Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

QUOTE(Linuskė @ 2013 01 22, 13:17)
Mergaitės, kada užsakinėsit http://www.sportsdirect.com/?

siandien laukiu iki 18h
Atsakyti
Sveiki,

O rankinius lagaminus galima būtų iš sportdirect užsisakyti? kiek kainuotų atvežimas?

Atsakyti
sveikos, del uzsakymo is sportsdirect noriu uzklaust. Gal uzmatete kur vyrisku medvilniniu treninginiu kelniu? nerandu niekur blush2.gif arba poliesteris, arba dalis poliesterio...
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2013 01 22, 16:45)
Sveiki,

O rankinius lagaminus galima būtų iš sportdirect užsisakyti? kiek kainuotų atvežimas?

As pirkau kelionini lagamina, bet dar visokiu smutkiu buvau uzsisakius, tai man viska i ta lagamina supakavo biggrin.gif Kiek pamenu, tai man atrodo uz svori mokejau g.gif
Atsakyti
Gavau laiskuti, kad La Senza jau uzsake, bet nespejau krepsio pakoreguot ir daug ko nenupirko verysad.gif Todel issiunciau dar viena uzsakymuka. Gal dar kuriai mergaitei taip nutiko, tai jei prisijungtumet pasidalintumem siuntima (apie 4 svarai) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2013 01 22, 13:26)
siandien laukiu iki 18h

Nesuspėjau doh.gif , kada planuojat kitą užsakymą?
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2013 01 22, 22:40)
Nesuspėjau  doh.gif , kada planuojat kitą užsakymą?

turbut tik kita antradieni, nes is SD paprastai antradiniais uzsakineja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 22 sausio 2013 - 21:24
Gal užsakytumėt dar kartą iš FOREVER21? ten dabar vieną perki kitą nemokamai gauni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2013 01 22, 23:22)
Gal užsakytumėt dar kartą iš FOREVER21? ten dabar vieną perki kitą nemokamai gauni  4u.gif

ryt(treciadieni) nupirktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 01 23, 01:19)
ryt(treciadieni) nupirktu  4u.gif

drinks_cheers.gif prisijungiu ir as ax.gif , dar biski paprotinkite blush2.gif jei noriu pirkti pvz. megztini issirenku viena ir toki pati gaunu dovanu ??? doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
O sakykite kada siųsite siuntinukus paštuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2013 01 23, 10:30)
Laba  4u.gif
O sakykite kada siųsite siuntinukus paštuku?  blush2.gif

pirmiausiai reik sulaukti siuntos biggrin.gif issiusiu penktadieni
Atsakyti