Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

QUOTE(Jolaida @ 2013 01 21, 16:13)
Ir mane Mango outlet domina. Nusiunciau uzsakyma, bet neaisku ar pirks, ar ne. Gal jau susirinko nemokamas siuntimas? g.gif

questa, gal ka zinot? g.gif ar dar galima siusti uzsakyma?
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 01 21, 16:25)
lasenza uzsakytu

Super thumbup.gif Merginos kooperuojames 4u.gif
Atsakyti
O kaip su mango? man i pasta neatsako.
Praeita savaite issiunciau uzsakyma, siandien dar issiunciau. bet noriu su nemokamu siuntimu, net nezinau a ir daryti...
Tyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinukas_zx @ 2013 01 21, 20:02)
Super  thumbup.gif  Merginos kooperuojames  4u.gif

as jau uzsakyma nusiunciau, bet jauciu reikes papildyt ji smile.gif idomu kada zada uzsakineti, kazkaip veiksmas visiskai cia nebevyksta g.gif
Atsakyti
Joooo, stilis visiskas g.gif As mango outlet irgi ana savaite nusiunciau, bet tada man atrase, kad dar 10 svaru truksta iki nemokamo siuntimo. Tai gal jau dabar susidare reikiama suma?
Prie La senza prisijungsiu drinks_cheers.gif
Questa, gal jus ka zinot apie Mango? g.gif
Atsakyti

Lasenza ryt nupirktu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Questa: 21 sausio 2013 - 21:46
Merginos, o kaip su La senza didesniais uzpakaliukais? XL labai didelis dydis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anibaa @ 2013 01 21, 22:44)
Merginos, o kaip su La senza didesniais uzpakaliukais? XL labai didelis dydis? ax.gif

didelis biggrin.gif
Papildyta:
antradienis: lasenza, sd. asda george
treciadienis :tesco clothing. fragrance direct
ketvirtadienis: hm -chemist direct , asda groceries
amazon,clarks, cheapsm bet kada taip pat is jusu pageidaujamu parduotuviu 4u.gif
yra norinciu disney store junkites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Questa: 21 sausio 2013 - 22:02
QUOTE(Jolaida @ 2013 01 21, 21:34)
Joooo, stilis visiskas g.gif As mango outlet irgi ana savaite nusiunciau, bet tada man atrase, kad dar 10 svaru truksta iki nemokamo siuntimo. Tai gal jau dabar susidare reikiama suma?
Prie La senza prisijungsiu drinks_cheers.gif
Questa, gal jus ka zinot apie Mango? g.gif

Mango uzsakyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anibaa @ 2013 01 21, 23:44)

As siap nesioju M, bet La Senza kelnaiciu S dydzio prisikroviau. Kol kas tik vienas turiu S dydzio, tai man jos ant 96 cm tik lengvai priglude biggrin.gif

QUOTE(pikciurniuke @ 2013 01 22, 00:07)
Mango uzsakyta  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 01 21, 22:27)
As siap nesioju M, bet La Senza kelnaiciu S dydzio prisikroviau. Kol kas tik vienas turiu S dydzio, tai man jos ant 96 cm tik lengvai priglude biggrin.gif
thumbup.gif

Blyn, tai mamai tiksliai imu L, o su savim ka daryti??? Siaip nesoju 8 dydzio kelnes...bijau, kad xs kelnaites mazokos nebutu....
Atsakyti
QUOTE(Anibaa @ 2013 01 22, 00:32)
Blyn, tai mamai tiksliai imu L, o su savim ka daryti??? Siaip nesoju 8 dydzio kelnes...bijau, kad xs kelnaites mazokos nebutu....

As va tik dabar susimasciau kazi kaip su tu medvilniniu dydziais g.gif Kad tik nebutu taip, kad jos dydi atitinka unsure.gif Pas mane brazilian tipo (poliamidas ir elastanas) nu tai tikrai padidintos.
Gal kas turi daugiau patirties sitoj srity su dydziais? 4u.gif
Atsakyti