QUOTE(mazutukee @ 2013 02 06, 20:36)
Sitam forume jau ir paklausti darosi baisoka
ko jus taip puolat as nesuprantu,juk neklausiau kokia lempa man reikia isigyti,pasiskaiciau jog gaunasi ir su 9w,tai tokia ir turiu dabar.paklausiau kame jusu manymu tas matiskumas nuvalus lipnuma ir viskas.ar taip buvo sunku atsakyti jog todel kad kalta lempa,per mazai w ir viskas.
Dekoju toms,kurios pasidalino savo mintimis
QUOTE(freza80 @ 2013 02 07, 09:04)
Ir dar kliuva tas, kad baisiausiai sau taupo - prisperka visokiu nezinomu fuflo, o po to nesigauna ir dar nagai susigadina
žinokit, aš nepasakyčiau, kad kalta vien tik lempa ir, manau, ne vien fufle esmė. Manau, kad įtakos turi ir priemonių "mixavimas" tarpusavyje. Juk ne veltui gamintojai ant savo produktų rašo, kad naudoti tik jų liniją.
Kadangi aš "mixuotoja", tai susidūriau su tuo vadinamu topo neblizgėjimo. Seniau naudojau
NSI polish pro topą, tai man jis su IBD just polish laku tikrai neblizgėdavo, o va su HG viskas tvarkoje buvo, blizgėdavo. Tas pats ir su baze. Pati naudoju NSI polish pro bazę, tai turiu tokį pastebėjimą, kad su vienų firmų spalva ta bazė labai lengvai nusiima, o va su būtent IBD just gel irgi nedraugauja, reikia pagramdyti
Aš tikiu, kad viskas tvarkoje ir su ta 9W lempa, kad su ja galima drąsiai lakuotis, tiesiog manau (nu čia vėl mano nuomone
), kad gamintojai siūlo būtent 36W, nes ji išdžiovina visus nagus, nereikia kišti ten nykščius atskirai ir t.,t.,
QUOTE(Nonna @ 2013 02 07, 11:06)
As negaliu cia neikelt nuotraukos
Apsirengusi tvarkingai, bet nagai nulakuoti tragedija kazkokia
esu mačiusi intike žiauresnių variantų. Bet tai kas toj galvelėj pas merginą šviečia
QUOTE(Sonie @ 2013 02 07, 11:56)
Skaiciau cia diskusijas apie tai, kaip netinka 9w lempa UV lakavimui. Nezinau kiek tiesos tinka ar ne, bet zinau viena mergina, kuri UV lakavima su veido soliariumu sugeba pasidaryti
ir laikos super
geras. Ot liaudis išradinga
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 07, 12:44)
O as va gristu prie pavyzdziu, laukiau laukiau kol kas nors isbandys, ale eilini karta nesimiegojo (Brigada naktimis ziuriu
)ir se mano naktinis lakavimas:
Brigadą žiūri ir nagus lakuoji
bet šiaip labai šauniai, norėčiau ir aš taip pasidaryti, tik baisiai laiko neturiu tokiems eksperimentams
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 07, 13:03)
Mergaites, gal zinot kokia UV lempos padekliuko paskirtis? Dabar gavau savo lempa ir padekliukas pabraizytas
Vienas sonas truputi ilenktas... Ar tai tures itakos dziovinimui ar kam? Nezinau ar grazint ar ka daryt...
čia tas padėkliukas kur reikia ranką padėti? Manau nieko čia tokio, tiesiog gal pačiai ne komfortas, gi tikiesi naują gauti, nesubaižytą. Parašykite pardavėjui, paprašykit grąžinti pinigus arba dalį pinigų. Čia jau kaip pati norite