Sveikos mamytes,
Kaip jus viską gražiai mokat! O man akys nuo ideju internete raibsta. Neiekaip nepasiprendžiu kokią temą parinkti savo mažės 2 gimtadieniui. Nesinori labai jau popsi6kai, bet ir rimtai labai nesinori....Kokias temas pasiūlytumėte? Ačiū
QUOTE(Ela_ela @ 2013 03 22, 15:25)
Sveikos mamytes,
Kaip jus viską gražiai mokat! O man akys nuo ideju internete raibsta. Neiekaip nepasiprendžiu kokią temą parinkti savo mažės 2 gimtadieniui. Nesinori labai jau popsi6kai, bet ir rimtai labai nesinori....Kokias temas pasiūlytumėte? Ačiū
bent as uz tai kad temas ne taip va sugalvotu tevai o darytu pagal tai kas vaikui tuo metu patinka, na kitaip tai nesuprantu Pvz mano 2 metu mazei tuo metu patiko meskiukai labai tai pvz tortas buvo su juo, ir reakcija pamacius meskiuka ant to torto buvo tokia vau jai dabar va jei reiktu daryti gimtadieni tai butu su katytem, na bet iki sekancio gimtadienio dar manau keisis jos megiamybes del to ir seku visas temas
kaip gaila kad tik siandien uzmaciau tokias saunias bitutes jau niekur nebenuleksiu nusispirkt tu antenyciu, o cia bitute kiek suprantu yra kinder siurprizo kiausinis? blyn pas mane vien balti jie
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 03 22, 16:07)
kaip gaila kad tik siandien uzmaciau tokias saunias bitutes jau niekur nebenuleksiu nusispirkt tu antenyciu, o cia bitute kiek suprantu yra kinder siurprizo kiausinis? blyn pas mane vien balti jie
aha, kinderis, dazyt nebent
QUOTE(Vikciukee @ 2013 03 22, 15:58)
bent as uz tai kad temas ne taip va sugalvotu tevai o darytu pagal tai kas vaikui tuo metu patinka, na kitaip tai nesuprantu Pvz mano 2 metu mazei tuo metu patiko meskiukai labai tai pvz tortas buvo su juo, ir reakcija pamacius meskiuka ant to torto buvo tokia vau jai dabar va jei reiktu daryti gimtadieni tai butu su katytem, na bet iki sekancio gimtadienio dar manau keisis jos megiamybes del to ir seku visas temas
Mano mergina irgi labai mylejo meskucisu ir 2 gitadienis buvo apie meskucius -ant torto padarem 2 meskinus -tai kai ryte pamate torta Lauke ,vos ne gloste ji juos .paskui apie 2,5 buvo katyte ,o va 3 gimtadiensi pelyte mine Mazajai mano tuoj 1 -va jai tai vienodai koks bus tas gimtadiensi galeciau padaryti ka noriu ,bet vyresnele isrinko -bus su pelyte mine Orginalu ,tiesa ?Kadangi tarp gimtadieniu menuo ,o ir dalis sveciu bus skirtingi -tai man tik i nauda vienoda gimtadieniu tematika
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 03 22, 17:09)
Mano mergina irgi labai mylejo meskucisu ir 2 gitadienis buvo apie meskucius -ant torto padarem 2 meskinus -tai kai ryte pamate torta Lauke ,vos ne gloste ji juos .paskui apie 2,5 buvo katyte ,o va 3 gimtadiensi pelyte mine Mazajai mano tuoj 1 -va jai tai vienodai koks bus tas gimtadiensi galeciau padaryti ka noriu ,bet vyresnele isrinko -bus su pelyte mine Orginalu ,tiesa ?Kadangi tarp gimtadieniu menuo ,o ir dalis sveciu bus skirtingi -tai man tik i nauda vienoda gimtadieniu tematika
va kaip vienodai, tai gal ir manai 3 metu bus pelytes laikas o kad i nauda ta pati tematika tai tikrai
QUOTE(Vikciukee @ 2013 03 22, 17:09)
aha, kinderis, dazyt nebent
nesidaze bet is kaimynu iskaulinau geltonos spalvos, tik va ritinelius tik 2 radau et bedu prisimasciau lygtais kazkas gavos tik su markeriu piesiau tas juosteles o antenas ryt nupirksiu ir su karstais kliljais priklijuosiu
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 03 22, 18:36)
nesidaze bet is kaimynu iskaulinau geltonos spalvos, tik va ritinelius tik 2 radau et bedu prisimasciau lygtais kazkas gavos tik su markeriu piesiau tas juosteles o antenas ryt nupirksiu ir su karstais kliljais priklijuosiu
jei netingit -susiplesykit balto ar bet kokio sviesaus popierio -gali buti ir balta servetele ir su lipalu ar karstais klijais pirma sluoksni apklijuokit tuos kinderiu viduriukus .KAi uzsides 2-3 slioksniai -palikit isdziuti klijus ir tuomet nudazysit geltonai Aisku vargo daug ,bet jei labai reikia ,galima pasistengti
Ingredientai:
1 pakelis biskvito
1 indelis šokoladinio kondensuoto pieno (būna "Rududu" pirkti)
Šokolado pieniško arba balto
Medinių pagaliukų
Gaminimas:
Biskvitą supjaustykite į 4 dalis. Paimkyte 2 gabaliukus biskvito ir trinkite vieną į kitą, kol pasidarys trupinėliai. Ir taip su visais. Biskvito trupinėlius sumaišykite su šokoladiniu kondensuotu pienu, maišykite tol, kol gausis vientisa masė. Iš gautos masės susukite rutuliukus.
Ištirpinkite pienišką arba baltą šokoladą. Paimkyte pagaliuką pamirkykite jį į šokoladą ir įsmeikyte į rutuliuką. Atsargiai paimkyte už pagaliuko ir išvoliokyte į šokoladą (taip pat galima išvolioti į saldainiukus). Tada padėkyte rutuliukus į šaldytuvą, kad sustingtų.
Labai skanu ir lengva pagaminti
paimta is cia
galima taip ir mazas spurgytes panaudoti (maximoje buna sveriamu) liks tik nudazyti sokoladu, aisku, man skaniau butu su biskvitu ir rududu
oho, kiek čia grožybių pasilpylė o savaitgalio
išduok Aga, kas per patiekaliukai padėkluose ir su kuom tos skarelės?
žodžiu aprašykit abi savo meniu, nes man amžinai trūksta idėjų apart sumuštinių, lavašo, lašišos , picukių nelabai ką ir žinau bei moku
o jau vaisių kokia įvairovė, pas Agą
išduok Aga, kas per patiekaliukai padėkluose ir su kuom tos skarelės?
žodžiu aprašykit abi savo meniu, nes man amžinai trūksta idėjų apart sumuštinių, lavašo, lašišos , picukių nelabai ką ir žinau bei moku
o jau vaisių kokia įvairovė, pas Agą