Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

Dėkui merginoms ir iloniukuip už prekes 4u.gif
Atsakyti
Didelis aciu mergytes uz prekytes 4u.gif , Questai uz atsiuntima asmeniska 4u.gif . Zaros prekes mano bachuriukui liuks thumbup.gif . Malonu pas jus pirkti wub.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz siuntinuka. Viskas super thumbup.gif Greit La Senzos apatiniu parduotuve atidarysiu, nes noriu dar biggrin.gif George pedkelnes dukrytei labai fainos - dairysimes daugiau. Zaislai aisku irgi thumbup.gif Todel aciu ir nuo mano damutes aciuks.gif
Beja, gavau viena ne savo preke ax.gif Ir toks man del jos nerealus dezaviu doh.gif senai jau tokio jausmo nebuvo... Zodziu, kreipkites jei kas ko pasigedot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 02 09, 17:40)

o as kazkaip negavau nieko - nei daiktuku, nei lapiuko i pasta biggrin.gif lyg ir turejo buti , bet gal dar neissiuntet Questa??
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 02 09, 17:40)
Aciu, merginos, uz siuntinuka. Viskas super thumbup.gif Greit La Senzos apatiniu parduotuve atidarysiu, nes noriu dar biggrin.gif George pedkelnes dukrytei labai fainos - dairysimes daugiau. Zaislai aisku irgi thumbup.gif Todel aciu ir nuo mano damutes aciuks.gif
Beja, gavau viena ne savo preke ax.gif Ir toks man del jos nerealus dezaviu doh.gif senai jau tokio jausmo nebuvo... Zodziu, kreipkites jei kas ko pasigedot smile.gif

MANO zinau kad netycia pakliuvo pas jus parasysiu i az blush2.gif

QUOTE(Indre @ 2013 02 09, 18:40)
o as kazkaip negavau nieko - nei daiktuku, nei lapiuko i pasta biggrin.gif lyg ir turejo buti , bet gal dar neissiuntet Questa??

issiunciau ketvirtadieni vakare
Atsakyti
kada george uzsakinesite? 4u.gif
Atsakyti

gal kas turite siuos naktinukus?
http://www.lasenza.c...132045-023.html
idomu ar jie ties krutine pakietininti ar ne? niekur nerandu aprasymo apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 02 09, 22:32)
MANO zinau kad netycia pakliuvo pas jus parasysiu i az  blush2.gif
issiunciau ketvirtadieni vakare

Questa, parasykit numeriuka, paziuresiu kur uzkliuvo:) aciukas
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 02 10, 14:33)

Bent siu neturiu, bet manau, kad be pakietinimo. Nes pasispaudus ant kitos nuotraukos, man atrodo, kad be pakietinimo nuotraukyte yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskytte @ 2013 02 10, 20:19)
Bent siu neturiu, bet manau, kad be pakietinimo. Nes pasispaudus ant kitos nuotraukos, man atrodo, kad be pakietinimo nuotraukyte yra  rolleyes.gif

aha, man irgi taip atrodo verysad.gif idomu kada la senza papildo, nes is naktinuku is vis nieko nebelike g.gif
Atsakyti
Labuka,
o is superdrug uzsakytumem?? ten daba siuntimas nemokamas iki valentino dienos smile.gif atsiusciau nediduka uzsakyma 4u.gif Gal dar kas nors noretu prisijungti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 02 10, 14:33)

manau kad ir sie bus be pakietinimo nes turiu kitos spalvos panasius tai be,bet labai smagus wub.gif

QUOTE(Sulima_ma @ 2013 02 11, 08:36)
Labuka,
o is superdrug uzsakytumem?? ten daba siuntimas nemokamas iki valentino dienos smile.gif atsiusciau nediduka uzsakyma  4u.gif Gal dar kas nors noretu prisijungti  rolleyes.gif

perka 4u.gif
Atsakyti