Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2013 02 07, 15:15)
Šaunu  thumbup.gif o ką po ko tepėte, kad tokie ryškūs krašteliai? ax.gif

Aciu! 4u.gif
Na isbandziau kelis variantus:
1) 1sl balto, 2sl juodo (bet ne iki krasciuku, kad matytusi baltas) ir tada 2sl kitos spalvos
2) 2sl juodo, 2sl kitos spalvos ant juodo
3) 2sl Juodo (bet ne iki krasciuku) ir 2sl kitos spalvos aplink

Tai cia foto 3 variantas, man labiausiai patiko, kazkaip visai greitai ejosi.. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 07, 12:44)
O as va gristu prie pavyzdziu, laukiau laukiau kol kas nors isbandys, ale eilini karta nesimiegojo (Brigada naktimis ziuriu  lotuliukas.gif  )ir se mano naktinis lakavimas:

wub.gif
Reikes bandyt ir man panašu variantą smile.gif nu bais grazu wub.gif

QUOTE(lioliuke @ 2013 02 07, 13:12)
Labai  wub.gif

Merginos ar ivyniojimas i folija nuiminejant geliuka reikalingas kad ilgiau nenugaruotu ir neisdziutu nuemejas?

nu o kaip kitaip tada laikytusi vatos su nuemeju ant nagu g.gif
Siaip dar anpirsciai yra, bet man asmeniskai folija geriau:) ypač žiema, susyla viskas joje ir nusiima lengviau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 07, 14:18)
O as toki klausimeli apie ta spalvyte, kazkaip kiek ziuriu paletese man HG If tomorrow never comes ir HG Queen of hearts labai panasios, tai va mastau ar verta abi tureti, ar uztektu ir vienos is ju..  4u.gif  ax.gif

as jas vadinu sesutemis, tikrai pavasios spalvos. If tomorrow never comes- skaistesne, raudonesne, Queen of hearts- kiek tamsesne, bet jei lakuoji tik sau tai neverta manau pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 02 07, 16:39)
as jas vadinu sesutemis, tikrai pavasios spalvos. If tomorrow never comes- skaistesne, raudonesne, Queen of hearts- kiek tamsesne, bet jei lakuoji tik sau tai neverta manau pirkti 4u.gif

Aciu.. mirksiukas.gif As va kazkaip taip jas ir isivaizdavau, uztai manau uzteks ir vienos is ju, juk dar tiek begales kitu atspalviu norisi, speju, kad gresia bankrotas.. lotuliukas.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 07, 14:40)

a va man negrazu, apskritai nepatinka ideja nei nete nei realiai..Nu ne mano skonio ir tiek muset,bet saunuole pirma iveikei thumbup.gif

errrn jei tai vieni is pirmu nagu-tai visai baika,bet jei dedi blizgi, nebedek kvietku daugiau ar kazkokiu da papildomu detaliu, darosi sviestas sviestuotas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2013 02 07, 14:48)
wub.gif
Reikes bandyt ir man panašu variantą smile.gif nu bais grazu  wub.gif
nu o kaip kitaip tada laikytusi vatos su nuemeju ant nagu  g.gif
Siaip dar anpirsciai yra, bet man asmeniskai folija geriau:) ypač žiema, susyla viskas joje ir nusiima lengviau  rolleyes.gif

uzdedi vata ir sedi negus atkisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 07, 13:44)
O as va gristu prie pavyzdziu, laukiau laukiau kol kas nors isbandys, ale eilini karta nesimiegojo (Brigada naktimis ziuriu  lotuliukas.gif  )ir se mano naktinis lakavimas:
user posted image

Gražu,bet man atrodo kad čia labai daug darbo?

QUOTE(errrn @ 2013 02 07, 14:25)
sveikos smile.gif pasirodau savo pirma sau daryta prancuza ir laukiu meistriu kritikos 4u.gif
ziauriai drebejo rankos, tai blizgutis, kad nesimatytu nelygumu smailiuko blush2.gif

user posted image

Kaip pirmam sykiui manau thumbup.gif
O aš greituką sau paterliojau tokį blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2013 02 07, 16:12)
O aš greituką sau paterliojau tokį 

Niu jei cia vadinama paterliotas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2013 02 07, 17:23)
Niu jei cia vadinama paterliotas...  wub.gif

Ačiū 4u.gif labai skubėjau...O mergaitės jūs man pasakykit,kaip jums sekasi sau lakuotis su kaire ranka?Aš kiek grožybių prigalvoju,o kai reikia sau ant dešinės nusipiešt ir doh.gif Mano visada būna kairė nulakuota liux,o dešinė 10 kart blogiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutukee @ 2013 02 06, 20:36)
Sitam forume jau ir paklausti darosi baisoka blink.gif  ko jus taip puolat as nesuprantu,juk neklausiau kokia lempa man reikia isigyti,pasiskaiciau jog gaunasi ir su 9w,tai tokia ir turiu dabar.paklausiau kame jusu manymu tas matiskumas nuvalus lipnuma ir viskas.ar taip buvo sunku atsakyti jog todel kad kalta lempa,per mazai w ir viskas. blink.gif 
Dekoju toms,kurios pasidalino savo mintimis smile.gif

