QUOTE(blondi13 @ 2013 08 21, 09:30)
Lėkštučių būna tikrai pirkt eglutės formų. Jei taip iš anksto ruošiantis,galima iš ebay užsisakyti papuošimų,kinai visko prigamina.
Užkandis
Pingvinai
idejos ivairios
rafaelo saldainiai sniego kamuoliukai
labai dėkoju už idėjas
pingvinukų nuorodos neatidaro
, bet man atrodo, esu juos mačiusi- iš alyvuogių ar ne? daugokai darbo
... manau nedarysiu... nebent kokius pora papuošimui...
vaišių eglutės- labai fainos idėjos.... prismaigstei į morką smeigtukų ir verk ką tik panorėjęs
o rafaello kamuoliukuas- jau vakar įsirašiau į sąrašą
radau vakar ir besmegenių idėjų
https://www.google.l...t...366&bih=644
tik daug kur sunku suprasti iš ko ir kaip pagaminta...
Papildyta:
dar nusižiūrėsiu iš pernai metų draugės mergaitės gimtadienio idėją- balti ,,pilvoti" buteliukai- paversti besmegeniais
Papildyta:
Reikėtų dar pasiimti tas kamuoliukų idėjas, kur čia darė neperseniausiai viena mamytė ir sunerti ant pagaliukų po -2 ar 3, įsmeigti, akytes, nosį...
Papildyta:
dar sugalovjau- galima užtepti kokius nors talerius su balta užtepėle ir išdėlioti linskmą besmegenio veiduką...
na, dar norėčiau kokių nors tų į suši panašių užkandėlių, kad jas sudėti kūgio forma, kaip eglutę ir beveik jau čia man užtektų tų idėjų... vėl visko neaprėpsiu, kaip visuomet
o gal kas pastoviai ar karts nuo karto ką nors užsisakote iš e-bay? aš ten nelabai moku apsipirkinėti
nors šiam gimtadieniui noriu išsisukti su minimaliomis išlaidomis
- dengsiu vsiką balta ir bus žiemos tema... prinersiu, prikarpysiu...
taurių kraštus padarysiu ,,šerkšnuotus"... galima kuo puikiausiai naudoti ir baltus vienkartinisu puodelius užklijavus besmegenio veidelį...
oi, panašu, kad ir vėl nusimato daug pasiruošimo