Labai graži šventė, bet va man Vaikų šventėse nepriimtini šampano buteliai ir nesvarbu, kad vaikiški
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 04 14, 11:20)
Labai graži šventė, bet va man Vaikų šventėse nepriimtini šampano buteliai ir nesvarbu, kad vaikiški
Man asmeniškai lygiai taip pat. Bet juk galima atsirinkti, kas kam yra priimtina:)
QUOTE(pupune @ 2013 04 14, 12:09)
Man asmeniškai lygiai taip pat. Bet juk galima atsirinkti, kas kam yra priimtina:)
sutinku, tik pasakiau savo nuomone ir tiek, jei kam priimtina ir tinka tai ok
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 04 14, 11:20)
Aciu.
Man vaiku sventes nepriimtinos su alkoholiu (nesvarbu kad dalyvauja tevai ir kita syk ju net daugiau nei vaiku ). Bet vaikisko sampano madas kaip ir tortu temas bei kitus, kartais realiai net gal kvailokus atributus , diktuoja to laiko "baliu" mados, draugai, darzelio mados. Man asmeniskai juokinga kai 1m proga, kai jis pats dar nelabai is vis supranta, organizuojamos TOKIOS sventes, kad ... bet kiekvienam savo.
Sis akcentas buvo pacios dukrytes pageidavimas, nes ji ragavo darzelyje per kazkurio vaiko gimtadieni ir apie tai kalbejo pusmeti galvojau pamirs, bet ne vadinas jai tai buvo svarbu tiesiog as ji suasmeninau padarydama vardini.
Realiai manau tai poziurio reikalas, as tuo klausimu liberali i sampana ziuriu ne kaip i alkoholi, bet kaip i sventes iskilminga akcenta (jis pas mus saunamas tik gimtadieniu ir nauju metu proga). Todel ir vaikams gal taip idomu, be to limonado jie nevartoja tai cia irgi buvo tas WAU
Siaip kalbant bendrai ir apie svenciu organizavima manau daug kas priklauso nuo poziurio-vieniems kai kas visai nesuprantama, kitiems labai priimtina - ir viskas cia puiku, nes juk visis skirtingi, vieni is kitu galim pasisemti puikiu ideju, pasikoreguoti pagal save ir panaudoti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 14, 14:43)
Siaip kalbant bendrai ir apie svenciu organizavima manau daug kas priklauso nuo poziurio-vieniems kai kas visai nesuprantama, kitiems labai priimtina - ir viskas cia puiku, nes juk visis skirtingi, vieni is kitu galim pasisemti puikiu ideju, pasikoreguoti pagal save ir panaudoti
labai gerai pasakyta, gi ir cia skaitydamos temas, atsirenkame kas kam grazu, vienam tas, ,itam tai visai negarzu
grazus vaisiu stalas - saunuole
Nuostabiu ideju prasom piratu sventei
http://www.lnk.lt/vi...esta-2013-02-23
http://www.lnk.lt/vi...esta-2013-02-23
Sveikos mamytės, kaip šaunu, kad atradau šią temą, pasisėmiau tikrai nemažai idėjų savo dukrytės 5- tajam gimtadieniui Mūsų šventės tema bus Minė ir jos draugai, kadangi šventė vyks kitą savaitgalį tad po jos pažadu parodyti ką pavyko sumeistrauti ir man
Kam aktuali Minės tema įdedu kelias nuorodėles idėjoms MINĖS TEMA MINĖS TEMA 2
Kam aktuali Minės tema įdedu kelias nuorodėles idėjoms MINĖS TEMA MINĖS TEMA 2
nemokamas KEPURYTES MAKETAS
savo kepuryte dariau pati, ant kepurytes apjuosiau raudona lapa ir apklijavau atspauzditomis boruzelemis. o virsuje mazas pop- pomas
kaip daryti pomsus
http://www.fun-stuff...ecorations.html ]maketukai kuriu nepanaudojau, gal kam tiks[/URL]
dezuciu tortas
maketai as emiau dauguma is cia juos
savo kepuryte dariau pati, ant kepurytes apjuosiau raudona lapa ir apklijavau atspauzditomis boruzelemis. o virsuje mazas pop- pomas
kaip daryti pomsus
http://www.fun-stuff...ecorations.html ]maketukai kuriu nepanaudojau, gal kam tiks[/URL]
dezuciu tortas
maketai as emiau dauguma is cia juos
Sveiki, labai grazios visu sventes .
Dabar labai mane domina paskutinio gimtadienio-boruzeliu sventes TORTAS, mamyte padirbejo super , gal galima recepta, ir labai domina is ko glaju daret ?
Dabar labai mane domina paskutinio gimtadienio-boruzeliu sventes TORTAS, mamyte padirbejo super , gal galima recepta, ir labai domina is ko glaju daret ?
Egzotika padirbėta iš širdies labai labai gražu.
Jaučiu, kad dičkės tema bus princesė, nes dabar vis kalba aš prinsecė tėtis princas o aš galvojau gal daryt cirką, nuvest vaikus į cirką ir po to namie ką sugalvot, na bus matyt
Jaučiu, kad dičkės tema bus princesė, nes dabar vis kalba aš prinsecė tėtis princas o aš galvojau gal daryt cirką, nuvest vaikus į cirką ir po to namie ką sugalvot, na bus matyt