Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 07, 22:49)
reikejo gal su valikliu ir kokiu vatuku perbraukt, geriausia aishku korektorius tam reikalui butu buves http://www.manodrabu...ako-korektorius

As naudoju toki, kai ryskiai lakuoju, stengiuosi aisku medines lazdeles tuo ploksciu galiuku nuimt pertekliu, o korektorium pavalyt. Jei i lempa idedu, o ten pabega, tai tada tik po vonios, kai minkstos odeles pavalau dantu krapstuku ar ta pacia medine lazdele manikiurui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 07, 22:49)
reikejo gal su valikliu ir kokiu vatuku perbraukt, geriausia aishku korektorius tam reikalui butu buves http://www.manodrabu...ako-korektorius

Sito man ir reikejo! bigsmile.gif Aciu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2013 02 07, 23:32)
As naudoju toki, kai ryskiai lakuoju, stengiuosi aisku medines lazdeles tuo ploksciu galiuku nuimt pertekliu, o korektorium pavalyt. Jei i lempa idedu, o ten pabega, tai tada tik po vonios, kai minkstos odeles pavalau dantu krapstuku ar ta pacia medine lazdele manikiurui  smile.gif

Uzsisakiau 100 tu lazdeliu, tai galesiu valyti ir valyti biggrin.gif Aciu merginos uz patarimus :* Beja, o visi jie tinka ar spec reikia kazka ziureti? Va tokius galiu imt? http://www.ebay.co.u...T...bf5d&_uhb=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 07 vasario 2013 - 23:10
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 07, 23:08)
Sito man ir reikejo!  bigsmile.gif Aciu  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Uzsisakiau 100 tu lazdeliu, tai galesiu valyti ir valyti biggrin.gif Aciu merginos uz patarimus :* Beja, o visi jie tinka ar spec reikia kazka ziureti? Va tokius galiu imt? http://www.ebay.co.u...T...bf5d&_uhb=1

nu va visokiu formu lyg atrdo, ar jie ten guli kitu kampu g.gif mano galva liuks tokius tureti.Visad pravers, o ir draugei galima uzfundyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 07, 21:46)
Tai valiau pries bet su nagu ir pirstu, del to ir liko isterliota o ne lasai... tai ir mastau, gal kaip kitaip reikejo valyti...  g.gif

Aš nuvalymui naudoju gelio teptuką: įsipilau į taurelę mažą kiekį valiklio, ten pamirkau, kažkiek nusausinu į servetėlę ir taip pavalau visus nutekėjimus ax.gif Korektorium man nepatiko, nes per storas tas galiukas, mediniai pagaliukai nenustumia taip gerai ryškesnių spalvų (kokiomis dažniausiai lakuojuos..), o tik nuima perteklių, palikdamos kaip sakot paterliojimą..
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 07, 13:44)
O as va gristu prie pavyzdziu, laukiau laukiau kol kas nors isbandys, ale eilini karta nesimiegojo (Brigada naktimis ziuriu  lotuliukas.gif  )ir se mano naktinis lakavimas:

QUOTE(Estoniax @ 2013 02 07, 15:40)
Aciu! 4u.gif
Na isbandziau kelis variantus:
1) 1sl balto, 2sl juodo (bet ne iki krasciuku, kad matytusi baltas) ir tada 2sl kitos spalvos
2) 2sl juodo, 2sl kitos spalvos ant juodo
3) 2sl Juodo (bet ne iki krasciuku) ir 2sl kitos spalvos aplink

Nu man tai nerealiai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
O kaip kitą ranką, pavyko pasidaryti ? g.gif
O žinai aš dar vieną variantą pamąsčiau g.gif Kaip 2variante, 2 juodos, poto plonos linijos baltos spalvos ir tada jau tos kitos ryškios daleiskim g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaičiukės, ar matėte šitą akciją
http://kartu.lt/akci...inis-nagu-lakas
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 02 08, 09:18)
Aš nuvalymui naudoju gelio teptuką: įsipilau į taurelę mažą kiekį valiklio, ten pamirkau, kažkiek nusausinu į servetėlę ir taip pavalau visus nutekėjimus ax.gif Korektorium man nepatiko, nes per storas tas galiukas, mediniai pagaliukai nenustumia taip gerai ryškesnių spalvų (kokiomis dažniausiai lakuojuos..), o tik nuima perteklių, palikdamos kaip sakot paterliojimą..

