Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 02 10, 19:17)
Gal kaip savamokslei ir tik su kiek daugiau nei metai praktika nevertetu, bet pasisakysiu...
Bondas nera butinas, sau retai ji tepu ir nematau laikymo atzvilgiu skirtumo...  Kad rekomenduojamas sutinku bet kad butinas ne

Tikrai nenoriu sutikti, man be bondo po poros dienu pradeda luptis... be jokiu nuemeju lakas pradeda nuo galiuku atsokinet o poto lengviausiai nusilupa. Taip kad man kiekvienas stepas (tame tarpe ir pasiausimas) yra butini. Esu isbandzius ir nesiausus ir be bondo, bet tada nelaiko nieko schmoll.gif Taip kad manau kad cia labiau nuo nagu priklauso. o jei merginai uzklaususiai del nelaikymo tikrai reiktu pabandyt ir su bondo ir pasiausimu ir ziuret kaip tada laikys smile.gif
Atsakyti
O man siandien va kas atsitiko, vakar nulakavau nagus nauju laku firmos SUN Flovers Gelaq, o siandien vieno nago per viduri ziuriu kad atsirado toks kaip burbuliukas, pasirodo kad atsoko gelis. Pradejau lupti, o pasirodo kad atsoko antras sluoksnis lako, nes baze ir siek tiek spalvos buvo likes toj vietoj g.gif Visa kita naudoju HG. Ar cia bus lako problema g.gif O lenkai taip isgyre sios gelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 02 10, 19:15)
pasiausiu.
Nuvalau dulkes
Lipnumo nuemenu nuvalau naga
?Nuriebalinamasis skystis?
Foundation  2min lempoje
Lakas 2min lempoje
Lakas 2min lempoje
Top if off 2min lempoje
Nuvalau lipnuma
mirksiukas.gif

o kur nuriebalinamasis skystis? g.gif aš jį tepu prieš bazę, o lipnumo valikliu prieš tai nuvalau nagą, kad būtų švarus.
negi čia vienas ir tas pats? blush2.gif
aš ne profė, jei ką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Packa @ 2013 02 10, 22:26)
O man siandien va kas atsitiko, vakar nulakavau nagus nauju laku firmos SUN Flovers Gelaq, o siandien vieno nago per viduri ziuriu kad atsirado toks kaip burbuliukas, pasirodo kad atsoko gelis. Pradejau lupti, o pasirodo kad atsoko antras sluoksnis lako, nes baze ir siek tiek spalvos buvo likes toj vietoj g.gif  Visa kita naudoju HG. Ar cia bus lako problema g.gif O lenkai taip isgyre sios gelius g.gif

man atsiranda puslyčių, jei per storai užtepu lako, tada neprikepa, tarkim, antras sluoksnis ir jis lupasi, jei labai knieti pakrapštyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vyvukas @ 2013 02 10, 19:30)
as ar nuvaliau ar nenuvaliau lipnumo laiko taip pat gerai3 savaites.
bondas butinas 4u.gif

drįsčiau nesutikti ax.gif niekad nenaudoju ir net neturiu smile.gif

bet dabar galvoju galvoju, tai gal tas nuriebalinamasis skystis (dehydrator) ir yra vadinamasis bondas? blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo September_Lady: 10 vasario 2013 - 23:07
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 02 10, 21:11)
Na bet salone kai darydavo tai laikydavo 2 savaites g.gif

todel siuo atveju tikrai manyciau kad jums yra butinas bondas... nes man be jo laiko kelias dienas lakas, o su juo dvi savaites tikrai islaiko ... pabandyti reiktu bonda isigyti ...

QUOTE(September_Lady @ 2013 02 10, 23:55)
o kur nuriebalinamasis skystis?  g.gif aš jį tepu prieš bazę, o lipnumo valikliu prieš tai nuvalau nagą, kad būtų švarus.
negi čia vienas ir tas pats?  blush2.gif
aš ne profė, jei ką  biggrin.gif
Papildyta:
man atsiranda puslyčių, jei per storai užtepu lako, tada neprikepa, tarkim, antras sluoksnis  ir jis lupasi, jei labai knieti pakrapštyt smile.gif
Papildyta:
drįsčiau nesutikti  ax.gif  niekad nenaudoju ir net neturiu  smile.gif

bet dabar galvoju galvoju, tai gal tas nuriebalinamasis skystis (dehydrator) ir yra vadinamasis bondas?  blink.gif  doh.gif

nu bondas tai ir yra dehidratorius ... o kokiam pavidale jus ta dehidratoriu naudojat? gal ju visokiu buna ... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklaust, gal kuri naudojat Orly gelfx removeri? Nes palyginus su HG removeriu, jis per puse pigesnis.
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2013 02 10, 21:45)
man taip būna tik su vienu laku "hg elegant wish" išmėčiau jį ir tiek, gal lako kokybe bloga, net nežinau kodėl taip darosi

