Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Estoniax @ 2013 02 09, 16:48)
Oij, grazios spalvytes..  smile.gif as is ju irgi kelias turiu, tai pigmentacija irgi gera ir tepasi maloniai.. mirksiukas.gif

o kaip laikymas? o topas ir baze hg?
Atsakyti
sveikos. as irgi pati savamoksliskai lakuojuosi ilgailaikiu laku. priemones naudoju harmony, tik pacius gelius ivairiausius isbandziau. labiausiai patiko ibd ir flawless geliniai lakai, ypatingai su flawless labai ilgai isvaikstau, jis visiskai netrukinejantis, tik kaina jo didziausia rolleyes.gif labiausiai nusivyliau perfektil nail, jau po poros dienu suskilineja gelis ir po biski byra doh.gif harmony viena spalvyte turejau, pardaviau, jau net neatsimenu pavadinimo, tokia i baklazano atspalvi panasi, tai pepdavosi sunkiai, liedavosi odeles doh.gif tai kol kas faworitai - flawlessai, ir tepasi lengvai, nebega i sonus ir laikosi. dabar laukiu is jav ibd prancuziskui manikiurui spalvyciu, tik nezinau kaip tuos galiukus nusipiesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 02 09, 15:02)
Laba, as siandien isbandziau Lechat ilgalaiki laka

kur pirkot lechat laka?
Atsakyti
Pirmasis mano ilgalaikis lakavimas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 09 vasario 2013 - 19:39
QUOTE(Nonna @ 2013 02 09, 19:36)
Pirmasis mano ilgalaikis lakavimas  blush2.gif
[img]http://ima

bigsmile.gif Sveikunu, jis nuostabus. thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jums iseina taip graziai nusilakuoti ir neuztepti ant odeliu????
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 07, 21:46)
Tai valiau pries bet su nagu ir pirstu, del to ir liko isterliota o ne lasai... tai ir mastau, gal kaip kitaip reikejo valyti...  g.gif

Nagavitoj yra toks butelys Alcohol, tai man neblogai novalo paterliojimus nuo odos.
Atsakyti
Mergaites, is kur Amazone pigiausia nusipirkt pabandymui opi gel polish, artistic, progel?
Gal galėtumėte kokias einamas spalvas rekomenduoti? ax.gif būčiau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2013 02 08, 23:11)
orly gelfx - coffee break, lyg taip vadinas, tik nepamenu ar ji emaline ar su blizguciu

Be blizgucio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 02 09, 16:00)
ypatingai su flawless labai ilgai isvaikstau, jis visiskai netrukinejantis, tik kaina jo didziausia rolleyes.gif

Sudominot su flawless smile.gif Bet labaai mazai info ar foto apie ji nete...

Ar cia sitie?

user posted image

Kaip ju nuemimas? Nereikia gramdyt issijuosus?

Aciu uz ats...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Nonna @ 2013 02 09, 20:36)
Pirmasis mano ilgalaikis lakavimas  blush2.gif

labai gražu ir tvrakinga thumbup.gif

QUOTE(Intelektuale @ 2013 02 09, 19:00)
... ypatingai su flawless labai ilgai isvaikstau, ...tai kol kas faworitai - flawlessai, ir tepasi lengvai, nebega i sonus ir laikosi.

QUOTE(lindrukas @ 2013 02 10, 11:12)
Sudominot su flawless smile.gif  Bet labaai mazai info ar foto apie ji nete...
Ar cia sitie?
user posted image
Kaip ju nuemimas? Nereikia gramdyt issijuosus?
Aciu uz ats...

Labai keista, nes man kaip tik šios firmos lakas visiškai nelaiko (na max 2-3 dienos) naudoju su HG pagrindu ir topu. Turiu labai gražią raudoną spalvytę (antra iš kairės pusės), bet.... išbandžiau ant savo ir dar dviejų draugių nagų ir ... doh.gif tepasi tikrai smagiai, nenubėga, o nusiima tiesiog puikiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2013 02 10, 08:28)
Labai keista, nes man kaip tik šios firmos lakas visiškai nelaiko (na max 2-3 dienos) naudoju su HG pagrindu ir topu. Turiu labai gražią raudoną spalvytę (antra iš kairės pusės), bet.... išbandžiau ant savo ir dar dviejų draugių nagų ir ... doh.gif tepasi tikrai smagiai, nenubėga, o nusiima tiesiog puikiai  tongue.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif idomiai... g.gif Vat kaip viskas nuo nagu priklauso... Jei rasiu nete kur nusipirkt gal reiks pabandyt viena buteliuka...
Atsakyti