As irgi toki varianta masciau, bet susiduriau su vienu klausimu - koki valikli naudojat? Paprasta acetona, cleaner ar remover? blush2.gif Ir zinoma, kaip suprantu ji reikia valyti dar pries kisant i lempa?... Atrodo zinau atsakyma, bet vis tiek turiu paklausti kad buciau tikra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 08, 10:50)
As irgi toki varianta masciau, bet susiduriau su vienu klausimu - koki valikli naudojat? Paprasta acetona, cleaner ar remover?  blush2.gif  Ir zinoma, kaip suprantu ji reikia valyti dar pries kisant i lempa?... Atrodo zinau atsakyma, bet vis tiek turiu paklausti kad buciau tikra doh.gif

Remover arba acetoną, na tą skystį, kuriuo tirpdau laką, o ne tą, kuriuo valau lipnumą 4u.gif Valyti prieš kišant į lempą mirksiukas.gif Ai kad man nuo spalvos priklauso, kitos toks jausmas net ir idealiai nulakuotos lempoje kažkiek paskystėja ir jau po to ištraukus randu nutekėjimą.. Todėl jau labai stengiuosi nepadauginti, jau geriau mažiau tepu, tarpeliuką palieku krašte, kad tik nenubėgtų.. Kritiniu atveju tą nutekėjimą nupjaunu (prieš tai pamirkius nagą šiltame vandenyje, kad odelė kiek paminkštėtų) tokiu peiliuku, kuris odelėms skirtas pjaustyti, tai dar kažkiek "paremontuoju" situaciją blush2.gif Paskutinį kartą sugebėjau idealiai nusilakuoti (net ir su tragiškai bjauria Black shadow spalvyte..), kaip savamokslė vertinu save labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikrė: 08 vasario 2013 - 11:28
Norejau paklausti, o niekas nenaudojat SensatioNail produkcijos?

Maciau kazkurioj temoj converse klause apie ju lempa. Man tai patinka rolleyes.gif . Ir atrodo nepigiai. Tiesa, mazyte, telpa 4 rankos pirstai, bet kai bais igudziu nera, tai ir strioku nera biggrin.gif . Bet kokiu atveju nesigauna ilgiau nei su UV lempa, nes sioj reik laikyt trumpiau.

Priemones amerikoniskos, ner bais brangios, bet kokybe tikrai bent jau mane neprofesionale tenkina.
Buvau pagalvojus, kad gal reiktu kazkokiu kitu priemoniu pasibandyt, bet po paskutiniu postu kaip ir apsigalvojau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2013 02 08, 11:36)
Sveikutes, mergaičiukės, ar matėte šitą akciją
http://kartu.lt/akci...inis-nagu-lakas

na jei turi draugiu uk ir neskubu, tai paprasyk tau ebay tokio gerio po 16lt pripirks ir parvesk kai gris:smile.gif)
Atsakyti
[quote=Kuzia,2013 02 08, 12:32]

Labas, pasiskaitydavau , bet kazkaip rasyt nedrysdavau. As naudoju sios firmos produkcija - pasidariau Kaledine dovana sau.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 02 08, 11:32)

Aha , klausiau, gundziausi pirkti ta lema ir priemones, tuo labiau, kad is USA jos tikrai labai nebrangiai gaunasi, nu bet po ilgu svarstymu pasirinkau gelisho topa, base, spalvas, plius IBD spalvytes ir maza gelish LED lempa, ta pro 45.
Atsakyti