nesuprantu vis viena kaip jus daryti POM-POMS'AI ,gal kuri uztikote vaizdine medziaga?
QUOTE(ointriga @ 2013 03 05, 22:37)
nesuprantu vis viena kaip jus daryti POM-POMS'AI ,gal kuri uztikote vaizdine medziaga?
Aš radau čia
http://www.youtube.c...h?v=LgeHGG-4EI8
žadu daryti raudonus boružėlių gimtadieniui.
vakar pabandžiau iš servetėlių- puikiai gaunasi
QUOTE(Mistika123 @ 2013 03 06, 06:43)
žadu daryti raudonus boružėlių gimtadieniui.
kiek vnt serveteliu dejai, kad butu tinkamas storis, pasiputimas ju
as irgi mastau, kad is serveteliu darysiu ir spalva atitiks stalo dekoro serveteliu
manau krepinis popierius tiems bumbalams labai tinka, bent zinau kas is jo daro, ir as is jo darysiu
QUOTE(Vikciukee @ 2013 03 06, 07:20)
manau krepinis popierius tiems bumbalams labai tinka, bent zinau kas is jo daro, ir as is jo darysiu
man pirma mintis ir buvo is to popieriaus, del to ir klausiau kur ji perkate
as dabar mastau, lyg akropolio maximoje maciau to popieriaus, nes is ju ir dideli jie gautusi is serveteliu, tai max galvos dydzio kaip isisvaizduoju as - na reiks ismeginti
dar i kanceliariniu prekiu parduotuve uzeisiu, ten gal irgi tokio popieriaus tures
sveikos,
o krepinis ir trauktas popierius, tai čia vienas ir tas pats ar nelabai?
man kaimynė- technologijų mokytoja žadėjo kovo pabaigoje padėti padaryti tuos pomsus ir sakė, kad puikiai tiks trauktas popierius
man kaimynė- technologijų mokytoja žadėjo kovo pabaigoje padėti padaryti tuos pomsus ir sakė, kad puikiai tiks trauktas popierius
QUOTE(egzotikaa @ 2013 03 05, 15:19)
o kaip dydis gaunasi is serveteliu? reiks gal ismeginti is ju, visai nebloga ideja
aš dėjau pabandymui 6 servetėles, bet kažkuri mamytė rašėm, kad dėjo 4. Iš 6 paskui tik sunku buvo tuos galus nukarpyti- sunkiai kirposi.
Gavosi toks vaiko galvos dydžio kažkur, planuoju daryt 3 ir pakabinsime ant šviestuvo.
Darysiu iš tokių pat servetėlių, kaip ir ant stalo bus.
Planuoju žalią statiesę- pieva ir raudonas servetėles.
Boružių maximoje užsipirkome. Ant raudinų šiaudelių klijuosiu iš popieriaus boružes.
Nupirkau raudonas lėkštutes- ant kraštelio klijuosiu po boružą ar po 2. Puodeliai raudoni su baltais taškiukais, bet nieko, mes tuos taškus su markeriu juodai nuspalvinsim
Dar darom plakatą, bus krūva taškuotų balionų- ant raudonų iš limpančio spalvoto popieriaus klijuosiu taškus, nes taškuotų negavau. Visokių popierinių vabalų prisidarėm, kvietimai su boružėm bus.
Dar liko apgalvot maistą ir aprangą. Jubiliatė, aišku, bus boružė, jai apranga jau yra
Kazkam bus aktualu kaip boruzeles pasidaryt boruziukai
QUOTE(Mistika123 @ 2013 03 06, 09:07)
Planuoju žalią statiesę- pieva ir raudonas servetėles.
Boružių maximoje užsipirkome.
Puodeliai raudoni su baltais taškiukais, bet nieko, mes tuos taškus su markeriu juodai nuspalvinsim
Boružių maximoje užsipirkome.
Puodeliai raudoni su baltais taškiukais, bet nieko, mes tuos taškus su markeriu juodai nuspalvinsim
sauni ideja del zalios staltieses
o kur pirkote taskuotus puodukus, ir man reikia
kada jusu svente lauksiu foto ir ideju savo sventei, jei jusu anksciau nei musu iki balandzio pabaigos
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2013 03 06, 08:17)
sveika, as manau kad tas pats, bet jau taip as ji isivaziduoju is vaikystes, kai girliandas darydavome
QUOTE(sidrulka @ 2013 03 06, 10:17)
sveikos,
tas pats
Tik atkreipkit dėmesį, kad jis būna nevienodo storumo, kancelerinėse pirkau patį paprasčiausią, plonas, labai greitai plyšta, o jei dar patampyti norėtųsi, nesigauna.
Maximoje pirkau storesnį aišku ir kaina dvigubai didesnė, bet liuks
Pirkau kitiems tikslams, bet esu ir iš šio popieriaus padarytus Pom'sus
[quote=egzotikaa,2013 03 06, 14:14]
kada jusu svente lauksiu foto ir ideju savo sventei, jei jusu anksciau nei musu iki balandzio pabaigos
taškuotų puodelių vienikartinių pirkau RIMI
mūsų šventė bus balandžio viduryje.
Dar planuoju užsakyti vaikams animatorę.
taškuotų puodelių vienikartinių pirkau RIMI
mūsų šventė bus balandžio viduryje.
Dar planuoju užsakyti vaikams animatorę.