Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mazutukee @ 2013 02 06, 17:59)
As pati sau darau,topa laikiau lempoj 2min.o tai 9w lempa netinka,taip? verysad.gif kazkaip kiek skaiciau,tai galvojau jog tiks tokia,nes atrodo sustingdo ta geli.

JĖZAU!!!!! doh.gif nu negi sunku paskaityt pirma puslapį?!?!? Šimtą tūkstančių kartu, o gal ir dar daugiau, buvo aiškinta: Ilgalaikiam lakavimui reikia 36W lempos!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrushka: 06 vasario 2013 - 19:01
QUOTE(mazutukee @ 2013 02 06, 18:59)
As pati sau darau,topa laikiau lempoj 2min.o tai 9w lempa netinka,taip? verysad.gif kazkaip kiek skaiciau,tai galvojau jog tiks tokia,nes atrodo sustingdo ta geli.

jau atsake pries mane, nu kazkas cia irgi kvaksejo kad lakuojasi su 9 watu ir viskas ok, bet as kazkaip abejoju, net juk ant buteliuku raso reik 36w ...
Atsakyti
Cia ash kvaksejau ax.gif nu viskas man gerai su ta lempa smile.gif viskas gaunasi rolleyes.gif kai buvau pn seminare, mokinomes su 9 vatu lempa, bet sake geriau 36. Bet padariau savaip :)isigyjau 9, praejo 2 menesiai jau 3 kartus lakavau ir viskas kol kas sekasi wink.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas kartais susiduret praktikoj ir galit patarti - noriu nusilakuoti gelio laku, bet kai buvau uzsidejusi gelinius nagus, jie man nelaike. Tai galvoju ar nebus tas pats ir su geliniu laku, ar neatsilupines? Akrilas laikesi puikiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 06 vasario 2013 - 20:20
QUOTE(vikta @ 2013 02 06, 20:19)
Sveikos. Gal kas kartais susiduret praktikoj ir galit patarti - noriu nusilakuoti gelio laku, bet kai buvau uzsidejusi gelinius nagus, jie man nelaike. Tai galvoju ar nebus tas pats ir su geliniu laku, ar neatsilupines? Akrilas laikesi puikiai

O tu imk ir pabandyk wink.gif Gelis lakas lankstesnis,gal va visai patiks tavo naguciams.Kaip galima pasakyt ar obuolys agurko skonio, neatsikandus jo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sitam forume jau ir paklausti darosi baisoka blink.gif ko jus taip puolat as nesuprantu,juk neklausiau kokia lempa man reikia isigyti,pasiskaiciau jog gaunasi ir su 9w,tai tokia ir turiu dabar.paklausiau kame jusu manymu tas matiskumas nuvalus lipnuma ir viskas.ar taip buvo sunku atsakyti jog todel kad kalta lempa,per mazai w ir viskas. blink.gif

Dekoju toms,kurios pasidalino savo mintimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutukee @ 2013 02 06, 22:36)
Sitam forume jau ir paklausti darosi baisoka blink.gif  ko jus taip puolat as nesuprantu,juk neklausiau kokia lempa man reikia isigyti,pasiskaiciau jog gaunasi ir su 9w,tai tokia ir turiu dabar.paklausiau kame jusu manymu tas matiskumas nuvalus lipnuma ir viskas.ar taip buvo sunku atsakyti jog todel kad kalta lempa,per mazai w ir viskas. blink.gif 

na zinau keleta kas daros su 9w lempa ir viskas ok. as manau gal cia kaltos kinietiskos priemones...gal atsilieps kas nors, kas tokias naudoja..
Atsakyti
QUOTE(mazutukee @ 2013 02 06, 21:36)
Sitam forume jau ir paklausti darosi baisoka blink.gif  ko jus taip puolat as nesuprantu,juk neklausiau kokia lempa man reikia isigyti,pasiskaiciau jog gaunasi ir su 9w,tai tokia ir turiu dabar.paklausiau kame jusu manymu tas matiskumas nuvalus lipnuma ir viskas.ar taip buvo sunku atsakyti jog todel kad kalta lempa,per mazai w ir viskas. blink.gif 

Nervai senbuvems nelaiko todel, kad mazdaug kas desimta lapa islenda problema, kuri skamba taip - nusilakavau ir nesigavo. Ir daugiau jokios info blink.gif kai jau pradedi klausineti, kas kaip, problema virsta i - tepu bet ka, bet kaip ir siaip man instrukcijos neidomu, nu bet nesigauna bigsmile.gif

Nustokit pirkti visoki bruda, laikykites instrukciju ir viskas eisis kaip per sviesta:-)
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2013 02 07, 01:03)
Nervai senbuvems nelaiko todel, kad mazdaug kas desimta lapa islenda problema, kuri skamba taip - nusilakavau ir nesigavo. Ir daugiau jokios info blink.gif  kai jau pradedi klausineti, kas kaip, problema virsta i - tepu bet ka, bet kaip ir siaip man instrukcijos neidomu, nu bet nesigauna bigsmile.gif

Nustokit pirkti visoki bruda, laikykites instrukciju ir viskas eisis kaip per sviesta:-)

thumbup.gif thumbup.gif

as cia neseniai... gal kokia puse metu g.gif bet jau tiek uzkniso mane tie klausimai, kad as dar apskritai dziaugiuosi kad dar kazkam kyla ranka atsakineti i juos biggrin.gif bet cia man turbut su kantrybe negerai, uztat ir buna paima pyktis, kad vos ne kas 3 puslapi tie patys klausimai ..
juk aiskiai parasyta ka naudoti kaip naudoti ir kodel naudoti, jei viska darot pagal instrukcija ir su normaliom priemonem ir tada nesigauna tada butu verta klausti, bet kad su normaliom priemonem manau viskas gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 02 07, 03:17)
thumbup.gif  thumbup.gif

as cia neseniai... gal kokia puse metu  g.gif  bet jau tiek uzkniso mane tie klausimai, kad as dar apskritai dziaugiuosi kad dar kazkam kyla ranka atsakineti i juos  biggrin.gif  bet cia man turbut su kantrybe negerai, uztat ir buna paima pyktis, kad vos ne kas 3 puslapi tie patys klausimai ..
juk aiskiai parasyta ka naudoti kaip naudoti ir kodel naudoti, jei viska darot pagal instrukcija ir su normaliom priemonem ir tada nesigauna tada butu verta klausti, bet kad su normaliom priemonem manau viskas gaunasi  thumbup.gif

Mane labiausia nervuoja, kai patiki atsakymais merginu, kurios per du menesius tris kartus sau nagus nusilakuoja, o vat tu, kurios per diena dvigubai daugiau lakuoja - uz akiu neuzkliuva doh.gif

Ir dar kliuva tas, kad baisiausiai sau taupo - prisperka visokiu nezinomu fuflo, o po to nesigauna ir dar nagai susigadina doh.gif

O jei i tema, vakar nesusilaikiau ir nusipirkau Nagavitoje HG Just in case... Nu ziauriai grazi spalva, veliau imesiu foto ant tipso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2013 02 07, 10:04)

O jei i tema, vakar nesusilaikiau ir nusipirkau Nagavitoje HG Just in case... Nu ziauriai grazi spalva, veliau imesiu foto ant tipso blush2.gif

drinks_cheers.gif spalva nereali.. ir einama nerealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2013 02 07, 09:04)

Sita buvo mano pirmoji spalvyte wub.gif ir as ja po kazkiek laiko vis is naujo atrandu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti