Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

QUOTE(pikciurniuke @ 2013 02 19, 13:29)
Tesco galima atkelti siandienai  4u.gif
Papildyta:

Sveiki ,bet ne  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
Siuntos sarasiukas kaune - questa (ketvirtadienis vasario 21d)

thumbup.gif clap.gif laukiam, laukiam, laukiam... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2013 02 19, 12:29)
Siuntos sarasiukas kaune - questa (ketvirtadienis vasario 21d)
penktadienis-vilnius- iloniukasp (vasario 22 d.)
.
.
varniukas23
.
.

lyg visos  wub.gif

Ar cia as esu????
Sumokejau sestadieni.....
Atsakyti
Sveiki, siunciau laiskeli su George krepseliu - negaunu antra diena uzsakymo patvirtinimo, gal kur nuklydo? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

vasario 7ir 13 d siunciau uzsakymus is HM. Dar neturiu nei sumu apmokejimui, nei daugiau ziniu... Kokie cia terminai buna? ir kada ateina saskaitos ir visa kita info apie siuntinius?
aciu!
Atsakyti
Laba diena,

ar perkate Ebay ?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 02 18, 18:52)
[b]antradienis: zara,, sd,asda george,asda groceries ,boohoo[/B]
treciadienis: tesco chlothing. lasenza, matalan, mango outlet,gap
Ketvirtadieni:HM, fragrancedirect,chemist,

Asos, Amazon,Clarks,Cheapssmels, siusti bet kada jiem kooperuotis nereik  wub.gif

ma3ca, keliais postais auksciau rase Questa mirksiukas.gif
tai jei siandien uzsakineja, tai ir negalejot dar gauti patvirtinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 19 vasario 2013 - 17:43
O is tescoclothing rytoj uzsakinesite? Kokiu mazdaug laiku? 4u.gif
Atsakyti
Labas,

o sioje temoje turite prekiu, kurios vienaip ar kitaip netiko, isparduotuve? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tūla: 19 vasario 2013 - 18:04
QUOTE(Tūla @ 2013 02 19, 20:02)
Labas,

o sioje temoje turite prekiu, kurios vienaip ar kitaip netiko, isparduotuve?  4u.gif

Mane irgi tas domina, pirkau sijona, per mazas, bet labai labai fainas. Noreciau parduoti.
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2013 02 19, 14:49)
Ar cia as esu????
Sumokejau sestadieni.....

aha jus kaip as cia parasiau kad varniukas 23 blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lototo @ 2013 02 19, 16:42)
Sveikos,

vasario 7ir 13 d siunciau uzsakymus is HM. Dar neturiu nei sumu apmokejimui, nei daugiau ziniu... Kokie cia terminai buna? ir kada ateina saskaitos ir visa kita info apie siuntinius?
aciu!

Rasiau jums emeila ,kad prekyciu dar nesu gavusi , su hm buna visko , buna per 1sav atsiuncia buna 2, buna ir daugiau ax.gif deja jau cia ne mano jegose paskubinti ju atsiuntima iki manes.
Papildyta:
QUOTE(korneliuke @ 2013 02 19, 17:00)
Laba diena,

ar perkate Ebay ?

ačiū 4u.gif

Is ebay neperkame - ma3ca siunciau jums emeila ,kad gavau jusu uzsakyma-priimtas bigsmile.gif ,kai uzsakysiu patvirtinsiu ka pavyko pagauti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sulima_ma @ 2013 02 19, 18:52)
O is tescoclothing rytoj uzsakinesite? Kokiu mazdaug laiku?  4u.gif

Merginos prase uzsakyti siandien - tai atkeleme i siandiena, ryte rasiau ,kad uzsakysiu tai dar turite valandele atsiusti uzsakymui bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Tūla @ 2013 02 19, 19:02)
Labas,

o sioje temoje turite prekiu, kurios vienaip ar kitaip netiko, isparduotuve?  4u.gif

Kas pirkote is manes tai galite deti tiesiai i temute kad parduodate tokia ir tokia prekyte, geriau butu kad detumete nuorodele taip sutaupytmete vieta temoje bigsmile.gif
Jei labai brangus daiktelis rasykite tiesiai i emeila man , tada apkeisime i didesni ar mazesni dydi - susitarsime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2013 02 19, 19:05)

Merginos prase uzsakyti siandien - tai atkeleme i siandiena, ryte rasiau ,kad uzsakysiu tai dar turite valandele atsiusti uzsakymui  bigsmile.gif

tikiuosi spejau, per telefona siunciaus, tai ka turejau krepsy ta issiunciau biggrin.gif
Atsakyti
http://www.hm.com/gb...article=01948-L
Sveiki, pirkau per jus sijona, labai fainas, medziagyte liuks, bet permazas man.
Dydis 10.
Gal kas noresite?
Atsakyti