Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tingine121 @ 2013 02 08, 13:23)
Labas, pasiskaitydavau , bet kazkaip rasyt nedrysdavau. As naudoju sios firmos produkcija - pasidariau Kaledine dovana sau.

Ir kaip ispudis?
Kokias spalvytes turi?

Jeigu taip saziningai, man tai ne prasciau uz isgirtaji cnd shellac. Gelish nebandziau, negaliu komentuot.

QUOTE(conve®se @ 2013 02 08, 13:23)
nu bet po ilgu svarstymu pasirinkau gelisho topa, base, spalvas, plius IBD spalvytes ir maza gelish LED lempa, ta pro 45.

Kas leme apsisprendima rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 02 02, 18:07)
Susigalvojau , kad noriu sviesiai rusvos su smulkuciu blizguciu spalvos ,tokia kaip kapucino  ar pan.
gal parekomenduosit , kokia cia man  reiktu isigyti ? 4u.gif

pakartosiu klausimeli, gal kartais kas patars blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 02 08, 16:37)
Kas leme apsisprendima rolleyes.gif ?

Tiesiog nesulaukiau jokiu pastebejimu ar komentaru apie sansational, o internete atsiliepimai labai ivarus, na o apie gelish topa ir base dar negirdejau nusiskundimu, o ir nebloga kaina gavau rinkinuko kartu su lempa, tas ir nuleme galutinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 02 08, 18:07)
pakartosiu klausimeli, gal kartais kas patars  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

orly gelfx - coffee break, lyg taip vadinas, tik nepamenu ar ji emaline ar su blizguciu
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 02 08, 19:03)
Tiesiog nesulaukiau jokiu pastebejimu ar komentaru apie sansational, o internete atsiliepimai labai ivarus, na o apie gelish topa ir base dar negirdejau nusiskundimu, o ir nebloga kaina gavau rinkinuko kartu su lempa, tas ir nuleme galutinai biggrin.gif

Kiek mokejai? Paziurejau, labai brangus g.gif

Va va, as irgi ieskojau informacijos. Cia neradau, bet kitur tai visai geri atsiliepimai. Sakau, reik parasyt, gal kam bus naudinga. Nes kokybes/kainos santykis tikrai labai geras.
Atsakyti
[quote=Kuzia,2013 02 08, 18:37]
Ir kaip ispudis?
Kokias spalvytes turi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamiu: 08 vasario 2013 - 23:45
[quote=Kamiu,2013 02 08, 21:43]
[quote=Kuzia,2013 02 08, 18:37]
Ir kaip ispudis?
Kokias spalvytes turi?
[/quote]
Ka unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 08, 09:59)
Nu man tai nerealiai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O kaip kitą ranką, pavyko pasidaryti ? g.gif
O žinai aš dar vieną variantą pamąsčiau  g.gif Kaip 2variante, 2 juodos, poto plonos linijos baltos spalvos ir tada jau tos kitos ryškios daleiskim  g.gif  bigsmile.gif

xe xe, apie kita ranka..patyliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif
hmm g.gif tikrai visai nebloga ideja, jei baltas normalus ryskus, tai jau realiai is pirmo sluoksnio neblogai uzdengia, o ir ant virsaus kita spalva labiau isryskintu.. bigsmile.gif Zodziu variantu sitam "Borderiui" prisigalvojom nemazai, reikia tik issirinkti efektyviausia!! mirksiukas.gif
P.S. pastebejimas toks, kad rankas visi dabar ciupineja ir apziurineja, ir visoms labai idomu kas cia ir kaip cia.. thumbup.gif net is keliu vyru sulaukiau grazaus zodzio tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba, as siandien isbandziau Lechat ilgalaiki laka, sodriai violetiskai ruda, nzn kaip pavadinti... tai galiu pasakyti, kad tiek nude spalvyte tiek tamsi pasidenge jau po 2 kartu, nei per skysta nei per tirsta, pats lakavimas tikrai lengvas ir greitas. nereikejo nei karto koreguoti, niekas niekur nenubego. zodziu kol kas labai patenkinta, o jei dar ir leikys gerai, tai dar pirksiu.
cia neblogai matosi jos spalva
user posted image
darbas ne mano blush2.gif
Atsakyti
mergaitės norėjau paklausti o jei įsigyčiau konad štampuką, ar paskui juos reikia daryt tik su konad firmos lakais ar tinka su bet kokiu? ir gal galit pasakyt iš kur pigiausia siųstis? 4u.gif
Atsakyti
Mielosios,

Vakar Nagavitoje nusipirkau Gelish mini ilgalaiki nagu laka, Queen of Heart spalvyte ,ir ji man taip neprilipo, tad norėčiau ją parduoti.

Ji atrodo taip:

http://www.flickr.co...N08/8372057291/

Naudojau tik vieną kartą, vakar. Jei domina rašykite i až, galėsiu nufotografuoti kaip realiai atrodo dabar ant mano nagu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernestamatu: 09 vasario 2013 - 15:36
QUOTE(ritukas1 @ 2013 02 09, 16:02)
Laba, as siandien isbandziau Lechat ilgalaiki laka, sodriai violetiskai ruda, nzn kaip pavadinti... tai galiu pasakyti, kad tiek nude spalvyte tiek tamsi pasidenge jau po 2 kartu, nei per skysta nei per tirsta, pats lakavimas tikrai lengvas ir greitas. nereikejo nei karto koreguoti, niekas niekur nenubego. zodziu kol kas labai patenkinta, o jei dar ir leikys gerai, tai dar pirksiu.

Oij, grazios spalvytes.. smile.gif as is ju irgi kelias turiu, tai pigmentacija irgi gera ir tepasi maloniai.. mirksiukas.gif
Atsakyti