Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(*GUCCI* @ 2013 02 12, 15:41)
O kaip cia taip padarei? bigsmile.gif  wub.gif

Nusilakavau su violetiniu, isdziovinau, tada ant virsaus su juodu ir tapsnojau su kempinele, kol tenkino vaizdas, tada vel i lempa.. ax.gif Is tikruju be burbuliuku gal ir graziau butu, bet skubejau, kol vaikas neprabudo biggrin.gif Kaip pirmam kartui, gal ir nenuteis labai profes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 12, 15:39)
Mano pirmasis pasibandymas smile.gif Visos priemones HG, isskyrus lakus.. naudojau Bluesky violetini ir juoda smile.gif Turiu tik numeriukus, be pavadinimu smile.gif

http://memberfiles.f...ai/IMG_9925.JPG

Saunuole!! Pirmas bandymas ir tikrai labai geras.. mirksiukas.gif Ale net nebuciau pagalvojusi, kad cia su kempinele, maniau cia taip su dotsu zaidete.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 12, 16:45)
Nusilakavau su violetiniu, isdziovinau, tada ant virsaus su juodu ir tapsnojau su kempinele, kol tenkino vaizdas, tada vel i lempa..  ax.gif  Is tikruju be burbuliuku gal ir graziau butu, bet skubejau, kol vaikas neprabudo  biggrin.gif  Kaip pirmam kartui, gal ir nenuteis labai profes smile.gif

Labai graziai atrodo. ir net nepagalvociau, kad cia su kempinele daryta bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 12, 16:57)
Saunuole!! Pirmas bandymas ir tikrai labai geras..  mirksiukas.gif  Ale net nebuciau pagalvojusi, kad cia su kempinele, maniau cia taip su dotsu zaidete.. biggrin.gif

Oi kaip miela skaityt 4u.gif buciau nespejus per 20min nagu nuspalvint su dotsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 12, 16:06)

bigsmile.gif super, kokie fainuoliai aina sau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 11, 22:13)

kokios spalvos wub.gif kazin ibd yra atitikmuo sioms spalvoms, kaip manot merginos, kokie galetu but panasus atspalviai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 02 12, 19:25)
kokios spalvos wub.gif kazin ibd yra atitikmuo sioms spalvoms, kaip manot merginos, kokie galetu but panasus atspalviai? 4u.gif

g.gif vienas panasus butu gal visai i IBD plum raven, a vo bordavesnis velniai zino koki atitiktu cia g.gif gal kokia ibd fall forward... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 vasario 2013 - 20:25
QUOTE(maraziuke @ 2013 02 12, 00:45)
o negali buti, kad dar ranka neatkalta taip, kad gerai laikytu? man pvz irgi geriau laiko, kai salone nulakuoja. kai pradejau pati sau lakuot, gana prastai laikesi, nusipirkau bonda, laikymasis nepagerejo, tik pasunkejo nuemimas, isbandziau vienu lakavimu ir su ir be, ir jokiop skirtumo. uztat su lakavimu daugejimu, siektiek pradejo geret laikymas, na ir dar siektiek nuo spalvos priklauso.

Bet atrodo jei viska darai kaip parasyta tai kdl tada gali nelaikyt?juk lakuoji ir viskas,nu man bent taip atrodo g.gif ar jus tuos pagrindus kazkaip kitaip tepat?
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 12, 14:32)
Tai tame ir yra skirtumas... pirmasis yra berūgštinis bondas o antrasis yra rūgštinis.
Ir šiaip pasižiūrėkite visuose video tepa tą Ph Bondą.... video
O aš manau kad tos mergaitės bėda buvo tame kad ne su tuo nuvalinėja pradžioje nagus. Nes aš asmeniškai pradžioj nuvalinėju su Gelisho cleanseriu o gale lipnumą nuiiminėju su paprasčiausiu Nagavitoj pirktu alkoholiu. Nes gelisho cleanseris pradžioje manau yra būtinas nes jis paruošia nagą lakavimui...

Va kamia cia gali but visas reikalas, doh.gif ot kvailiuke.As jo juk net neturiu ,turiu kazkoki kinieciu lipnumo juemeja tai gal uz tai ir nelaiko
doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teresiukas3: 12 vasario 2013 - 21:10
QUOTE(mamulka10 @ 2013 02 11, 19:02)
Sveikos smile.gif

gal kas gali pakomentuoti ? As visada lakuoju geliniu laku sios firmos, bet jis man laiko tik 4-6 dienas ir atsilupa kaip koks paprastas popieriukas nuo nagu nesuprantu kodel? Gal blogai dengia , gal per daug sluoksniu (2-3 sluuoksniai) , ar negeras gelis ?

user posted image

kokie atsiliepimai apie si geli ? Gal yra geresniu ? kad gerau laikytu ?

priezasciu gali buti ivairiu mirksiukas.gif viena is ju , kaip ir man pvz ant natur nagu nei vienas gelis lakas ilgiau 3d nelaiko doh.gif todel ir vaikstau su priaugintais , o nat ju geli laka kai panoriu tepu tongue.gif
Atsakyti
Aš uzsakiau laku šiandien thumbup.gif labai laukiu, tikiuosi kita savaite dalį turėsiu bigsmile.gif
Ibd cashmere blush
Ibd iceberg
Ibd mocha Pink
Ibd hrh

Progel Italijos melon
Shellac hollywood
Artistic vogue
Orly Gel Fx Star Spangled

Dar laukia krepsiuke keletą spalvų shellac, opi, HG thumbup.gif
Noriu 40 vnt surinkti, kad pasirinkimas butu klientem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 12 vasario 2013 - 23:36
QUOTE(Nonna @ 2013 02 12, 23:59)
Aš uzsakiau laku šiandien  thumbup.gif labai laukiu, tikiuosi kita savaite dalį turėsiu  bigsmile.gif
Ibd cashmere blush
Ibd iceberg
Ibd mocha Pink
Ibd hrh

Progel Italijos melon
Shellac hollywood
Artistic vogue
Orly Gel Fx Star Spangled

Dar laukia krepsiuke keletą spalvų shellac, opi, HG  thumbup.gif
Noriu 40 vnt surinkti, kad pasirinkimas butu klientem  ax.gif

Pasidalinkit iš kur ėmėt, kad taip greitai gausit? ax.gif Iš jūsų išvardytų aš turiu CND Hollywood - gerai ėjo ši spalva, bet šių lakų minusas -ima greitai tirštėti, tai vienas vargas lakuoti. Dar nebaigiau buteliuko, bet klientėms nebesiūlau - atsibodo vozoti ant nago tirštą gelį doh.gif O pliusas tas, kad super gerai pigmentuoti lakai - du sluoksniai ir super viskas pasidengia blush2.gif
Atsakyti
Keliu ir as kilis savo darbelius smile.gif
user posted image
Progel Roman red 3 sl. + stampas
user posted image
GELAQ 5246 +stampukas Conad
Atsakyti