Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(teresiukas3 @ 2013 02 10, 20:15)
pasiausiu.
Nuvalau dulkes
Lipnumo nuemenu nuvalau naga
Foundation  2min lempoje
Lakas 2min lempoje
Lakas 2min lempoje
Top if off 2min lempoje
Nuvalau lipnuma
mirksiukas.gif

As cia turbut zaliausia is visu, bet man kazkaip uzkliuvo tas lipnumo nuemejo naudojimas kai nuvalai dulkes... Jeigu nenaudoji bondo (o jis butent dar pasausina naga po pasiausimo), tai su tuo nuemeju tik sudrekini naga ir sugadini pasiausima... Gal ir klystu, bet kazkaip logiskai mastant taip turetu buti... ax.gif
Atsakyti
vis paziuriu jusu menus ant naguciu ir iseinu tyliai wub.gif ... pati lakuojuos tik sau... ir tai neseniai pardejau, mama ismokino, bet va pati susidure su klausimeliu...ipareigojo uzklausti, nes nlb pati zino...nusipirko harmony baze, anksciau dirbo su kazkokia is pigesniu... sake ant pakuotes parasyta,kad kaitinti tik minute sita baze..nu ir paskui jai lieka tokas ala riebaliuko sluoksnis ant nago, sako reikia nemenkai pavalyti tamponeliu,kad nusivalytu tas likutis bazes, ar ir jum taip kurios su harmony daro?... ar cia su jos baze kazkas negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 11, 17:11)
As cia turbut zaliausia is visu, bet man kazkaip uzkliuvo tas lipnumo nuemejo naudojimas kai nuvalai dulkes... Jeigu nenaudoji bondo (o jis butent dar pasausina naga po pasiausimo), tai su tuo nuemeju tik sudrekini naga ir sugadini pasiausima... Gal ir klystu, bet kazkaip logiskai mastant taip turetu buti...  ax.gif

Klystat. mirksiukas.gif Kažkuo juk reikia dulkes nuvalyti po pašiaušimo. Ir natūralų nago riebalą reikia nuimti.Ir dezinfekuoti, kad koks grybas po laku nepasigyventų biggrin.gif Be to, lipnumo nuėmėjo sudėtis - alkoholis plius acetonas (čia HG), tad nelabai ten ką drėkina, o tik paruošia nagą bazei mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurela... @ 2013 02 11, 17:52)
vis paziuriu jusu menus ant naguciu ir iseinu tyliai wub.gif ... pati lakuojuos tik sau... ir tai neseniai pardejau, mama ismokino, bet va pati susidure su klausimeliu...ipareigojo uzklausti, nes nlb pati zino...nusipirko harmony baze, anksciau dirbo su kazkokia is pigesniu... sake ant pakuotes parasyta,kad kaitinti tik minute sita baze..nu ir paskui jai lieka tokas ala riebaliuko sluoksnis ant nago, sako reikia nemenkai pavalyti tamponeliu,kad nusivalytu tas likutis bazes, ar ir jum taip kurios su harmony daro?... ar cia su jos baze kazkas negerai? g.gif

viskas gerai su HG baze ax.gif čia juk ne paprasto lako pagrindas, kuris uždžiūna ir nelieka nei pertekliaus, nei lipnumo. Pradžioje reikia labai plonai tepti (įtrinti) nagą baze, o kas liko per daug po 1 min lempoje - nuvalome servetėle arba sausu teptuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

gal kas gali pakomentuoti ? As visada lakuoju geliniu laku sios firmos, bet jis man laiko tik 4-6 dienas ir atsilupa kaip koks paprastas popieriukas nuo nagu nesuprantu kodel? Gal blogai dengia , gal per daug sluoksniu (2-3 sluuoksniai) , ar negeras gelis ?

user posted image

kokie atsiliepimai apie si geli ? Gal yra geresniu ? kad gerau laikytu ?
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2013 02 11, 18:02)
Sveikos smile.gif

gal kas gali pakomentuoti ? As visada lakuoju geliniu laku sios firmos, bet jis man laiko tik 4-6 dienas ir atsilupa kaip koks paprastas popieriukas nuo nagu nesuprantu kodel? Gal blogai dengia , gal per daug sluoksniu (2-3 sluuoksniai) , ar negeras gelis ?

