Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Gal ne vietoje rašau, bet prašau atleisti.
Turiu Harmony Gelish VANILLA SILK 01357 laką nenaudotas nei karto. Parduočiau arba keisčiau į kitą spalvą.

Atsakyti
QUOTE(mckc @ 2013 02 05, 11:12)
Gal ne vietoje rašau, bet prašau atleisti.
Turiu Harmony Gelish VANILLA SILK 01357 laką nenaudotas nei karto. Parduočiau arba keisčiau į kitą spalvą.

pardavimas čia smile.gif
http://www.supermama...?...agams&st=36
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 04, 23:50)
Sveikutes, turiu ir as klausimuka... mano manikiuriste sake, kad jeigu priauginta naga nusilakuosiu ilgalaikiu ir paskui ji nusiiminesiu pvz su HG remover, tai jis man ir naga istirpdys, ar tai tiesa? Kai sake dvejojo pati ar ji teisi, tad nutariau jusu paklausti... Kai atkeliaus pagrindines prekes, noriu jau buti pasiruosusi arba nagus prisiauginti, arba esamus kirpti  ax.gif

Jei priauginimas darytas su tirpinamu geliu ar akrilu, tada taip, nutirps viskas, bet jei tuo tvirtu geliu, tai tik pasijuoks jis iš to Jūsų tirpinimo ax.gif Nes mano nagai buvo dengti geliu, tai jokios reakcijos į tirpinimą..
O kojų nagus aš lakuoju periodiškai, paprastu laku lakuodavausi, bet man vis nusitrindavo didžiojo nago priekis (lengvai smailių aptemptų batų nosyčių aistra..), dabar darausi su geliniu, pasaka, man laiko labai ilgai, patys nagai lėtai auga, tai galiu ramiai sau vaikštinėti blizgančiais nagais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 02 05, 12:40)
Jei priauginimas darytas su tirpinamu geliu ar akrilu, tada taip, nutirps viskas, bet jei tuo tvirtu geliu, tai tik pasijuoks jis iš to Jūsų tirpinimo ax.gif Nes mano nagai buvo dengti geliu, tai jokios reakcijos į tirpinimą..
O kojų nagus aš lakuoju periodiškai, paprastu laku lakuodavausi, bet man vis nusitrindavo didžiojo nago priekis (lengvai smailių aptemptų batų nosyčių aistra..), dabar darausi su geliniu, pasaka, man laiko labai ilgai, patys nagai lėtai auga, tai galiu ramiai sau vaikštinėti blizgančiais nagais ax.gif

Nelabai supratau pasakyma "tirpinamu geliu ar akrilu" - as turiu omeny akrilinius tipsus tarkim tokius http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649 . Juos priklijuoji su klijais, o tada jau darai viska kaip priklauso ilgalaikiui lakavimui. Tai koks cia priauginimas skaitosi ir ar jis nutirps valant? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,norejau paklausti jusu nuomones smile.gif kai nusilakuoju ilgalakiu laku,nagai istraukus is lempos labai blizga,viskas gerai,bet kai nuvalau cleanseriu tai jie visai nebeblizga,tokie matiniai pasidaro.gal zinote kodel? gal tas clinseris jau pasenes ar dar kas?nes as nesuprantu ir info niekur neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 05, 14:00)
Nelabai supratau pasakyma "tirpinamu geliu ar akrilu" - as turiu omeny akrilinius tipsus tarkim tokius http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649 . Juos priklijuoji su klijais, o tada jau darai viska kaip priklauso ilgalaikiui lakavimui. Tai koks cia priauginimas skaitosi ir ar jis nutirps valant?  4u.gif

Dėl tokių tipsų nieko nežinau, nesu turėjusi, bet jei manikiūrininkė sakė, kad nutirpdys, tai tikriausiai reikia ja patikėti 4u.gif Juolab, jei akrilą ištirpdo, o tipsai akrilo pagrindu, tai logiškai turėtų ir jie ištirpti.
Atsakyti
Pirkdavau is sio
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2648
Dabar pirkau sausio 30 d ir mokejau $24.49+ $4.98 shipping. O dabar ziuriu jau shippingas 14 kosmaras, kaip pabrango, sake merginos, kad brangsta, bliamba, reikejo daugiau paimt

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuciala: 05 vasario 2013 - 15:27
Valentino dienai (foto is neto)
user posted image
Ir kam ten prie karines formos reikejo :
user posted image
Aisku cia ne gelinis, bet imanoma ir su geliuku taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 02 05, 15:23)
Dėl tokių tipsų nieko nežinau, nesu turėjusi, bet jei manikiūrininkė sakė, kad nutirpdys, tai tikriausiai reikia ja patikėti 4u.gif Juolab, jei akrilą ištirpdo, o tipsai akrilo pagrindu, tai logiškai turėtų ir jie ištirpti.

o kokius tipsus naudojat, jei tokiu nezinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutukee @ 2013 02 05, 15:09)
Sveikos,norejau paklausti jusu nuomones smile.gif kai nusilakuoju ilgalakiu laku,nagai istraukus is lempos labai blizga,viskas gerai,bet kai nuvalau cleanseriu tai jie visai nebeblizga,tokie matiniai pasidaro.gal zinote kodel? gal tas clinseris jau pasenes ar dar kas?nes as nesuprantu ir info niekur neradau verysad.gif

kokia produkcija naudoji? kokio stiprumo lempa? gal lempa pasenusi? o gal topas kinietiskas sh? kad cleanseris kaltas tai kazkaip abejociau...
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 02 05, 16:37)
o kokius tipsus naudojat, jei tokiu nezinot?  4u.gif

visu pirma su tipsais daromas nagu priauginimas,o ne ilgalaikis lakavimas.Antra, jei jusus nagai priauginti su tipsais ir uzpilti geliu+jum ant virsaus lakuotas gelinis lakas-tirpdant nutirps is apacios tipsas.Todel tokiu atveju ilgalaikis nenutirpinejamas o nudildinamas mexanishkai nuo priaugintu nagu.
Papildyta:
Koki super pavasarini derinuka atradau - pasaka man wub.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazus....ypac ta zydrute spalvike rolleyes.gif
Atsakyti