Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio stalas - 2

kiek graziu nuotraukyciu bigsmile.gif kaip smagu, kai mamytes paraso po sventes, ne tik pries svente praso patarimu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2013 03 04, 13:44)
Na va praejo mano vyresneles torto diena:)

o kur gavot tuos keksiukų krepšelius? labai gražūs.. wub.gif
Atsakyti
trys pirmi spausdinti,o kadangi brangu spalvotai spausdint mieste,kitus pati dariau pagal tuos spausdintus. Jei reikia galiu pasidalint.
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2013 03 04, 16:45)
trys pirmi spausdinti,o kadangi brangu spalvotai spausdint mieste,kitus pati dariau pagal tuos spausdintus. Jei reikia galiu pasidalint.

jei turite internetini adresa idekite cia - visiems aktualu biggrin.gif
man ta gilianda labai patiko, jei turite ir jos maketuka idekite.
jei ne wordinis variantas ax.gif

necituokite foto, ypac tame paciame psl (istrinkite jas komentuodami) nono.gif ta draudzia ir sm taisykles mirksiukas.gif - taupykime tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 04 kovo 2013 - 19:22
dalinuosi savo atradimu:) cia nemazai visko gimtadieniamssmile.gif
Atsakyti
Man patiko sitas puslapis Mines yra nuorodu i filmukus kaip pasidaryti atributika ,nemokamus maketus . 4u.gif
Ziuriu daugiau esama pelyciu gerbeju blush2.gif O as jau pradejau ruostis -beliko tik menuo doh.gif Jau sugalvojau kaip padarysiu lekstutes ,puodelius ,saukstelius ir siaudelius .Kadangi svesime vaiku kambary -tai isssuksiu su vienkartiniais .Beliko juos padaryti doh.gif
Siandien lanksciau pom pomsus smile.gif Vis abejojau ar daryti vien baltus ir raudonus ,bet kai pamaciau ikelta nuotraukyte su pamaisytom spalvom viename ,neatsilaikiau ir padariau ir as keleta margu blush2.gif Tik dar nezinau kaip realiai atrodys ,nes kolkas neisskleidziau ju . blush2.gif
Na prasom ,mamytes ,pasirodykit ir kitos savo vaisiu stala blush2.gif
Atsakyti
pom pon'u gamyba

dar puslapio savo neturiu,tai galiu i meila imesti kam reikia Mines sabloniuku visokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2013 03 05, 07:45)

paziurejus tikrai atrodo labai labai paprasta bigsmile.gif reiks ismeginti dukrytes sventei, jei namie darysime, ne vaiku kambaryje ax.gif
o kur perkate toki popieriu????????
Atsakyti
as dariau is paprastu 3 sluoksniu serveteliu. Dejau po 4 vnt. Siaip popieriaus yra pirkt internetu.
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2013 03 05, 08:25)
as dariau is paprastu 3 sluoksniu serveteliu. Dejau po 4 vnt. Siaip popieriaus yra pirkt internetu.

o kaip dydis gaunasi is serveteliu? reiks gal ismeginti is ju, visai nebloga ideja biggrin.gif
Atsakyti
priklauso kokio dydzio serveteles,pas mane atrodo daryta is 33*33cm nemazi gaunasi
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 03 05, 11:23)
paziurejus tikrai atrodo labai labai paprasta  bigsmile.gif reiks ismeginti dukrytes sventei, jei namie darysime, ne vaiku kambaryje ax.gif
o kur perkate toki popieriu????????

As pirkau tiamari parduotuvej .Visokiu smulkmenu pas juos buna 4u.gif
Atsakyti