Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

QUOTE(Tūla @ 2013 02 12, 21:28)
O mano siuntinuko nesimato? Nes irgi lyg ir turėjo pirmadienį aną link Lietuvos pajudėt, bet sąraše savęs nematau.  g.gif

jusu siuntinukas jau vilniuje , rasiau jums i emeila duomenis atsiemimui ax.gif
o iloniukasp rase i az bet matyt ne ta raide bus tik tula ir viskas bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip su moteriškais HM batelių dydžiais? kokį imti nešiojant 39 dydį, nu niekur nerandu jų dydžių lentelės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2013 02 13, 09:28)
Kaip su moteriškais HM batelių dydžiais? kokį imti nešiojant 39 dydį, nu niekur nerandu jų dydžių lentelės doh.gif

berods batai atitinka pas juos butu 6 jei neklystu blush2.gif
Atsakyti
Ar vakar George uzsake?
Atsakyti
Kelinta val uzsakinesit hm? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domelija @ 2013 02 13, 11:21)
Kelinta val uzsakinesit hm?  4u.gif

Turiu laisva minute tai kas atsiunte dabar sudesiu ir vakare dajungsiu ( laukiu iki 18)
NORECIAU VISU PAPRASYTI TAUPYTI MANO IR SAVO LAIKA,NESIUSTI PREKIU KURIOS NERA IN STOCK-VELUOJANCIU PREKYCIU SU PRIERASU -DATA SALIA -NEUZSAKAU
Prasau taip pat nesiusti tu prekiu ,kurios yra galimos tik 2vnt pirkejui, tai butu sortukai po 1.99, dzemperiukai po 2.99, moteriski megztukai po 3.99 aciu , nes idejus daugiau nei 2vnt keiciasi kaina. Supautysite mano uzsakymo laika ir taip pavyks gauti daugiau prekyciu -aciu . wub.gif

Asda laukiu patvirtinimo g.gif emeilo is ju .
Atsakyti
Sveiki, o is boohoo.com uzsakinejate?
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2013 02 12, 21:45)
jusu siuntinukas jau vilniuje , rasiau jums i emeila duomenis atsiemimui  ax.gif
o iloniukasp rase i az bet matyt ne ta raide bus tik tula ir viskas bigsmile.gif

Oi, o aš negavau jokio laiško... Koks jūsų elektroninis paštas, parašysiu jums? Ar jis tas pats, į kurį užsakymus reikia siųsti? Tada tikrai negavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tūla: 13 vasario 2013 - 13:43
QUOTE(Simbulis @ 2013 02 13, 13:35)
Sveiki, o is boohoo.com uzsakinejate?

Taip uzsakinejame.
Mergaites valandos begyje uzsakinesiu very ir harrods kas norite prisijunkite bigsmile.gif
uzsakymai i emeiliuka perkamuk@gmail.com
Atsakyti
Mergaiciukes antro uzsakymo kazko hm negaliu padaryti andysiu veliau nes ju psl neveikia
We are temporarily closed for technical maintenance.
All functions are expected to re-open at around 17:30.
We apologise for any inconvenience.
If you have any questions or would like to order items or a catalogue, please contact us by telephone.

g.gif
kai uzsakysiu atsiusiu patvirtinimus.
Atsakyti
o george vakar pavyko uzsakyti? nes kolkas negavau patvirtinimo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite parasyti, koki dydi 13 cm pedutei imti clarksiukus? smile.gif
Atsakyti