Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio stalas - 2

QUOTE(egzotikaa @ 2013 03 17, 11:30)
Krepinio popieriaus yra Senukuose (pom pomu gaminimui, bet kazkaip ji ziuredama pamasciau, kad serveteles gal geriau  g.gif minkstesnes, puresnes gal bus g.gif )
2 lt. iv spalvu
yra ir raudonas su juodais kamuoliukais  wub.gif - borzeliu temai ir geltonas su juodais zirniukais - bituciu temai - kaina 4 lt. Kai buna kas menesi 0 proc nuolaida visoms prekems tada geriausia pirkti

man tai atrodo kad krepinis labai jau storas tai stori burbulai gautus g.gif bent kiek šiauliuose ieškojau tai visi stori labai
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 03 17, 10:56)
man tai atrodo kad krepinis labai jau storas tai stori burbulai gautus  g.gif bent kiek šiauliuose ieškojau tai visi stori labai

krepinio yra ir labai plono ax.gif praktiškai kaip sakot servėtėlės plonumo ax.gif
Atsakyti
merginos, krepinis nelabai tinka pompomsams, ten spec popierius
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 03 17, 11:56)
man tai atrodo kad krepinis labai jau storas tai stori burbulai gautus  g.gif bent kiek šiauliuose ieškojau tai visi stori labai

Nežinau ar iš krepinio išeis ,visi burbulai daromi iš Tissue šilko popieriaus 4u.gif .Krepinis standus labai ,abejoju ar žiūrėsis,juk burbulai gi atrodo tokie lengvučiai -tarsu pukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 03 17, 11:58)
Nežinau ar iš krepinio išeis ,visi burbulai daromi iš Tissue šilko popieriaus  4u.gif .Krepinis standus labai ,abejoju ar žiūrėsis,juk  burbulai gi atrodo tokie lengvučiai -tarsu pukai  blush2.gif

Kas nori pataupyti, gal drąsiai daryti ir iš krepinio tik dar kartą sakau iš PLONO mirksiukas.gif
Plonas puikiai tam tinka, nes jis tikrai ir atrodo kaip sakot lengvai ir iš tikrųjų toks ir yra, skirtumas ir kainoj, plono krepinio rulonas (50x200cm) apie 1,6lt, šilko popieriaus 5 ar 7(nedideli, išmatavimų nepamenu) lapeliai apie 8lt.(Rimi mačiau)
Atsakyti
tai gerai kad nepirkau to popieriaus, nes man pasirode stambus, grubus ir masciau, kad tikrai nesiziures garziai tiems pompomsams - tada jau geriau is serveteliu darysiu ax.gif

aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
o as realiai maciau pakabintus is to krepinio popieriaus, grazu, bent man, pati ir darysiu bet ne tam tikslui, na ne pakabinimui
Atsakyti
aš bandysiu iš servetėlių gamint ax.gif nebent juodo tik reikės to plonesnio paieškot
Atsakyti
Prauze musu taskeliu svente. Imetu kelias foto:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

PAskutineje foto palinkejimu medis (gaila, nespejo suzaliuoti iki gimtadienio, bey namie zalia dabar) ir dovaneles gimtadienio sveciams-vaikams.
Dar buvo gimtadienio girlianda is tos pacios temos, kaip stalo papuosimai. Pirkau tik juosteles ant zele ir buteliuku. Visa kita is visagalio google.
Aciu mamytems, uz patarima ieskoti "free printables" reikiama tema. Paciai gal ir nebutu susisviete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chicolita @ 2013 03 17, 13:35)
Prauze musu taskeliu svente. Imetu kelias foto:

kokios ryskios foto wub.gif
o kodel toks uzrasas MAZI BASI is kaladeliu ax.gif
Atsakyti
kokios saunios foto is gimtadienio 4u.gif man lb graziai ant stalo atrode gerimas su citrinom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 03 17, 17:19)
kokios ryskios foto wub.gif
o kodel toks uzrasas MAZI BASI is kaladeliu  ax.gif

manau ten svenciamas gimtadienis buvo;) Mazi basi zaidimu kambaryje;)
Atsakyti