Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio stalas - 2

sveikutės,

na, taip visos prigalvojat visokių skanumynų, gardumynų thumbup.gif wub.gif 4u.gif

aha, ir man įdomu, patiekaliukai.... prisėsiu vieną naktį prie šio forumo ir susirašsyiu visus receptukus ax.gif

o kas ten stovi už laivo ? aprašykit visus patiekaliukus, kas kaip gaminta, jei nesunku blush2.gif KAS TEN SU PADAŽO BLIŪDELIU VIDURTYJE? TOLIUA MATAU, KAŽKAS SRUDINTA SU SEZAMO SĖKLOMIS... KAS UŽDĖTA ANT SUMUŠTINUKŲ DEŠINIAU ? KAŽKOKIOS NEMATYTOS GELTONAI- BALTOS LAZDELĖS blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 28 kovo 2013 - 17:59
Ačiū už pagyras 4u.gif Pamėginsiu trumpai nupasakoti smile.gif
meliono laivas butu spalvingesnis su melynomis vynuogemis, ar pvz braškėmis, tik aš jų negavau ..
Toliau krabų lazdelės įdarytos švelniomis pikantiįkomis salotomis (nedejau daug česnako, tik dėl kvapo).
Sumuštinukai - duona(kadangi gyvename ne LT tai rinkausi lietuvišką, bet manau tinka ir sumuštinių duona), mažus kotletukus kepiau paprastai orkaitėje, įdėjau tik avižinių dribsnių, kad vaikams minkštesni būtų; cukinijų žiedeliai pakepinti orkaitėje; pusele pomidoro ir sūrio lazdelės gabalėlis tas toks geltonai baltas biggrin.gif
Vištienos file juosteles,kurias užmarinavau valandai su druska, česnaku, trupučiu medaus ir raudonojo vyno acto (mėsytė gavosi labai minkšta ir sultinga); tuomet tradičiškai mirkiau kiauįinio plakinyje ir apvoliojau miltuose, sumašytuose su sezamo sėklomis. kepiau keptuveje su aliejumi, kol graziai pagels. patiekiau su majonezo/kečupo padažu.
Paprasta žuvies filė kepta tešloje.
Ant smeigtukų dešrelės, įvyniotos į lietinius, nes pirktinės tešlos nemėgstu blush2.gif
na ir kiaušinių laiveliai, įdaryti kiaušinio tryniu, smulkinta lašišos filė, majonezu ir krapais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavandax: 28 kovo 2013 - 18:18
http://catchmyparty....s-free-birthday
labai gera nuoroda thumbup.gif as planuoju sujungt savo vaiku gimtadienius, nes tik keliu dienu skirtumas smile.gif pagrindine tema bus piratai, aisku mazajai sueis tik 1 , tai jai vienodai bus tie piratai.Norejau mamu paklaust, priruosiat labai graziai ir aisku skaniai, bet ka tikruju mazieji labiausiai megsta ir kas greiciausiai dingsta nuo stalo. Mano 4 metis labai isrankus, ir visoki sumaisymai ir misraine jam netinka- galoju papjaustyt morku pagaliukais, bulvyciu fri pakept- sudet i grazius indelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2013 03 27, 23:04)
Ar galima sužinoti kokios mišrainės?
Kokie ten kepinukai su Hello Kitty smeigtukais?
Smeigtukai su vynuoge ir kuom dar?Į ką visi susmeigti?

ten ne misraine, o zirniai su spirguciais biggrin.gif
o kur smeigtukai su hello kitty tai piciukes mazos is bemieles sluoksniuotos teslos,ant kurios uzdeta pomidoriuku,siek tiek pomidoru padazo patepta apacia, kumpelio, fermentinio surio ir po alyvuoge (greitai paruosiama ir skanu)
su vynuoge ir mocarela, su alyvuoge ir mocarela, su vysniniu pomidoriuku ir taip pat mocarela, o nesusmeigti jie i nieka, sudeti paprastai i lekstute, nes nestovejo kitaip, norejo griuti tie pagaliukai tad suguldziau ir buvo gerai biggrin.gif

QUOTE(sidrulka @ 2013 03 28, 09:01)
o Inetukea, keksiukasm ružavą stovą darėtės pati, ar pirkot? jei pirkot, tai kur?

ir labai gražiai papuošti keksiukai- gal galit išduoti keksiukų receptą bei puošybos paslaptis  wub.gif

pirkau internetu(tastyfun.lt)
jokiu cia puosybos paslapciu, viskas is galvos ekspromtu biggrin.gif o keksiukai
snicers skonio,va recepta esu idejusi mirksiukas.gif

http://www.supermama...?...83143&st=72
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetukea: 02 balandžio 2013 - 00:44
Egzotika, pasipasakok kaip atsventet 4 aji gimtadieni smile.gif vis renku idejas saviskiu sventei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anastasssija @ 2013 04 03, 14:59)
Egzotika, pasipasakok kaip atsventet 4 aji gimtadieni smile.gif  vis  renku idejas saviskiu sventei ax.gif

biggrin.gif kazkas mane seka
kad dar neatsventeme, svente nukeleme i si sestadieni, nes pirmadieni negalejo atvykti daug draugu verysad.gif ir tema gimtadienio musu keiciasi lotuliukas.gif nebenori piratu, bus Ratai doh.gif makvynas ir kiti
ir vaisiu stalas bus labai ribinis, del alergijos kiausiniui pieno gaminiams, ribojamu sokoladu, saldumynu.. zodziu tortas, dar kelios smulkmeneles ir viskas unsure.gif doh.gif bet bus smagu wub.gif svarbu nesusirgtu mazieji sveciai ir musu neisbertu

