo suplanuotas, o kai gavosi taip, tai mamytė vaiko gimtadienio dėka must priaugs gerokai svorio biggrin.gif doh.gif

http://public.fotki..../1-gimtadienis/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arūnė86: 11 rugsėjo 2013 - 00:25
QUOTE(arūnė86 @ 2013 09 11, 01:23)
Sveiki, viską surašiau temoje apie pirmą gimtadienį, tai tik pakartoju viską, gal kam pravers: smile.gif

http://public.fotki..../1-gimtadienis/

na, tikrai viskas labia fantastiška gražu, tiek darbo, meilės, pastangų įdėjote thumbup.gif labai grazios palmės, traukinukas, tortas, etiketės ant maišelių..... tik labai gaila, kad taip gavosi su svečiais..... ne gi visi susirgo vienu metu? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 11 rugsėjo 2013 - 07:04
QUOTE(sidrulka @ 2013 09 11, 07:03)
na, tikrai viskas labia fantastiška gražu, tiek darbo, meilės, pastangų įdėjote thumbup.gif  labai grazios palmės, traukinukas, tortas, etiketės ant maišelių..... tik labai gaila, kad taip gavosi su svečiais..... ne gi visi susirgo vienu metu? verysad.gif

Net pagailo mamytes. Tiek vargo idejo sad.gif Viskas labai grazu ir skoninga. Gal per gripo epidemija vaikucio gimtadienis buvo? Kaip taip visi vienu metu neatejo?
Papildyta:
QUOTE(...little mary... @ 2013 09 09, 13:12)

Nuostabus Auksiuko gimtadienis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arūnė86 @ 2013 09 11, 01:23)

Sveiki, kątik atšventėm sūnelio pirmą gimtadienį, truputį ruošiaus, tai dalinuos šventės nuotraukomis smile.gif

Tikrai labai šaunus gimtadieniukas. Net ir be svečių irnesakyk.gif Mamytė tiek darbo įdėjo, o tema - thumbup.gif
Gaila dėl svečių, bet... Užtat kiek torto liko wink.gif 4u.gif

QUOTE(Jakatta @ 2013 09 11, 09:59)

Nuostabus Auksiuko gimtadienis thumbup.gif

Ačiū, seniai matytoji aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2013 09 11, 08:03)

..... ne gi visi susirgo vienu metu? verysad.gif

oi ne, nesusirgo smile.gif tik čia turėjo dalyvaut trys šeimos su vaikais. Vienai sugedo mašina, nebebuvo kaip atvykt, su kita šeima liko nesusipratimas, nes jau seniai vis man primindavo, kad artėja vaiko gimtadienis ir kad būtinai dalyvaus, bet niekas nepasirodė ir nieko neprasinešė. Nieko nesupratau, bet specialiai nebeieškojau. Atšventėm gimtadienį ir taip, vaikas dar mažas, nepavargo nuo žmonių gausos. Svarbu seneliai ir kūminai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 08 23, 14:09)
sveikos,
praejo ir musu 2 gimtadienis, nebuvo spec kazkokia tema, bet ideja buvo _gelytes biggrin.gif , tai pora foto imesiu, (atsirasau uz kokybe), laukiu is fotografes geru nuotrauku

nu labai jau pasakiskai wub.gif super princesiskai thumbup.gif

as jau irgi pradejau planuoti 7 sunaus gimtadieni, nors liko dar du menesiai bet jau zvalgausi minciu bigsmile.gif yra du variantai arba svesime namuose, arba uzsakysim vaiku kambari, ten su stalu maistu ir t.t.kadangi jie i gimtadienius kviecia visa klase, tai bijau kad namu nenugriautu, praeita gimtadieni tik berniukus buvo pasikvietes, siais metais jau visu nori....tai jei tik berniukai vel bus tada namie, o jei visa klase tada i zaidimu kambari....tai va, jei namie tai bus ben 10 tema....man jis toks nesamoningas, o sunui tai manija yra...
user posted image

beieskodama internete visko su ben 10, pamaciau , koki darysiu mazylio 3 gimtadieni... thumbup.gif
turime siu zaislu, tai turetu jam patikti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Arūne86 labai gražus gimtadienis.

Aš bandysiu meistraut pilis, princesiško gimtadienio pakvietimams.
Atsakyti