QUOTE(freza80 @ 2013 02 07, 09:04)
Ir dar kliuva tas, kad baisiausiai sau taupo - prisperka visokiu nezinomu fuflo, o po to nesigauna ir dar nagai susigadina  doh.gif

žinokit, aš nepasakyčiau, kad kalta vien tik lempa ir, manau, ne vien fufle esmė. Manau, kad įtakos turi ir priemonių "mixavimas" tarpusavyje. Juk ne veltui gamintojai ant savo produktų rašo, kad naudoti tik jų liniją.
Kadangi aš "mixuotoja", tai susidūriau su tuo vadinamu topo neblizgėjimo. Seniau naudojau NSI polish pro topą, tai man jis su IBD just polish laku tikrai neblizgėdavo, o va su HG viskas tvarkoje buvo, blizgėdavo. Tas pats ir su baze. Pati naudoju NSI polish pro bazę, tai turiu tokį pastebėjimą, kad su vienų firmų spalva ta bazė labai lengvai nusiima, o va su būtent IBD just gel irgi nedraugauja, reikia pagramdyti doh.gif

Aš tikiu, kad viskas tvarkoje ir su ta 9W lempa, kad su ja galima drąsiai lakuotis, tiesiog manau (nu čia vėl mano nuomone biggrin.gif ), kad gamintojai siūlo būtent 36W, nes ji išdžiovina visus nagus, nereikia kišti ten nykščius atskirai ir t.,t., 4u.gif

QUOTE(Nonna @ 2013 02 07, 11:06)
As negaliu cia neikelt nuotraukos  doh.gif
Apsirengusi tvarkingai, bet nagai nulakuoti tragedija kazkokia  doh.gif

esu mačiusi intike žiauresnių variantų. Bet tai kas toj galvelėj pas merginą šviečia doh.gif

QUOTE(Sonie @ 2013 02 07, 11:56)
Skaiciau cia diskusijas apie tai, kaip netinka 9w lempa UV lakavimui. Nezinau kiek tiesos tinka ar ne, bet zinau viena mergina, kuri UV lakavima su veido soliariumu sugeba pasidaryti  biggrin.gif ir laikos super  biggrin.gif

geras. Ot liaudis išradinga lotuliukas.gif

QUOTE(Estoniax @ 2013 02 07, 12:44)

lotuliukas.gif Brigadą žiūri ir nagus lakuoji biggrin.gif bet šiaip labai šauniai, norėčiau ir aš taip pasidaryti, tik baisiai laiko neturiu tokiems eksperimentams smile.gif

QUOTE(DiStyle @ 2013 02 07, 13:03)
Mergaites, gal zinot kokia UV lempos padekliuko paskirtis? Dabar gavau savo lempa ir padekliukas pabraizytas sad.gif Vienas sonas truputi ilenktas... Ar tai tures itakos dziovinimui ar kam? Nezinau ar grazint ar ka daryt...

čia tas padėkliukas kur reikia ranką padėti? Manau nieko čia tokio, tiesiog gal pačiai ne komfortas, gi tikiesi naują gauti, nesubaižytą. Parašykite pardavėjui, paprašykit grąžinti pinigus arba dalį pinigų. Čia jau kaip pati norite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 07 vasario 2013 - 16:53
QUOTE(-Alice- @ 2013 02 07, 17:52)
čia tas padėkliukas kur reikia ranką padėti? Manau nieko čia tokio, tiesiog gal pačiai ne komfortas, gi tikiesi naują gauti, nesubaižytą. Parašykite pardavėjui, paprašykit grąžinti pinigus arba dalį pinigų. Čia jau kaip pati norite  4u.gif

Taip, tas pats padekliukas... Tai va, kad nemalonu, jog pabraizyta. Siaip, jeigu itakos neturi, kad keliais mm iskiles vienas krastelis ir kad pabraizyta, tai prasysiu dalies pinigu.. jau parasiau laiska, laukiu db ats.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 07, 16:54)
a va man negrazu, apskritai nepatinka ideja nei nete nei realiai..Nu ne mano skonio ir tiek muset,bet saunuole pirma iveikei thumbup.gif

Ooo taip, del skonio nera net ka diskutuoti.. mirksiukas.gif
O man tai bele kazka naujo ir kitaip palakuoti, tik kartais fantazijos pritruksta.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2013 02 07, 17:52)

lotuliukas.gif  Brigadą žiūri ir nagus lakuoji biggrin.gif bet šiaip labai šauniai, norėčiau ir aš taip pasidaryti, tik baisiai laiko neturiu tokiems eksperimentams smile.gif

Va butent, kad ta Brigada rodo iki puse2 nakties, tai kad veltui nesedeti, galima eksperimentais uzsiimti.. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti