QUOTE(mamulka10 @ 2013 02 11, 18:30)
Cia as salone darau , ne manie, kiek pamenu eiga yra tokia :
nuspirituoja
poto dengia geli turbut toki permatoma, poto dejau rankas paeiliui po lempa, poto isemus islempos su teptuku brauke man bet nieko nedejo tik su temptuku ale kazka taise ar brauke , o poto lakavo 3 sluokniais , ir gale su spirituotu tmponiuku per nagus nubrauke ir tiek , na visada man taip daro , bet is 3 kartu darymo , tai pimras kartas man po 4 dienu nusilupo patys, antra karta po 6 dienu ir dabr 3 karta po dienu nors garantavo kad turi laikyti 14 dienu , nelabai suprantu kodel kata man taip silpni laikosi ,gal mano nagas nepriima to gelio ir jie atsoka ?
aa galvojau kad pati darotes
siaip sita firma kuria naudoja tai yra labai gera ... todel manyciau gali buti du variantai arba kazka blogai padaro kazko nedadaro arba ten kokio bondo nepanaudoja ir t.t. arba sitas lakavimas netinka arba netgi sita firma jums netinkama
... zodziu turbut patarciau pabandyti nueiti pas kita meistre, ir paziureti gal visgi bus kazkas kitaip. Buna nuo naudojamu antibiotiku nelaikyti gali ir t.t. bet jei ne pirma karta detas tai net nzn, o gal ka vartojate? kokius vaistus?
O gal dar kitos merginos ka sugalvos patarti?