As negaliu cia neikelt nuotraukos
Apsirengusi tvarkingai, bet nagai nulakuoti tragedija kazkokia
QUOTE(Nonna @ 2013 02 07, 12:06)
Oi pikciurnos mergaiciukes Vietoj ilgu moralu, parasykit, kad paskaitinetu foruma arba kad tai jau buvo sakyta ir nebesukit sau galvos IDomiau skaityti apie ilgalaiki lakavima, nei apie jusu pasipiktinimus
O dabar irgi i tema Foto tai ziauri Jau geriau tada isvis nagu nelakuot, bent taip i akis nekristu
QUOTE(Nonna @ 2013 02 07, 11:06)
kaip tik vakar skaiciau straipsniuka apie ivaizdzio etiketa. Pirmasis punktas - manikiuras ir pedikiuras. Pirmas zvilgsnis krenta butent i rankas. As apskritai galvoju, kur kokia nesamone padaryta, ten ir nukrypsta akis. Kaip ir siuo atveju - pirmiausia i rankas pazejau
Lietuvaitės kazkaip prisiziurejau daugiau. O pvz Stokholme merginos vaiksto nukramtytais nagais, bet juos dar sugeba nulakuoti, nieko netvarkyti aš kai nusilakuoju įdomiau nagus, tai kiekviena valanda is ko nors išgirstu komplimentų, is nepažįstamų žmonių, pvz metro, parduotuvej ar siaip gatvėj
Važiuoji i nagavita, pirkti laku
Papildyta:
Imeskit cia nuoroda
Važiuoji i nagavita, pirkti laku
Papildyta:
QUOTE(Lurta @ 2013 02 07, 12:34)
kaip tik vakar skaiciau straipsniuka apie ivaizdzio etiketa. Pirmasis punktas - manikiuras ir pedikiuras.
Imeskit cia nuoroda
Skaiciau cia diskusijas apie tai, kaip netinka 9w lempa UV lakavimui. Nezinau kiek tiesos tinka ar ne, bet zinau viena mergina, kuri UV lakavima su veido soliariumu sugeba pasidaryti ir laikos super
QUOTE(Nonna @ 2013 02 07, 10:53)
Lietuvaitės kazkaip prisiziurejau daugiau. O pvz Stokholme merginos vaiksto nukramtytais nagais, bet juos dar sugeba nulakuoti, nieko netvarkyti aš kai nusilakuoju įdomiau nagus, tai kiekviena valanda is ko nors išgirstu komplimentų, is nepažįstamų žmonių, pvz metro, parduotuvej ar siaip gatvėj
kaip tik vakar, netoli stockholmo ejau i parduotuve ir ten reklamavo kazkokias jau ale super duper priemones rankoms ir nagam. Ciupo mane uz rankos, kazka pasakodamos apie ranku oda paziurejo i mano rankas..sako wow, kokios rankos grazios Koki krema naudojat? cia jus pati manikiura daret? (little princes nusilakavus) bet nei ten sutvarkyta nei ten ka, daugiau nei prie ssavaite manikiuras darytas, nemazai jau atauge tai pamirso net savo kremus pareklamuot
o panos vietines(na 80% tai tikrai) su atsilupusiu ryskiu is visu pusiu laku rankom mataruoja
Taip kad Lietuvoj moterys labai save prisiziuri
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 04, 18:04)
As tai siandiena su lavonnagiais kovoju Uzsilakinau IBD Iceberg, bet vistiek da blizgiu pertepiau
Nius tikrai grazi spalvyte, bet va vistiek ji man gyvate i melynuma, bet tokiu atveju dar graziau nei salta pilka spalva, o sita tokia svelni.. Kiba reiks i kita pirkiniu krepseli isideti..
O as va gristu prie pavyzdziu, laukiau laukiau kol kas nors isbandys, ale eilini karta nesimiegojo (Brigada naktimis ziuriu )ir se mano naktinis lakavimas:
beje, foto vel su blogu telefonu, o nuotraukose atrodo, kad apvadai nelygus, bet istikruju viskas lygu ir grazu...
Mergaites, gal zinot kokia UV lempos padekliuko paskirtis? Dabar gavau savo lempa ir padekliukas pabraizytas Vienas sonas truputi ilenktas... Ar tai tures itakos dziovinimui ar kam? Nezinau ar grazint ar ka daryt...
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 07, 12:44)
...bet istikruju viskas lygu ir grazu...
Labai
Merginos ar ivyniojimas i folija nuiminejant geliuka reikalingas kad ilgiau nenugaruotu ir neisdziutu nuemejas?
QUOTE(Lurta @ 2013 02 07, 11:11)
Sita buvo mano pirmoji spalvyte ir as ja po kazkiek laiko vis is naujo atrandu
O as toki klausimeli apie ta spalvyte, kazkaip kiek ziuriu paletese man HG If tomorrow never comes ir HG Queen of hearts labai panasios, tai va mastau ar verta abi tureti, ar uztektu ir vienos is ju..
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 07, 13:44)
O as va gristu prie pavyzdziu, laukiau laukiau kol kas nors isbandys, ale eilini karta nesimiegojo ir se mano naktinis lakavimas:
Šaunu o ką po ko tepėte, kad tokie ryškūs krašteliai?