Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 11, 23:13)

labai panasiai ir as nusilakavus, patinka man toks derinukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2013 02 11, 18:30)
Cia as salone darau , ne manie, kiek pamenu eiga yra tokia :

nuspirituoja
poto dengia geli turbut toki permatoma, poto dejau rankas paeiliui po lempa, poto isemus islempos su teptuku brauke man bet nieko nedejo tik su temptuku ale kazka taise ar brauke , o poto lakavo 3 sluokniais , ir gale su spirituotu tmponiuku per nagus nubrauke ir tiek , na visada man taip daro , bet is 3 kartu darymo , tai pimras kartas man po 4 dienu nusilupo patys, antra karta po 6 dienu ir dabr 3 karta po  dienu nors garantavo kad turi laikyti 14 dienu , nelabai suprantu kodel kata man taip silpni laikosi ,gal mano nagas nepriima to gelio ir jie atsoka ?  g.gif

aa galvojau kad pati darotes ax.gif siaip sita firma kuria naudoja tai yra labai gera ... todel manyciau gali buti du variantai arba kazka blogai padaro kazko nedadaro arba ten kokio bondo nepanaudoja ir t.t. arba sitas lakavimas netinka arba netgi sita firma jums netinkama g.gif ... zodziu turbut patarciau pabandyti nueiti pas kita meistre, ir paziureti gal visgi bus kazkas kitaip. Buna nuo naudojamu antibiotiku nelaikyti gali ir t.t. bet jei ne pirma karta detas tai net nzn, o gal ka vartojate? kokius vaistus?
O gal dar kitos merginos ka sugalvos patarti?
Atsakyti

labai, labai, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2013 02 11, 22:46)
labai panasiai ir as nusilakavus, patinka man toks derinukas smile.gif

Man irgi situ visu tamsiu spalvu derinukai, labai patinka, ir visad gerai ziurisi 4u.gif

Aciu kam patiko ir kam ne biggrin.gif
Atsakyti

wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif kaip visada mirksiukas.gif ta Orly spalvytė graži
Atsakyti
Jolkuce nu grozis....
noreciau ir as kazko panasaus, tik mano spalvos nelabai dera...
Atsakyti
wub.gif PAVASARIO KOLEKCIJA wub.gif
Jau man ta Mint wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Love-in-bloom!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 12 vasario 2013 - 10:42
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 12, 10:37)
wub.gif PAVASARIO KOLEKCIJA  wub.gif
Jau man ta Mint  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
[iLove-in-bloom[/url]!

Maciau jau anksciau, tik nuliudino butent tos mint aprasymas, nes raso, kad ji labiau zydra nei zalsva,o pas mane tokia nejo praita vasarele is IBD, deja pardaviau..Nebent vo gyvai pamatysiu-tadu apsigalvosiu del anos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 vasario 2013 - 11:00
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 12, 11:59)
Maciau jau anksciau, tik nuliudino butent tos mint aprasymas, nes raso, kad ji labiau zydra nei zalsva,o pas mane tokia nejo praita vasarele is IBD, deja pardaviau..Nebent vo gyvai pamatysiu-tadu apsigalvosiu del anos biggrin.gif

nu bet foto tai man ji konkrečiai žalsva g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 12, 11:01)
nu bet foto tai man ji konkrečiai žalsva  g.gif

man irgi, o raso nabarot, ar neskaitei jos blogo ?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 12, 12:03)
man irgi, o raso nabarot, ar neskaitei jos blogo ?

nea neskaičiau...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 12, 11:04)
nea neskaičiau...

Anglishkai vzrubajesh? biggrin.gif Mint of spring is a much brighter shade and looks to me more like a light teal blue than a mint green.
Atsakyti