Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos 4u.gif
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 17, 10:33)

O jau grožybės kokios thumbup.gif
QUOTE(Alincia @ 2013 01 17, 11:52)
OI, net pasimetus begau skaityt, nu bet vakar kuo puikiausiai nutirpdinau HG lakiuka  smile.gif
Ne, pasirodo: Gelio lako nuėmimo skystis su lanolinu (kitaip sakant su aviu taukais)  biggrin.gif

tongue.gif smagu, kai viskas puikiai nusiima thumbup.gif šiandien draugė irgi išsižiojus žiūrėjo, kai jos lakiukas visas liko ant kempinėlės tongue.gif
O aš pagaliau išsiaiškinau savo naujos plokštelės bėdą: ją dėti reikia pasidėjus ant kieto paviršiaus, o aš vis ant minkštos servetėlės pasidėjus valiau doh.gif pati kvaiša...bet iš klaidų mokausi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2013 01 17, 19:26)
Sveikos 4u.gif

tongue.gif smagu, kai viskas puikiai nusiima  thumbup.gif šiandien draugė irgi išsižiojus žiūrėjo, kai jos lakiukas visas liko ant kempinėlės  tongue.gif
O aš pagaliau išsiaiškinau savo naujos plokštelės bėdą: ją dėti reikia pasidėjus ant kieto paviršiaus, o aš vis ant minkštos servetėlės pasidėjus valiau  doh.gif pati kvaiša...bet iš klaidų mokausi  tongue.gif

aciukas smile.gif
o as ziuriu praleidau kazka? koks cia dar nuemejas? a?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 17, 21:17)
aciukas  smile.gif
o as ziuriu praleidau kazka? koks cia dar nuemejas? a?

Mes akciją Nailshope gaudėme 4u.gif Alincia išbandė šį nuėmėją http://www.nailshop....inu-120-ml.html
o aš pirkau kitokius du( jų nėra internetiniame puslapyje) ir kaina, ir kokybė superinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2013 01 17, 21:28)
Mes akciją Nailshope gaudėme  4u.gif Alincia išbandė šį nuėmėją http://www.nailshop....inu-120-ml.html
o aš pirkau kitokius du( jų nėra internetiniame puslapyje) ir kaina, ir kokybė superinė  thumbup.gif

tai apie akcijas zinau.... as api eminkstikli ir klausiau...tipo gerai nutirpina?
Atsakyti
Jetus siandien toooks tinginys buvau, tegaliu tinginio ziema beparodyt lotuliukas.gif Nes daugiau prancuzai i prancuzai vien doh.gif (sorriuks yr viena cia klaidike, bet gal nepastebes nieks biggrin.gif)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 17, 21:47)
tai apie akcijas zinau.... as api eminkstikli ir klausiau...tipo gerai nutirpina?

Na tipo taip tongue.gif man labai patiko HG nutirpinti thumbup.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 17, 22:41)

Tooookia graži „tinginio žiema“ wub.gif ech, kad man taip kas.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 17, 21:47)

Tikrai taip, bent jau man geriau nei HG. Nu nelieka lakas man ant kempineles, kaip reklamoj, reikia pagaliuku pagremzti, nors ir baze 1 min kepu ir lipnuma nuemineju ( tiesa, EF lakiuka grziai nutirpde) o vat sis, su lanolinu, kuo puikiausiai HG Night Reflection nutirpde, susiraite visas, tik su vatyte ir likucius nukrapsciau
Per iseigines ant mamos isbandysiu dar smile.gif
Kas bandete siuos guminius antpirscius, man labai gyre
user posted image
http://www.manikiura...mp;changelang=2
Oi, bet cia pirstu apsauga, man gyre juos, kaip gelinio lako nuemimo pagalbininkus, vietoj folijos doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 17 sausio 2013 - 23:16
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 17, 22:41)
Jetus siandien toooks tinginys buvau, tegaliu tinginio ziema

wub.gif gražu, ir visai čia ne tinginio biški padirbėta patapšnota ir t.t. mirksiukas.gif

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2013 01 17, 22:53)
Na tipo taip  tongue.gif man labai patiko HG nutirpinti thumbup.gif

nu reiks pabandyti nusipirkt kaip tik baiginėjasi

QUOTE(Alincia @ 2013 01 18, 00:14)

Oi, bet cia pirstu apsauga, man gyre juos, kaip gelinio lako nuemimo pagalbininkus, vietoj folijos  doh.gif  unsure.gif

pabandysiu tikrai...
o šituos antpirščiukas aš naudoju vasarą, kadangi pas mane kab. karšta būna vasarą(o dirbu prekybcentrį tai nėra nei lango nieko) tai klientės skundžiasi kad kaista nagai su folija, tai dedu šituos, nes pro šoną praeina oro ir gerai, o žiemą kai šaltos klienčių rankos tai tik foliją....
Atsakyti
Jolkuce- kaip visada- super!
Kas turi HG laku is Shadow kolekcijos... ar gerai jie tepasi? ar nesigarbanoja kaip House kolekcija? aciu uzatsakyma!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 18 sausio 2013 - 09:48
QUOTE(Alincia @ 2013 01 18, 00:14)
Oi, bet cia pirstu apsauga, man gyre juos, kaip gelinio lako nuemimo pagalbininkus, vietoj folijos  doh.gif  unsure.gif

as naudoju juos, man patinka...

nusipirkau ir as ta nuemeja kai buvo 30% nuolaida, snd arba ryt bandysiu....
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 01 18, 09:48)
Jolkuce- kaip visada- super!
Kas turi HG laku is Shadow kolekcijos... ar gerai jie tepasi? ar nesigarbanoja kaip House kolekcija? aciu uzatsakyma!

As turiu is shadows viena spalvyte- tai man viskas norma plonais sluoksniais per 2 kartus pasidengia gerai.Bet yra panu ,kurios cia jau gi kalbejo, kad kaikurie is house ir is shadows yra katastrofishki, garbanojas jom ir traukia sake gerokai spalvas. g.gif Bet zinoma ne visi lakai is kolekcijos, gal atsilieps jos ir pasakys, kurios spalvos butent ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 18, 12:04)
As turiu is shadows viena spalvyte- tai man viskas norma plonais sluoksniais per 2 kartus pasidengia gerai.Bet yra panu ,kurios cia jau gi kalbejo, kad kaikurie is house ir is shadows yra katastrofishki, garbanojas jom ir traukia sake gerokai spalvas. g.gif Bet zinoma ne visi lakai is kolekcijos, gal atsilieps jos ir pasakys, kurios spalvos butent ax.gif

kokia turite? ax.gif
Atsakyti