Man taip darosi su Black shadow ir Hot rod red doh.gif Reikės pabandyti užfiksuoti tik užtepus, nes labai įkyru taip žaisti..
Aš iš tų, kurios Bondo nenaudoja, man jis labai apsunkina nuėmimą, nagai lyg kažkokie patižę po jo buvo, o laiko man gerai ir be jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 02 11, 01:01)
Sveikos, norejau paklaust, gal kuri naudojat Orly gelfx removeri? Nes palyginus su HG removeriu, jis per puse pigesnis.

Orly labai sausina oda,nerekomenduoju schmoll.gif Lieka net baltos demes..fe..

O kas liecia bonda-tai naudoju tik "extra" naguciams.Visa kita be jo kuo puikiausiai laiko ir 3 ir 5 savaites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 vasario 2013 - 09:48
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 02 11, 00:14)

nu bondas tai ir yra dehidratorius ... o kokiam pavidale jus ta dehidratoriu naudojat? gal ju visokiu buna ...  unsure.gif

oj, numirsiu iš gėdos ir juoko blush2.gif lotuliukas.gif pasirodo, ne tik, kad turiu, bet ir intensyviai naudoju blink.gif ir apsimeluoju čia viešai doh.gif

naudoju va tokį, niekur nėra žodžio 'bondas', tai man ir ne 'bondas' blush-anim-cl.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 11, 09:47)
Orly labai sausina oda,nerekomenduoju  schmoll.gif Lieka net baltos demes..fe..

Oi, aciu uz patarima. Koki patartumet naudoti nuemeja be HG, nu labai brangiaia gaunasi net ir siunciantis is USA
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 02 11, 10:23)
Oi, aciu uz patarima. Koki patartumet naudoti nuemeja be HG, nu labai brangiaia gaunasi net ir siunciantis is USA

g.gif Siaip as tik uz harmony kolkas, geriausias rezultatas visame kame, nes skupas moka dukart poto,o sau isvis reik negaileti biggrin.gif nezinau , yra girianciu ppvz perfectnails nuemeja su lanolinu, as va zadejau irgi pasibandyti kada prie progos ji,bet kitos keikia,kad prastas..Cia kiek zmoniu tiek nuomoniu bus,todel turit pati atsirinkti kainos ir kokybes santiki, kuris tinka butent jums.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 11, 10:51)
g.gif Siaip as tik uz harmony kolkas, geriausias rezultatas visame kame, nes skupas moka dukart poto,o sau isvis reik negaileti biggrin.gif nezinau , yra girianciu ppvz perfectnails nuemeja su lanolinu, as va zadejau irgi pasibandyti kada prie progos ji,bet kitos keikia,kad prastas..Cia kiek zmoniu tiek nuomoniu bus,todel turit pati atsirinkti kainos ir kokybes santiki, kuris tinka butent jums.

Aš irgi tik už Harmony drinks_cheers.gif Turiu nusipirktą iš Krinonos kažkokį "bevardį", pagal kvapą grynas acetonas, tai man jis nesulyginimas su Harmony.. Pastarasis nuima kur kas greičiau, visiškai nesausina odelių apie nagus, kvapas plius minus pakenčiamas ir jo aš pilu ant vatuko kažkiek mažiau, nes jis man toks, kaip čia pasakius, "riebesnis" ir ne toks lakus kaip tas pirmasis grynas acetonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 02 10, 21:02)
Pasigincysiu, tikrai is paraktikos galiu pasakyti, kad nebutinas bondas
Gal tiesiog atmeta nagas gelini laka, nes buna, kad ir ka teptai , nelaiko niekas mirksiukas.gif

sau ir kitiems lakuoju nuo rugpjucio menesio. man su bondu laiko 2-3savaites. siuo kartu ant vienos rankos pamirsau uztepti ph bondo. 3nagai atsoko ax.gif

QUOTE(conve®se @ 2013 02 11, 11:23)

as naudoju ibd nuemeja 475ml nepamenu ar30lt kainuoja ar maziau. man jis taip pat nujema kaip ir hg.internetiniam nagavitos psl sio nuemejo nera, reikia pirkti pacioj parduotuveje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvukas: 11 vasario 2013 - 15:37