Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

[quote=mamulka10,2013 02 11, 18:02]
Sveikos smile.gif

gal kas gali pakomentuoti ? As visada lakuoju geliniu laku sios firmos, bet jis man laiko tik 4-6 dienas ir atsilupa kaip koks paprastas popieriukas nuo nagu nesuprantu kodel? Gal blogai dengia , gal per daug sluoksniu (2-3 sluuoksniai) , ar negeras gelis ?

Man su siom priemonem išlaiko 3 sav tai tikrai, pabandykit pakeist meistre.
Atsakyti
Kas dar nematė.... čia mano nagiukai ir mano vasara....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 12, 11:10)
[img]http://image

Ha- zinau is kur net kopinai ideja:P prikolni , gryna amerikonka daba biggrin.gif ir kur spalvu pabadinimai aa dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 vasario 2013 - 11:16
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 12, 12:12)
Ha- zinau is kur net kopinai ideja:P prikolni , gryna amerikonka daba biggrin.gif ir kur spalvu pabadinimai aa dry.gif

Jo jo idėja interneto.... labai patiko....
oi doh.gif aha pavadinimai....

pagrindinė
user posted image
poto dėta baltos 2 sluoksniai ir ant jos dar 2 sluoksniai user posted image
ir vėl dėta 2 sluoksniai baltos , juostelės user posted image ir tada vėl iš baltos išpiešta širdutė ir vėl ant jos Mango spalvytė....
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 12, 11:25)
Jo jo idėja interneto.... labai patiko....
oi  doh.gif aha pavadinimai....

O tau mango lakas nesutirstejes?As ziuriu ,kad vo metai turiu ir jau ant dugno darosi toks gerookai tirstas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 12, 12:26)
O tau mango lakas nesutirstejes?As ziuriu ,kad vo metai turiu ir jau ant dugno darosi toks gerookai tirstas g.gif

thumbup.gif tep tep.... man visi IBD lakiukai patirštėja ir gerokai...Db nusipirkau jau naują Mango, nes aną jau damušiau... tai nauja net smagu tept
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 12, 11:41)
thumbup.gif tep tep.... man visi IBD lakiukai patirštėja ir gerokai...Db nusipirkau jau naują Mango, nes aną jau damušiau... tai nauja net smagu tept

Nes jau sunerimau a nesikartos ju uzdziuvimo istorija tik doh.gif biggrin.gif Viskas ok vadinas,teks vasara ir man jau nauja buteli uzpirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 11, 12:51)
g.gif Siaip as tik uz harmony kolkas, geriausias rezultatas visame kame, nes skupas moka dukart poto,o sau isvis reik negaileti biggrin.gif nezinau , yra girianciu ppvz perfectnails nuemeja su lanolinu, as va zadejau irgi pasibandyti kada prie progos ji,bet kitos keikia,kad prastas..Cia kiek zmoniu tiek nuomoniu bus,todel turit pati atsirinkti kainos ir kokybes santiki, kuris tinka butent jums.

As turiu ta lanolino ir nebenaudoju nulekiau HG papirkau, nes jei orly nepatiko manau ir tas nepatiks- odeles net po 5min buvo nubaltave, nagas labai issausejes
Dar del bondo ikisiu trigrasi- manau dirbanciai reikia ji tureti, nes yra probleminiu naguciu ,t.y. kur sunku nusausinti, tokias rankas dazniausiai atskiri jos tokios dregnos buna, tai tam reikalui tepu bonda, bet jei visada labai gerai laiko, tai kam tepti. kaina jo nera didele o jo labai nedaug reikia ir naudojasi tikrai ilgai...
As dabar dar Orly nagu galiukams papirkau maza, tai kur zinau kad nelaiko patepu, skirtumas yra. draugei visai ilgalaikis nelaiko, o reikejo gimtadieniui, tai padariau ir net savaite isvaiksciojo, wow...
Jolkuce, nu labai grazus derinys...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 12, 12:10)

Wow, geras, cia kaip tik Valentadieniui.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 02 12, 13:23)
As turiu ta lanolino ir nebenaudoju nulekiau HG papirkau, nes jei orly nepatiko manau ir tas nepatiks- odeles net po 5min buvo nubaltave, nagas labai issausejes
Dar del bondo ikisiu trigrasi- manau dirbanciai reikia ji tureti, nes yra probleminiu naguciu ,t.y. kur sunku nusausinti, tokias rankas dazniausiai atskiri jos tokios dregnos buna, tai tam reikalui tepu bonda, bet jei visada labai gerai laiko, tai kam tepti. kaina jo nera didele o jo labai nedaug reikia ir naudojasi tikrai ilgai...
As dabar dar Orly nagu galiukams papirkau maza, tai kur zinau kad nelaiko patepu, skirtumas yra. draugei visai ilgalaikis nelaiko, o reikejo gimtadieniui, tai padariau ir net savaite isvaiksciojo, wow...
Jolkuce, nu labai grazus derinys...

Tai tame ir yra skirtumas... pirmasis yra berūgštinis bondas o antrasis yra rūgštinis.
Ir šiaip pasižiūrėkite visuose video tepa tą Ph Bondą.... video
O aš manau kad tos mergaitės bėda buvo tame kad ne su tuo nuvalinėja pradžioje nagus. Nes aš asmeniškai pradžioj nuvalinėju su Gelisho cleanseriu o gale lipnumą nuiiminėju su paprasčiausiu Nagavitoj pirktu alkoholiu. Nes gelisho cleanseris pradžioje manau yra būtinas nes jis paruošia nagą lakavimui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 12 vasario 2013 - 12:33
Mano pirmasis pasibandymas smile.gif Visos priemones HG, isskyrus lakus.. naudojau Bluesky violetini ir juoda smile.gif Turiu tik numeriukus, be pavadinimu smile.gif

http://memberfiles.f...ai/IMG_9925.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 12 vasario 2013 - 14:48
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 12, 16:39)
Mano pirmasis pasibandymas smile.gif Visos priemones HG, isskyrus lakus.. naudojau Bluesky violetini ir juoda smile.gif Turiu tik numeriukus, be pavadinimu smile.gif

http://memberfiles.f...ai/IMG_9925.JPG

O kaip cia taip padarei? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti