Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(rogrinta @ 2013 02 03, 22:19)
Imu ir net nuolaidų nedarau  biggrin.gif ( nu aš nelakuoju,o priauginėju nagučius) Jei tai būtų hobis neimčiau, bet kai tai yra mano darbas, o pusę savo laiko pradirbčiau už dyką...?  doh.gif  Be to tikros draugės neleidžia pinigų neimt, jos supranta, kad reik man šeimą maitint

Tiesa merginos, įlindau į jūsų FB. Ten grupė tik meistrių (jei taip,tai kiek jūsų daug  doh.gif  ) ar ir šiaip prijaučiančios?

biggrin.gif man atrodo visokiu ten yra, ne tik meistru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 02 03, 23:19)
Tiesa merginos, įlindau į jūsų FB. Ten grupė tik meistrių (jei taip,tai kiek jūsų daug  doh.gif  ) ar ir šiaip prijaučiančios?

kad ten tikrai ne tik meistriu grupe smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Po paskutinio apsilankymo darytis gelini lakavima, nusprendziau, kad noriu pati sau lakuotis smile.gif

Tad gal galit padet suvokt ko reikia... Nes kazkaip niekad neklausinedavau kaip lakuodavo, kas cia dabar tepasi, o kas cia biggrin.gif...
Sakykit ar uztenka lempos kuri turi tik 36 W? I brangias nenoriu ziureti, nes nezinau ar sugebesiu, ir kiek kantrybes turesiu sitam reikalui, o tos lemputes tik apie 100 lt kainuoja smile.gif

Tad mano pirkimo sarasiuke bus:

1. lempa
2. geliniai lakai
3. pasiausimo dildes
4. sepetelis
4. nuriebalintojas
ir kaip toliau tos priemones vadinasi ? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2013 02 04, 00:45)
Sakykit ar uztenka lempos kuri turi tik 36 W? I brangias nenoriu ziureti, nes nezinau ar sugebesiu, ir kiek kantrybes turesiu sitam reikalui, o tos lemputes tik apie 100 lt kainuoja smile.gif

Nors aš nedarau gelinio lakavimo ir tai perskaičiau visą temą biggrin.gif Tai į šį klausimą buvo atsakyta N kartų doh.gif O ir pirmam psl. yra
Atsakyti
Aš ryt važiuosiu i nagavita HG laku pirkt. Tik neissirenku kokių spalvų imt, noriu 4 vnt nusipirkt.
Gal merginos žinot, kur pigiausia juos pirkt?

Ir dar sakykit kaip ezflow geliniai lakai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 04 vasario 2013 - 00:20
Mergaites, kokias led lempas naudojat? g.gif
Užtektų 12W Nail LED Lamp UV Gel Soak off gelish Dryer g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 04, 01:19)
Aš ryt važiuosiu i nagavita HG laku pirkt. Tik neissirenku kokių spalvų imt, noriu 4 vnt nusipirkt.

Ir dar sakykit kaip ezflow geliniai lakai?  g.gif

Aisku, pigiausiai per ebay (bet reikia palaukti, kol atsius) As ka tik uzsakiau 2 splavytes, su viskuo atsiejo 1 vnt 38 Lt (Nagavitoj po 55, jei neklystu) tai jau 4 bonkutes ir prasau, dar du gaunasi lakiukai (na pigesni pvz Ezflow arba SN)
Facbooke ne karta merginos apie Ezflow kalbejo. Geri lakiukai, tirstoki, man asmeniskai labai patinka (bent jau turimos splavos, nes nuo to irgi priklauso)
Nagavitoje taip pat SN prekiauja po 35 lt, man irgi patinka. Bet kitos merginos tegu paraso savo nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 04, 00:19)

Harmony geri lakai, bet SN Progel nei kiek neblogesni ir kainuoja pigiau, o spalvu graziu yra, issirinksite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 04, 01:19)

man irgi patinka ProGel lakiukai, kiek turiu spalvų visom patenkinta, ir lakuojasi ir laikosi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 02 04, 01:07)
Nors aš nedarau gelinio lakavimo ir tai perskaičiau visą temą  biggrin.gif Tai į šį klausimą buvo atsakyta N kartų  doh.gif O ir pirmam psl. yra

ACIU UZ ATSAKYMA, NE VISADA LAIKO UZTENKA SKAITYMUI, ZINAU, KAD UZKNISA TIE KLAUSINEJIMAI, TAD ATSIPRASAU 4u.gif
Atsakyti
bet tai panos, daznas ar pastovus lakavimas geliu manau labai kenkia nagui. Gal paneigsit mano susidariusi mita? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeya @ 2013 02 04, 13:59)
bet tai panos, daznas ar pastovus lakavimas geliu manau labai kenkia nagui. Gal paneigsit mano susidariusi mita? smile.gif

O as manau, kad kenkia ne lakavimas, o nuemimas.....
Atsakyti