user posted image

kokia eiga darot? ka po ko ir su kuo tepat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 02 11, 16:15)
kokia eiga darot? ka po ko ir su kuo tepat  4u.gif

Cia as salone darau , ne manie, kiek pamenu eiga yra tokia :

nuspirituoja
poto dengia geli turbut toki permatoma, poto dejau rankas paeiliui po lempa, poto isemus islempos su teptuku brauke man bet nieko nedejo tik su temptuku ale kazka taise ar brauke , o poto lakavo 3 sluokniais , ir gale su spirituotu tmponiuku per nagus nubrauke ir tiek , na visada man taip daro , bet is 3 kartu darymo , tai pimras kartas man po 4 dienu nusilupo patys, antra karta po 6 dienu ir dabr 3 karta po dienu nors garantavo kad turi laikyti 14 dienu , nelabai suprantu kodel kata man taip silpni laikosi ,gal mano nagas nepriima to gelio ir jie atsoka ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2013 02 11, 17:59)
Klystat. mirksiukas.gif  Kažkuo juk reikia dulkes nuvalyti po pašiaušimo. Ir natūralų nago riebalą reikia nuimti.Ir dezinfekuoti, kad koks grybas po laku nepasigyventų biggrin.gif Be to, lipnumo nuėmėjo sudėtis - alkoholis plius acetonas (čia HG), tad nelabai ten ką drėkina, o tik paruošia nagą bazei  mirksiukas.gif
Papildyta:
viskas gerai su HG baze  ax.gif čia juk ne paprasto lako pagrindas, kuris uždžiūna ir nelieka nei pertekliaus, nei lipnumo. Pradžioje reikia labai plonai tepti (įtrinti) nagą baze, o kas liko per daug po 1 min lempoje - nuvalome servetėle arba sausu teptuku 4u.gif

o aš bazes nevalau, tiesiog labai plonai įtrinu į nagą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2013 02 11, 17:02)
Sveikos smile.gif

user posted image

as dar tik viena karta harmony lakavausi, bet islaike be problemu 3 sav ax.gif

aciu atsakiusioms i mano klausima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurela...: 11 vasario 2013 - 18:28
[quote=ZmoNa_,2013 02 11, 02:14]
todel siuo atveju tikrai manyciau kad jums yra butinas bondas... nes man be jo laiko kelias dienas lakas, o su juo dvi savaites tikrai islaiko ... pabandyti reiktu bonda isigyti ...
Aciu merginos! rytoj reiks uzsisakyt nagavitoj tada parasysiu kaip gavosi ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 11, 23:13)

Kai visada ,Jolkuce, zavinga wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 02 10, 19:33)
labuka mergaites,nesuprantu kdl man vis nepavyksta nusilakuot,ta prasme po poros dienu pradeda luptis doh.gif  naudoju HG priemones tik laka IBD,bet nenaudoju BONDO,bet kiek cia skaiciau jis nera butinas.lempa taip pat kinieciu,ar gali turet itakos lempa?nors ji kaip ir priklauso 36w.ai dar lipnumo nuemejas yrgi kinieciu blush2.gif ,tai dbr galvoju ar pirkt bonda ir HG lipnumo nuemeja ar visdelto mest si reikala g.gif O gal kalta lempa g.gif  ka matote profes? jau atrodo darau viskas kaip priklauso ir s....gaunasi doh.gif

o negali buti, kad dar ranka neatkalta taip, kad gerai laikytu? man pvz irgi geriau laiko, kai salone nulakuoja. kai pradejau pati sau lakuot, gana prastai laikesi, nusipirkau bonda, laikymasis nepagerejo, tik pasunkejo nuemimas, isbandziau vienu lakavimu ir su ir be, ir jokiop skirtumo. uztat su lakavimu daugejimu, siektiek pradejo geret laikymas, na ir dar siektiek nuo spalvos priklauso.
Atsakyti