ax.gif o kodel i 2009m balandinukus nebeuzsuki rolleyes.gif

piratu temai aisius gali pateikti laiva is meliono arba rykli, man visai idomiai ziurisi

user posted image
user posted image

ir is desreliu-pailgu mazu ale patoniuku padaryti laiveliai, ti foto neturiu, google pziurek, graziai ziurisi, su buremis padarytomis wub.gif ir nebus misraines , desrels vaiku megiamos siaip jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 04 balandžio 2013 - 12:55
obuoliukas

user posted image

QUOTE(anastasssija @ 2013 04 04, 16:48)
aha seku rolleyes.gif  juokauju, maciau nuotrauka pas balandinukus smile.gif o tu gera mamyte, jei leidi keist tema, mano jau viskas  supirkta, gaminamos dekoracijos. Planuose meliono laivas ir piratiskas tortas. Daugiau paprastas maistas tik papuostas piratiska atributika.

smile.gif tai skaitai balandinukus, dazniau parasyk kaip jus augat, kaip sekasi
sekmadieni atsventeme su seneliais svente
leidziu, o ka daryti, nes sako as busiu piratas, bet tortas bus su makvynu, karine masina ir maku biggrin.gif tai geriau viena tema nei n heroju. ziuresime kaip cia mums pavyks.
paruosta nieko nebuvo, tik buvau susirinkusi maketukus, medziaga apie piratus, del to ir sutikau kita tema
bet free printable ratu tema taip mazai tera, net nustebau g.gif
Atsakyti
Ateinu prisiduoti ir pasirodyti savo kurybos .Kadangi gimtadienis buvo vaiku zaidimu kambaryjee -tai vaises buvo kuklios .Bet 3 valandom tikrai visko pakako .
Uzkandziu staliukai
user posted image
Gerimai ir vienkartiniai indai
user posted image
Buvau prilakscius pom pomsu ir gimtadienio uzrasa padarius -bet nenoriu deti nuotrauku ,nes vienu be vaiku ar suaugusiuju neturiu .
O kadangi torta kepiau pati ir dar su vyru bandem uzsiimti menine veikla ,nors neturim tam gysleles -tai tortas gavosi toks
user posted image
Tai toks tas musu gimtadienis .Turiu menesi laiko kai ka pakoreguoti ,kai ka patobulintio .Taip ,kad labai lauksiu kitu mamyciu ideju ir nuotrauku
Atsakyti

Pasirodome ir mes kaip atsventeme savo 4-taji gimtadieni garsiuju RATU TEMA smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

vaizduoteje isivaizdavau kitoki vaizda, bet gavosi kaip gavosi biggrin.gif blush2.gif
user posted image

cia turejo buti ale "masinytes"
user posted image

user posted image

Papildyta:
konservuoti vaisiai
user posted image

user posted image

user posted image

svente vyko namuose - nusipirkome pripuciama batuta thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos kuribingosios mamytes smile.gif vis tyliai uzsuku i sia temute ideju pasisemti, bet nepasireiskiu blush2.gif Arteja mano merginos 4m gimtadienis, kadangi dabar daug serganciu tai iki pat galo neaisku kaip cia viskas bus ir ar bus smile.gif be to svente turetu vykti pakankamai toli nuo namu is Panevezio vyksim i Vilniu i zaidimu kambari (na taip jau gavosi biggrin.gif neissiplesiu), patirties gimtadieniams zaidimu kambariuose neturiu blush2.gif be to ir vaises gabentis pakankamai toli-mastau ka cia sumeistrauti.

Kadangi tortukus kepu pati, bedos su juo nebus. Dar mastau daryti sluoksniuota zele i mini indukus nes transportuoti visai patogu, bet misrainiu juk neprisidesiu, o ir sumustinukai tokioj kelionej doh.gif gal turit minciu? nes kol kas be mini vaisiu (torto, keksiuku, vaisiu, zele) mano galvoje tik uzsakomos picos biggrin.gif aisku vaikai nebekudikiai - apsidziaugtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 07, 20:10)
Kadangi tortukus kepu pati, bedos su juo nebus. Dar mastau daryti sluoksniuota zele i mini indukus nes transportuoti visai patogu, bet misrainiu juk neprisidesiu, o ir sumustinukai tokioj kelionej  doh.gif gal turit minciu? nes kol kas be mini vaisiu (torto, keksiuku, vaisiu, zele) mano galvoje tik uzsakomos picos biggrin.gif aisku vaikai nebekudikiai - apsidziaugtu biggrin.gif

misrainiu vaikai nevalgys - nevarkite biggrin.gif
svarbu erimai, tortas, saldumynai - nes vaiku kambaryje nera laiko kada vallgyti, tos 2 val greitai praskrieja biggrin.gif geriau kazkokiu lauktuviu i namus idekite, kazkokia dovanele kiekvienam 4u.gif ar saldainis, sokoladukas, keksukas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 04 07, 23:27)
misrainiu vaikai nevalgys - nevarkite  biggrin.gif
svarbu erimai, tortas, saldumynai - nes vaiku kambaryje nera laiko kada vallgyti, tos 2 val greitai praskrieja  biggrin.gif geriau kazkokiu lauktuviu i namus idekite, kazkokia dovanele kiekvienam 4u.gif ar saldainis, sokoladukas, keksukas ir t.t.

vat taip ir mastau smile.gif aciu, vis tik reiks pasirupinti ir atvykusiais teveliais nes kelione, o ir ten 3val. po to vel kelione smile.gif g.gif
Atsakyti