Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

QUOTE(freewind @ 2013 01 25, 16:56)
As dauginu is 5. Tai paprastai siek tiek maziau buna, nuo prekiu svorio ir nuo kurso dar labai priklauso, va pavyzdziui pirkau batus, gavosi 58 svarai, su viskuo jau Lt 287lt. O jei perki rubus, tai jie lengvesni isleidau 40,5 svaro, o uz viska sumokejau 192 lt. mirksiukas.gif
As atsiemu pati, o jei dar  lt reikia siust tai dar plius pagal lietuvos pasto ikainius.

Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaluine @ 2013 01 25, 16:28)
Pasirodykit greitai kokie ten jusu batai  smile.gif  as irgi labai noreciau, bet bijau su dydziais prasaut, jau pora batu esu nepataikiusi, tai nedrasu pirkt  g.gif

Nebegaliu parodyt, ispardave rolleyes.gif Mano dydis 39,5 tai clarks imu 6,5. Kartais 6 skaitau ka atsiliepimai raso ar nepamazinti, bet zinoma rizika kad netiks visad yra.Kitu parduotuviu negaliu komentuot, as isimylejus clarks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freewind: 25 sausio 2013 - 16:04
QUOTE(Lara22 @ 2013 01 25, 15:49)
ar kasnors gavo patvirtinimus,kad uzsakytas HM-as gavau patvirtinima tik kad laiskas priimtas-idomu ar pagavo mano prekes  bigsmile.gif

O as net ir patvirtinimo, kad priimta negavau verysad.gif *****, ar tik nebusiu pavelavus as su tuo savo uzsakymu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 01 25, 17:03)
O as net ir patvirtinimo, kad priimta negavau verysad.gif *****, ar tik nebusiu pavelavus as su tuo savo uzsakymu doh.gif  doh.gif  doh.gif

As gavau, kad priimta, o ar uzsakyta, tai negavau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(freewind @ 2013 01 25, 13:08)
As gavau, kad priimta, o ar uzsakyta, tai negavau. g.gif

Sveikos 4u.gif o šiaip mergaitės dažnai prisijungia tikrinti paštuką? Ne dažnai užsakinėju iš UK, dažniau US, tai klausimų kyla blush2.gif
Atsakyti
Šiandien atsiėmiau savo siuntinuką biggrin.gif Pirmą kart užsakinėjau per tarpininkes, tai buvo šiek tiek neramu ax.gif Bet viskas gerai, tvarkingai, be jokių nesklandumų. Ačiū mergaitėms už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Questos padejejas dalinant siuntinius superinis thumbup.gif Likau skolinga uz malonu aptarnavima, kita kart pasitaisysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2013 01 22, 12:23)
jei susidaro free deliveris taip uzsakytume siandien arba jei sutinkate moketis deliverio mokesti.
Is laredoute nebeperku  ax.gif
Papildyta:
Siuntos  sarasiukas kaune - sausio 24d -ketvirtadienis (questa)
Vilniuje sausio 25d- penktadienis (iloniukasp)

akviliuks
carolina123
lynce1980
sesia
dovile p-z
dorin
mote
renatukass
ellllija
anibaa
vaivorija
jurga_gar
dangus giedras
vyket
mirele
nonna
edittavai
ritinelis
jurguciux
alice...
kristinyte23
gelyte25
olytee
saule sima
juu
alborada
jurgiux30
kistinaR
adamkute
judita
irke
gomez
kristucy
ingridziukas34
freewind
*svajone*
jurga.b
motiejukas
stanaiciai
murka35
fragolyte
egipta
indre
&joy
gania
lyg visos  wub.gif

Ar kur nors mano siuntinukas nepasiliko? Pas Questa lyg nėra... unsure.gif
Atsakyti
O šiandien mergaitės gal jau nebedirba? g.gif ar dar galima tikėtis kad atsakys į meilą ir užsakys prekytę g.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2013 01 25, 18:29)
Questos padejejas dalinant siuntinius superinis  thumbup.gif  Likau skolinga uz malonu aptarnavima, kita kart pasitaisysiu mirksiukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(Alice... @ 2013 01 25, 18:46)
Ar kur nors mano siuntinukas nepasiliko? Pas Questa lyg nėra... unsure.gif

jusu vilniuje atsidure tai atsius mum mergaite 4u.gif

QUOTE(zuika23 @ 2013 01 25, 19:10)
O šiandien mergaitės gal jau nebedirba?  g.gif ar dar galima tikėtis kad atsakys į meilą ir užsakys prekytę  g.gif

Pikciurniukes kompas uzluzo tai iesko meistriuko nes liko visi HM uzsakymai ten tai negali patvirtinti blush2.gif
Atsakyti
Questa, bet užsakyt užsakė HM? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 01 25, 20:08)

jusu vilniuje atsidure tai atsius mum mergaite  4u.gif

Aga, paštelyje jau ir laišką radau, kad mano džiaugsmas Vilniuje... ax.gif Tuomet lauksiu tolimesnių instrukcijų, ką daryti. 4u.gif
Atsakyti