Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

As negaliu cia neikelt nuotraukos doh.gif
Apsirengusi tvarkingai, bet nagai nulakuoti tragedija kazkokia doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 07, 12:06)
As negaliu cia neikelt nuotraukos  doh.gif
Apsirengusi tvarkingai, bet nagai nulakuoti tragedija kazkokia  doh.gif
user posted image

Oi pikciurnos mergaiciukes bigsmile.gif Vietoj ilgu moralu, parasykit, kad paskaitinetu foruma arba kad tai jau buvo sakyta ir nebesukit sau galvos smile.gif IDomiau skaityti apie ilgalaiki lakavima, nei apie jusu pasipiktinimus smile.gif

O dabar irgi i tema biggrin.gif Foto tai ziauri biggrin.gif Jau geriau tada isvis nagu nelakuot, bent taip i akis nekristu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 07, 11:06)
As negaliu cia neikelt nuotraukos  doh.gif
Apsirengusi tvarkingai, bet nagai nulakuoti tragedija kazkokia  doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif kaip tik vakar skaiciau straipsniuka apie ivaizdzio etiketa. Pirmasis punktas - manikiuras ir pedikiuras. Pirmas zvilgsnis krenta butent i rankas. As apskritai galvoju, kur kokia nesamone padaryta, ten ir nukrypsta akis. Kaip ir siuo atveju - pirmiausia i rankas pazejau biggrin.gif
Atsakyti
Lietuvaitės kazkaip prisiziurejau daugiau. O pvz Stokholme merginos vaiksto nukramtytais nagais, bet juos dar sugeba nulakuoti, nieko netvarkyti doh.gif aš kai nusilakuoju įdomiau nagus, tai kiekviena valanda is ko nors išgirstu komplimentų, is nepažįstamų žmonių, pvz metro, parduotuvej ar siaip gatvėj lotuliukas.gif

Važiuoji i nagavita, pirkti laku doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lurta @ 2013 02 07, 12:34)
doh.gif  doh.gif  doh.gif kaip tik vakar skaiciau straipsniuka apie ivaizdzio etiketa. Pirmasis punktas - manikiuras ir pedikiuras.

Imeskit cia nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 07 vasario 2013 - 11:54
Skaiciau cia diskusijas apie tai, kaip netinka 9w lempa UV lakavimui. Nezinau kiek tiesos tinka ar ne, bet zinau viena mergina, kuri UV lakavima su veido soliariumu sugeba pasidaryti biggrin.gif ir laikos super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 07, 10:53)
Lietuvaitės kazkaip prisiziurejau daugiau.  O pvz Stokholme merginos vaiksto nukramtytais nagais, bet juos dar sugeba nulakuoti, nieko netvarkyti  doh.gif aš kai nusilakuoju įdomiau nagus, tai kiekviena valanda is ko nors išgirstu komplimentų, is nepažįstamų žmonių, pvz metro, parduotuvej ar siaip gatvėj  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif kaip tik vakar, netoli stockholmo ejau i parduotuve ir ten reklamavo kazkokias jau ale super duper priemones rankoms ir nagam. Ciupo mane uz rankos, kazka pasakodamos apie ranku oda biggrin.gif paziurejo i mano rankas..sako wow, kokios rankos grazios biggrin.gif Koki krema naudojat? cia jus pati manikiura daret? (little princes nusilakavus) biggrin.gif bet nei ten sutvarkyta nei ten ka, daugiau nei prie ssavaite manikiuras darytas, nemazai jau atauge biggrin.gif tai pamirso net savo kremus pareklamuot biggrin.gif
o panos vietines(na 80% tai tikrai) su atsilupusiu ryskiu is visu pusiu laku rankom mataruoja doh.gif
Taip kad Lietuvoj moterys labai save prisiziuri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 04, 18:04)

As tai siandiena su lavonnagiais kovoju biggrin.gif Uzsilakinau IBD Iceberg, bet vistiek da blizgiu pertepiau biggrin.gif

Nius tikrai grazi spalvyte, bet va vistiek ji man gyvate i melynuma, bet tokiu atveju dar graziau nei salta pilka spalva, o sita tokia svelni.. thumbup.gif Kiba reiks i kita pirkiniu krepseli isideti.. ax.gif 4u.gif

O as va gristu prie pavyzdziu, laukiau laukiau kol kas nors isbandys, ale eilini karta nesimiegojo (Brigada naktimis ziuriu lotuliukas.gif )ir se mano naktinis lakavimas:
user posted image
beje, foto vel su blogu telefonu, o nuotraukose atrodo, kad apvadai nelygus, bet istikruju viskas lygu ir grazu... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal zinot kokia UV lempos padekliuko paskirtis? Dabar gavau savo lempa ir padekliukas pabraizytas sad.gif Vienas sonas truputi ilenktas... Ar tai tures itakos dziovinimui ar kam? Nezinau ar grazint ar ka daryt...
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 07, 12:44)
...bet istikruju viskas lygu ir grazu... thumbup.gif  4u.gif

Labai wub.gif

Merginos ar ivyniojimas i folija nuiminejant geliuka reikalingas kad ilgiau nenugaruotu ir neisdziutu nuemejas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioliuke: 07 vasario 2013 - 13:12
QUOTE(Lurta @ 2013 02 07, 11:11)
Sita buvo mano pirmoji spalvyte  wub.gif ir as ja po kazkiek laiko vis is naujo atrandu biggrin.gif  wub.gif

O as toki klausimeli apie ta spalvyte, kazkaip kiek ziuriu paletese man HG If tomorrow never comes ir HG Queen of hearts labai panasios, tai va mastau ar verta abi tureti, ar uztektu ir vienos is ju.. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif pasirodau savo pirma sau daryta prancuza ir laukiu meistriu kritikos 4u.gif
ziauriai drebejo rankos, tai blizgutis, kad nesimatytu nelygumu smailiuko blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo errrn: 07 vasario 2013 - 13:28
QUOTE(Estoniax @ 2013 02 07, 13:44)
O as va gristu prie pavyzdziu, laukiau laukiau kol kas nors isbandys, ale eilini karta nesimiegojo ir se mano naktinis lakavimas:

Šaunu thumbup.gif o ką po ko tepėte, kad tokie ryškūs krašteliai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 07 vasario 2013 - 14:16