Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ciuciala @ 2013 02 02, 16:30)
Sveikos merginos!

man tai labai gražu. Aš pirmą kartą kai sau dariausi, tai šimtą kartų žiauriau atrodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 02 02, 20:53)
turiu, tikrai sviesene smile.gif , prasau
user posted image

labai aciu:)

o kaip klientes, megsta sita spalva? vasara:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 02 vasario 2013 - 19:12
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 01, 09:57)
drinks_cheers.gif Šaunuolė  4u.gif
man tai gražu  thumbup.gif  mirksiukas.gif ir tvarkinga..... na reiks šiand. darbe pabandyti, jei bus laisva akimirka  mirksiukas.gif

Oij kaip lauksiu rezultatu, speju grazu bus.. mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2013 02 02, 19:53)
turiu, tikrai sviesene smile.gif , prasau

.hmm..grazi spalvyte!!!. bigsmile.gif kazin kodel as i ja niekad demesio neatkreipiau... g.gif dabar atkreipsiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 02 02, 20:10)
labai aciu:)

o kaip klientes, megsta sita spalva? vasara:)

turiu ja neseniai, tad ar vasara bus einama, negaliu nieko pasakyti tongue.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už rekomendacijas pilnametei smile.gif dabar jau esu beveik suaugusi smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 02 02, 18:26)
gal kas turit ibd naturally beautiful? kaip ji realiai? daug skirias nuo sitos foto

https://www.google.c...q...l;1599;1199.

aciu

turiu sita, realiai tikrai sviesesne ir galetu but labiau pigmentuota, nes ir po 3 sluoksniu siek tiek persisviecia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 02 02, 20:06)
man tai labai gražu. Aš pirmą kartą kai sau dariausi, tai šimtą kartų žiauriau atrodė  biggrin.gif

As tai aplamai labai dziaugiuosi geliniu lakavimu, super dalykas thumbup.gif o dar kai prancuzas pasidare per pusvalandi ir visa diena tvarkant namus, niekas nenusilupa ir nuvaziavus i svecius nereikia ranku slept, tai isvis geriu geris smile.gif
Atsakyti
4u.gif gal galite parasyti 5 spalvas idb einamiausias bigsmile.gif kokias 3 pastelines ir kokia 2 ryskias smile.gif
Atsakyti
Atėjau tam ,kad pagirčiau Indrutea darbus mirksiukas.gif Labai gražu wub.gif

Kažkas mačiau ieškojo palečių tuščių, jų nemažai pardavinėja mergaitės "manodrabužiai" ir "tarpmergaičių" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 03 vasario 2013 - 17:09
Mergaites, ar jus imate pinigus uz lakavima is draugu ir giminaiciu?
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 02 03, 22:59)

As neimu, nes uzdirbu kitu budu, cia mano hobis. Bet perkant naujas priemones ar lakiuka nauja,
visos duoda, kiek as pasakau, is mamos neimu, geda, bet jinai kitaip atsilygina :-)
Jei tai butu mano darbas, imciau. Visiems reikia is kazko gyvent. Uz siuvima imu is draugiu, kaip priklauso, visos supranta ir dziaugiasi, kad pasiunu, jei kazkas netinka, gali pirktis akropolyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 02 03, 23:59)

Imu ir net nuolaidų nedarau biggrin.gif ( nu aš nelakuoju,o priauginėju nagučius) Jei tai būtų hobis neimčiau, bet kai tai yra mano darbas, o pusę savo laiko pradirbčiau už dyką...? doh.gif Be to tikros draugės neleidžia pinigų neimt, jos supranta, kad reik man šeimą maitint

Tiesa merginos, įlindau į jūsų FB. Ten grupė tik meistrių (jei taip,tai kiek jūsų daug doh.gif ) ar ir šiaip prijaučiančios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 03 vasario 2013 - 22:23