Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Laba, gavau savo Lechat spalvytes, ideau i fb, tik kad fig kas matosi
Sarmine- medikatus.lt atrodo is ten pirkau vokiska lempa 160lt, kol kas nepriekaistingai veikia

Jolkuce, nu nerealiai grazu, iskart pavasarinis lengvas vejelis pasijaute...as nors tamsiu spalvu megeja, bet si pastele tai labai skani... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2013 02 05, 20:28)
labai grazus....ypac ta zydrute spalvike  rolleyes.gif

tai va , kad ana nezydra deja biggrin.gif O spalva klastune, pilka siaip ana , bet va turi ta zydrumo atspalvi, labai priklauso nuo apsvietimo ir netgi nuo aprangos smile.gif

4u.gif Aciu,man irgi ziauriai lengvas manikiurcikas sitas...Ir taip pavasariu "kvepia",greiciau tie sniegai pratirptu....
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 05, 21:33)
tai va , kad ana nezydra deja biggrin.gif O spalva klastune, pilka siaip ana , bet va turi ta zydrumo atspalvi, labai priklauso nuo apsvietimo ir netgi nuo aprangos smile.gif

4u.gif Aciu,man irgi ziauriai lengvas manikiurcikas sitas...Ir taip pavasariu "kvepia",greiciau tie sniegai pratirptu....

ane? Nu grazi bjaurybe, cia tavo Jolkuce?
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2013 02 05, 20:40)
ane? Nu grazi bjaurybe, cia tavo Jolkuce?

realiai ji daugiau tokia ax.gif Nors sedziu vartau rankas dabar ji man zydresne vakare kazkokia lotuliukas.gif
user posted image
Ne - cia ne mano nagainos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 05 vasario 2013 - 20:44
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 05, 21:43)
realiai ji daugiau tokia ax.gif  Nors sedziu vartau rankas dabar ji man zydresne vakare kazkokia lotuliukas.gif
user posted image
Ne - cia ne mano nagainos biggrin.gif

nu turi turi kazkoki atspalvi zydra... ale grazu... gal ir as noretau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 05, 21:15)
Koki super pavasarini derinuka atradau - pasaka man wub.gif
http://s017.radikal....1e6b73f1d2f.jpg

na tikrai pavasariu kvepia... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 05, 21:15)
visu pirma su tipsais daromas nagu priauginimas,o ne ilgalaikis lakavimas.Antra, jei jusus nagai priauginti su tipsais ir uzpilti geliu+jum ant virsaus lakuotas gelinis lakas-tirpdant nutirps is apacios tipsas.Todel tokiu atveju ilgalaikis nenutirpinejamas o nudildinamas mexanishkai nuo priaugintu nagu.
Papildyta:

Tame ir reikaliukas, kad noriu ilgesniu nagu su ilgalaikiu lakavimu (ne geliu), todel ir mastau kaip cia... viskas aisku dabar smile.gif Nauja dar visai tame, tai ir galvele reikia pasukti kaip kas smile.gif Aciu uz puiku ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 05, 16:37)
o kokius tipsus naudojat, jei tokiu nezinot?  4u.gif

Aš tipsų nesu turėjusi, man visus priauginimus darė su geliu, kurį kaip jau Jolkuce minėjo, nuiminėja mechaniškai ax.gif Mechaninis nuiminėjimas buvo viena iš priežasčių, kodėl perėjau prie gelinio lakavimo, nes nagai liko pažeisti..
O šiaip per laiką turėtų Jūsų natūralūs nagai paaugti vien su geliniu lakavimu, nes pati nago plokštelė tvirta būna, nenulūžta nuo menkiausio smūgio, bent jau man taip yra ir ne viena mergina minėjo, kad pavyksta užsiauginti nagus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 02 06, 09:24)
Aš tipsų nesu turėjusi, man visus priauginimus darė su geliu, kurį kaip jau Jolkuce minėjo, nuiminėja mechaniškai ax.gif Mechaninis nuiminėjimas buvo viena iš priežasčių, kodėl perėjau prie gelinio lakavimo, nes nagai liko pažeisti..
O šiaip per laiką turėtų Jūsų natūralūs nagai paaugti vien su geliniu lakavimu, nes pati nago plokštelė tvirta būna, nenulūžta nuo menkiausio smūgio, bent jau man taip yra ir ne viena mergina minėjo, kad pavyksta užsiauginti nagus ax.gif

Na, man tie nagai auga gan greitai, bet stipriau trinktelint nuluzta ax.gif Paskutini pusmeti dariausi lakavima geliu, gal del to ir mano naguciai pasidare silpnesni, o gal ir nepasidare, tik taip dabar atrodo, kai pasidariau ilgalaiki... Man nulakavo ilgalaikiu pries 3 dienas, o jau vakar viena nagiuka teko dildyti, nes sonas iskilo, kadangi jis vis uzsilenkdavo ka nors darant. Manau, kad retais atvejais noresiu ilgesniu nagu, tai prisiauginsiu tipsus, o kai reiks nusiimti imsiu su viskuo ir vel busiu su trumpais... Arba dildysiu su dilde smile.gif Ziuresiu pagal situacija smile.gif

Patarkit, kaip sulaukti priemoniu? biggrin.gif Jau sienom lipu, o jas vis dar siuncia ir siuncia doh.gif Lakus gavau, o turi akis badyti ant spinteles padeti ir nenaudojami sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 02 05, 21:05)
kokia produkcija naudoji? kokio stiprumo lempa? gal lempa pasenusi? o gal topas kinietiskas sh? kad cleanseris kaltas tai kazkaip abejociau...

lakuoju as tik sau,lempa tai 9w,o topas pas mane sina g.gif o lakas green style.bet kazkap keista,nes viska nulakavus atrodo istikruju idealiai,o va nuvalau lipnuma ir s.... gaunasi doh.gif sakot gali buti lempa kalta del to?as nelabai susigaudau dar kolkas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutukee @ 2013 02 06, 17:27)
lakuoju as tik sau,lempa tai 9w,o topas pas mane sina g.gif o lakas green style.bet kazkap keista,nes viska nulakavus atrodo istikruju idealiai,o va nuvalau lipnuma ir s.... gaunasi doh.gif  sakot gali buti lempa kalta del to?as nelabai susigaudau dar kolkas doh.gif

Reikia 36W. Gal Jums nenudziovino topo ir jis nusivale, todel ir blizgesio neliko
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2013 02 06, 18:30)
Reikia 36W. Gal Jums nenudziovino topo ir jis nusivale, todel ir blizgesio neliko

As pati sau darau,topa laikiau lempoj 2min.o tai 9w lempa netinka,taip? verysad.gif kazkaip kiek skaiciau,tai galvojau jog tiks tokia,nes atrodo sustingdo ta geli.
Atsakyti