QUOTE(Jukituke @ 2013 07 06, 11:39)
O aš vis nerandu nieko paprasto ir gražaus 1-ajam vaikų gimtadieniui, svečiai dauguma 1-3 metukų, gimtadienio tema "JŪRA, ATOSTOGOS", žodžiu bus laivas, vėjo malūnėliai, jūreiviška apranga. Gal kas ką galite pasiūlyti tokiems mažiukams užkandžių šia tema?
buvo sioje temoje idaryti kiausiniai zuvytes labai labai grazus
ieskociau zuvytes formos (buna tikrai gioto firmos PINOKYJE atskirai po 1 vnt pardavineja, ten kokia iki 2 lt ji nus, gal net maziau) ir kepciau sausianuku arba meduoliuku is ju, dekoruociau akytes, zvynelius
su ta pacia formle galite spausti zuvytes ir is storiau atpjauto surio, slapios desrytes, arbuzo
esu idejusi ir siaudelius puostus palmiu lapais - tikros atostogos
prilankstyciau daug laiveliu, daug pripuciamu kamuoliu, muilo burbulu
arba buna parduotuvese sausainuku zuvyciu - vaikams tie tikrai patiks
buna guminku rykliuku, ir kitokiu gyviu juros
is desreliu jei jas valgote (gimtadieniams galima
o ir kaip skanu vaikams) padaryciau astunkojus
sokoladiniu saldainiu buna kriaukles formu
is meliono kitu vaisiu laiva padaryti vaikai megsta vynuoges, uogas
arba is arbuzo laivas , cia idetoje nuorodoje bus
cia maisto daug ideju
cia
cia
cia
ca
bures keksiukams ir sumutiniams
keksiuku su juros bangomis popieriukai
maista butu galima deti ne i lekstutes, o paieskoti nedidleiu smelio zaislu kibiriuku arba net kazkokiu formeliu jurine tema (buna krabas, zvaigzdute ir t.t. tik aiksu dabar reiktu surasti kai reikia tai kaip visada
)
kad ir gaiva kodel ne i koki laistytuva supylus - dabar sove mintis ekspromtu - aisku razu, nediduka - manau metinkui labai smagu bus kai mama is jo pils i puoduka gaiva - tik ar nebutu daug asaru paskui, kad duok ir man palaistyti
dar saldainiai juros akmenukai
aisku kai ruosi tala, noris tikro maisto labiau, ne tik saldumynu
esu idejusi sioje temoje foto, kaip is deseliu ir kraba padaryti, ne tik astunkoji