Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ritukas1 @ 2013 01 18, 17:30)
kokia turite? ax.gif

Inner Vixen,man normaliai,zinoma reikia labai plonais 2 sluoksniais dengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 18, 20:00)
Inner Vixen,man normaliai,zinoma reikia labai plonais 2 sluoksniais dengti smile.gif

as kaip tik tos noriu...ar neturite foto? buciau dekinga. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ziurekit kokia led lempa uzmaciau, kaina super, kaip galvojat, tiktu dirbti su HG? Kaip kazin tada su tais laikais, kiek laikyt nagucius joje? http://www.amazon.co...asting led lamp
Vis neapsisprendziu imti gelish led ar kita kokia, nu kaina kandziojasi tos gelish ....
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 01 18, 19:15)
as kaip tik tos noriu...ar neturite foto? buciau dekinga.  ax.gif

Taigi pilna google foto 4u.gif http://www.chickette...ws-vixen-21.jpg
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pirkau vakar RA nails firmos gelini laka, taip apidziaugiau, tokia grazi spalva, gerai dengesi, o siandien buteliukas man iskrito is ranku ir atsirado tiek oro burbuliuku verysad.gif , kad neimanoma dengti nagu, tiek smulkiu burbuliuku doh.gif Ar galima kazkaip isgelbeti situacija? ar tie burbulikai dings?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 17, 21:41)
Jetus siandien toooks tinginys buvau, tegaliu tinginio ziema beparodyt lotuliukas.gif  Nes daugiau prancuzai i prancuzai vien doh.gif (sorriuks yr viena cia klaidike, bet gal nepastebes nieks biggrin.gif)
user posted image

Jolkuce, ar cia baltas detas su kempine ir + stampukas? o kokiu dengtas virsus?
Atsakyti
Labukas,

Koki patartumet nusipirkti balta laka galiukams, kad gerai laikytusi? Tik ne orly..
Dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 01 19, 11:40)
Jolkuce, ar cia baltas detas su kempine ir + stampukas? o kokiu dengtas virsus?

Baltas su kempinele, poto izzy vizzy , dar kazkokius blizgius dejau o perdengiau virsu topu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 17, 22:41)
Jetus siandien toooks tinginys buvau, tegaliu tinginio ziema beparodyt lotuliukas.gif  Nes daugiau prancuzai i prancuzai vien doh.gif (sorriuks yr viena cia klaidike, bet gal nepastebes nieks biggrin.gif)

Wow, kaip ziemiska!!!.. Labai grazu.. thumbup.gif bigsmile.gif
As net isivaizduoju kaip graziai tai atrodytu ir ant mano nagu!! ax.gif 4u.gif thumbup.gif Tik va niekaip neisigyju balto normalaus, su HG (kazkokiu gelstelejusiu) terliojuosi, uztai niekad tokio gero vaizdo neisgauciau.. doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 19, 14:06)
Baltas su kempinele, poto izzy vizzy , dar kazkokius blizgius dejau o perdengiau virsu topu smile.gif

so kokia cia kempine darete? nes bandziau su indams plauti viledos biggrin.gif , tai irgi neblogai gaunasi, tik lieka biski burbuliku biggrin.gif
o viena karta su kempine uzdeta, ar 2 sluokasniai?
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 01 19, 15:20)
so kokia cia kempine darete? nes bandziau su indams plauti viledos biggrin.gif , tai irgi neblogai gaunasi, tik lieka biski burbuliku biggrin.gif
o viena karta su kempine uzdeta, ar 2 sluokasniai?

Zinok as paprasto paralono gabala atsikirpau ir viskas,cia turbut kokie 3,4 sluokniai to balto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 sausio 2013 - 15:40
Radau kaip su folija graziai daro, tik ne ant gelinio, o su tais spec klijais
http://www.youtube.c...h?v=XznwboW_xW0
Atsakyti