[quote=mamulka10,2013 02 11, 18:02]
Sveikos
gal kas gali pakomentuoti ? As visada lakuoju geliniu laku sios firmos, bet jis man laiko tik 4-6 dienas ir atsilupa kaip koks paprastas popieriukas nuo nagu nesuprantu kodel? Gal blogai dengia , gal per daug sluoksniu (2-3 sluuoksniai) , ar negeras gelis ?
Man su siom priemonem išlaiko 3 sav tai tikrai, pabandykit pakeist meistre.
Kas dar nematė.... čia mano nagiukai ir mano vasara....
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 12, 11:10)
Ha- zinau is kur net kopinai ideja:P prikolni , gryna amerikonka daba ir kur spalvu pabadinimai aa
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 12, 12:12)
Ha- zinau is kur net kopinai ideja:P prikolni , gryna amerikonka daba ir kur spalvu pabadinimai aa
Jo jo idėja interneto.... labai patiko....
oi aha pavadinimai....
pagrindinė
poto dėta baltos 2 sluoksniai ir ant jos dar 2 sluoksniai
ir vėl dėta 2 sluoksniai baltos , juostelės ir tada vėl iš baltos išpiešta širdutė ir vėl ant jos Mango spalvytė....
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 12, 11:25)
O tau mango lakas nesutirstejes?As ziuriu ,kad vo metai turiu ir jau ant dugno darosi toks gerookai tirstas
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 12, 12:26)
O tau mango lakas nesutirstejes?As ziuriu ,kad vo metai turiu ir jau ant dugno darosi toks gerookai tirstas
tep tep.... man visi IBD lakiukai patirštėja ir gerokai...Db nusipirkau jau naują Mango, nes aną jau damušiau... tai nauja net smagu tept
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 12, 11:41)
tep tep.... man visi IBD lakiukai patirštėja ir gerokai...Db nusipirkau jau naują Mango, nes aną jau damušiau... tai nauja net smagu tept
Nes jau sunerimau a nesikartos ju uzdziuvimo istorija tik Viskas ok vadinas,teks vasara ir man jau nauja buteli uzpirkt
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 11, 12:51)
Siaip as tik uz harmony kolkas, geriausias rezultatas visame kame, nes skupas moka dukart poto,o sau isvis reik negaileti nezinau , yra girianciu ppvz perfectnails nuemeja su lanolinu, as va zadejau irgi pasibandyti kada prie progos ji,bet kitos keikia,kad prastas..Cia kiek zmoniu tiek nuomoniu bus,todel turit pati atsirinkti kainos ir kokybes santiki, kuris tinka butent jums.
As turiu ta lanolino ir nebenaudoju nulekiau HG papirkau, nes jei orly nepatiko manau ir tas nepatiks- odeles net po 5min buvo nubaltave, nagas labai issausejes
Dar del bondo ikisiu trigrasi- manau dirbanciai reikia ji tureti, nes yra probleminiu naguciu ,t.y. kur sunku nusausinti, tokias rankas dazniausiai atskiri jos tokios dregnos buna, tai tam reikalui tepu bonda, bet jei visada labai gerai laiko, tai kam tepti. kaina jo nera didele o jo labai nedaug reikia ir naudojasi tikrai ilgai...
As dabar dar Orly nagu galiukams papirkau maza, tai kur zinau kad nelaiko patepu, skirtumas yra. draugei visai ilgalaikis nelaiko, o reikejo gimtadieniui, tai padariau ir net savaite isvaiksciojo, wow...
Jolkuce, nu labai grazus derinys...
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 12, 12:10)
Wow, geras, cia kaip tik Valentadieniui..
QUOTE(ritukas1 @ 2013 02 12, 13:23)
As turiu ta lanolino ir nebenaudoju nulekiau HG papirkau, nes jei orly nepatiko manau ir tas nepatiks- odeles net po 5min buvo nubaltave, nagas labai issausejes
Dar del bondo ikisiu trigrasi- manau dirbanciai reikia ji tureti, nes yra probleminiu naguciu ,t.y. kur sunku nusausinti, tokias rankas dazniausiai atskiri jos tokios dregnos buna, tai tam reikalui tepu bonda, bet jei visada labai gerai laiko, tai kam tepti. kaina jo nera didele o jo labai nedaug reikia ir naudojasi tikrai ilgai...
As dabar dar Orly nagu galiukams papirkau maza, tai kur zinau kad nelaiko patepu, skirtumas yra. draugei visai ilgalaikis nelaiko, o reikejo gimtadieniui, tai padariau ir net savaite isvaiksciojo, wow...
Tai tame ir yra skirtumas... pirmasis yra berūgštinis bondas o antrasis yra rūgštinis.
Ir šiaip pasižiūrėkite visuose video tepa tą Ph Bondą.... video
O aš manau kad tos mergaitės bėda buvo tame kad ne su tuo nuvalinėja pradžioje nagus. Nes aš asmeniškai pradžioj nuvalinėju su Gelisho cleanseriu o gale lipnumą nuiiminėju su paprasčiausiu Nagavitoj pirktu alkoholiu. Nes gelisho cleanseris pradžioje manau yra būtinas nes jis paruošia nagą lakavimui...
Mano pirmasis pasibandymas Visos priemones HG, isskyrus lakus.. naudojau Bluesky violetini ir juoda Turiu tik numeriukus, be pavadinimu
http://memberfiles.f...ai/IMG_9925.JPG
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 12, 16:39)
Mano pirmasis pasibandymas Visos priemones HG, isskyrus lakus.. naudojau Bluesky violetini ir juoda Turiu tik numeriukus, be pavadinimu
O kaip cia taip padarei?