Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lindrukas @ 2013 02 10, 10:12)
Sudominot su flawless smile.gif  Bet labaai mazai info ar foto apie ji nete...

Ar cia sitie?

taip, sitie 4u.gif nusiima neblogai jie, nereikia taip gramdyt, kaip pvz perfect nail..

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2013 02 10, 10:28)
Labai keista, nes man kaip tik šios firmos lakas visiškai nelaiko (na max 2-3 dienos) naudoju su HG pagrindu ir topu. Turiu labai gražią raudoną spalvytę (antra iš kairės pusės), bet.... išbandžiau ant savo ir dar dviejų draugių nagų ir ... doh.gif tepasi tikrai smagiai, nenubėga, o nusiima tiesiog puikiai  tongue.gif

as ir naudoju pagrinda ir topa hg, o lakuoju flawless, ir laiko tiesiog nuostabiai puikiai. mano mama susipirko visas priemones is flawless, ir pagrinda/topa, bonda.. jai taip pat 3 savaites islaiko. as tiesa sakant buciau nebandzius ir nepirkus, jei ne mama, kuri gyre savo priemones ir kai pabandziau, kaip sakiau labai po to patiko.
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 02 10, 12:46)

o kokią spalvą jūs naudojate? gal tiesiog spalva mano netikusi? g.gif nes labai keista, kai šis lakas atšoka, tai HG bazė visad lieka ant nago, tarsi nebūtų sukibimo tarpusavyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2013 02 10, 12:24)
o kokią spalvą jūs naudojate? gal tiesiog spalva mano netikusi? g.gif nes labai keista, kai šis lakas atšoka, tai HG bazė visad lieka ant nago, tarsi nebūtų sukibimo tarpusavyje  g.gif

as turiu Very Berry ir tokia ruda (neatsimenu pavadinimo, nes mamai daviau dabar, biski mes susikeiciam, kai atgausiu, galesiu pasakyti pavadinima)
o dabar nusilakavus mamos - Velosity, tokia labiau perlamutine spalva, ne mano, bet puikiai irgi laikosi g.gif

o kokia jus spalva turite?
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2013 02 09, 20:33)
kur pirkot lechat laka?

lechat.lt berods... jie turi tinklapi fb as jiems ten parasiau, issiaiskinome kokios spalvytes, nes daznai buna iskreiptas vaizdas, aptarnavimu tikrai esu labai patenkinta. beje, pristatymo kaina normalia matysite jau kai pirksite, jei meta kaip man buvo pirmakart 22lt vadinasi isivele klaida ir reiketu jiems parasyti, as parasiau ir man sutvarke viska. mirksiukas.gif
Atsakyti
ex, greiciau pasirodytu prekyboje ta nauja harmony kolekcija wub.gif
user posted image
Atsakyti
Jolkuce, is kur pirksit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 10 vasario 2013 - 14:24
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 10, 14:57)
ex, greiciau pasirodytu prekyboje ta nauja harmony kolekcija wub.gif
user posted image

Kurias spalvas nusiziurejus? as tej 4 noriu biggrin.gif ale gal uzteks ir poros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 02 10, 12:41)
lechat.lt berods... jie turi tinklapi fb as jiems ten parasiau, issiaiskinome kokios spalvytes, nes daznai buna iskreiptas vaizdas, aptarnavimu tikrai esu labai patenkinta. beje, pristatymo kaina normalia matysite jau kai pirksite, jei meta kaip man buvo pirmakart 22lt vadinasi isivele klaida ir reiketu jiems parasyti, as parasiau ir man sutvarke viska.  mirksiukas.gif

kokia kaina lako? nematau kainyno jų psl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 10, 14:24)
Jolkuce, is kur pirksit?

Kai pasirodys placiau pardavime, ziureism kur pigiau pradzioje..greiciausia ebejuje reiks dairytis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2013 02 10, 15:15)
Kurias spalvas nusiziurejus? as tej 4 noriu  biggrin.gif ale gal uzteks ir poros  biggrin.gif

g.gif velniai zino, ziuresim, noreciau tai visu,bet apseisiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 10 vasario 2013 - 17:47
labuka mergaites,nesuprantu kdl man vis nepavyksta nusilakuot,ta prasme po poros dienu pradeda luptis doh.gif naudoju HG priemones tik laka IBD,bet nenaudoju BONDO,bet kiek cia skaiciau jis nera butinas.lempa taip pat kinieciu,ar gali turet itakos lempa?nors ji kaip ir priklauso 36w.ai dar lipnumo nuemejas yrgi kinieciu blush2.gif ,tai dbr galvoju ar pirkt bonda ir HG lipnumo nuemeja ar visdelto mest si reikala g.gif O gal kalta lempa g.gif ka matote profes? jau atrodo darau viskas kaip priklauso ir s....gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 02 10, 19:33)
labuka mergaites,nesuprantu kdl man vis nepavyksta nusilakuot,ta prasme po poros dienu pradeda luptis doh.gif  naudoju HG priemones tik laka IBD,bet nenaudoju BONDO,bet kiek cia skaiciau jis nera butinas.lempa taip pat kinieciu,ar gali turet itakos lempa?nors ji kaip ir priklauso 36w.ai dar lipnumo nuemejas yrgi kinieciu blush2.gif ,tai dbr galvoju ar pirkt bonda ir HG lipnumo nuemeja ar visdelto mest si reikala g.gif O gal kalta lempa g.gif  ka matote profes? jau atrodo darau viskas kaip priklauso ir s....gaunasi doh.gif

eiga visa savo darbo parasykit...
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 02 10, 18:33)
labuka mergaites,nesuprantu kdl man vis nepavyksta nusilakuot,ta prasme po poros dienu pradeda luptis doh.gif  naudoju HG priemones tik laka IBD,bet nenaudoju BONDO,bet kiek cia skaiciau jis nera butinas.lempa taip pat kinieciu,ar gali turet itakos lempa?nors ji kaip ir priklauso 36w.ai dar lipnumo nuemejas yrgi kinieciu blush2.gif ,tai dbr galvoju ar pirkt bonda ir HG lipnumo nuemeja ar visdelto mest si reikala g.gif O gal kalta lempa g.gif  ka matote profes? jau atrodo darau viskas kaip priklauso ir s....gaunasi doh.gif

lipnumo nuėmėjas, manau nei prie ko, gi lipnumą galima net spiritu nuimti ax.gif ma mintis peršasi, kad blogai nuriebalintas (ar nepašiauštas) nagas g.gif o gal ir lempa blogai džiovina g.gif
Atsakyti