Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 31, 21:47)
čia prie uniformos? gal nekorektiškai paklausiu, ar pilnametė esate? blush2.gif
ir iš ilgalaikių, su perlamutru be perlamutro?

Esu gerokai pilnametė smile.gif ir prie kariškos uniformos reikia derintis smile.gif gali būti ir matinė ir blizgesnė, tik neryški smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(raskilaa @ 2013 02 01, 19:47)
Esu gerokai pilnametė smile.gif ir prie kariškos uniformos reikia derintis smile.gif gali būti ir matinė ir blizgesnė, tik neryški smile.gif)

As rekomenduociau HG Eur So Chick, labai grazi spalvyte smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raskilaa @ 2013 01 31, 21:17)
Sveikos darbštuolės, gal galite patarti kokį laką nusipirktii, kad netamsi ruda spalva būt??? man prie uniformos ryškių spalvų nelabai galima sad.gif

hg rezerveuser posted image10nr

user posted imagerezerve su champano blizguciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvukas: 01 vasario 2013 - 20:59
QUOTE(Sonie @ 2013 02 01, 20:36)
As rekomenduociau HG Eur So Chick, labai grazi spalvyte smile.gif wub.gif

Va va aš šita ir turejau omenyje smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o ibd lakuojat 2 sluoksnius ar 3?
Pabandžiau ibd black lava vienu sluoksniu, tai toks so so g.gif

Šiandien gavau krūva grožiu wub.gif tik lempa dar remontuoja sad.gif tikiuosi pirmadienį jau atsiimti.
Papildyta:
Tiesa dar noriu paklausti blush2.gif
Kokį lako numeriuką įmat lakuojat burberry stiliumi? Tas šviesus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 01 vasario 2013 - 22:04
Toms, kas nemate FB. Pabandziau prancuzo pagrindui IBD Julliet panaudot ir labai patiko smile.gif IBD Julliet (2sl) Orly baltas ir birus blizgutis juodas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 02 01, 18:20)
grazu,o ziurekit TOP'a atskira turit ?nes pagalvojus gi vistiek blizgucio patenka i topa paskui kaip kitus nagus lakuoti g.gif

Ne su tuo pačiu...tik kad aš netepu su tuo topo teptuku, aš jį visai nukerpu ir tepu su gelio natūralių šerelių teptuku. Ir aišku pirmiausiai nulakuoju tuos be blizgučių, o tikpoto tuos su blizgučiu mirksiukas.gif
QUOTE(raskilaa @ 2013 02 01, 19:47)

Atsiprašau, jei įžeidžiau blush2.gif , na matot nepilnametėm nelabai rekomenduojama lakuoti ilgalaikiais lakiukais wink.gif
aha g.gif matinė blizgesnė ir šviesi g.gif ? na kaip ir minėjo ta Reserve
user posted image
ji ant nago susilieja su oda wink.gif man asmeniškai tai šita graži wub.gif
user posted image

QUOTE(Nonna @ 2013 02 01, 22:30)
Mergaites, o ibd lakuojat 2 sluoksnius ar 3?
Pabandžiau ibd black lava vienu sluoksniu, tai toks so so  g.gif

Tiesa dar noriu paklausti  blush2.gif
Kokį lako numeriuką įmat lakuojat burberry stiliumi? Tas šviesus  ax.gif

Aš Black Lava jei reikia tik juodos spalvos visa tik 3 sluoksniais, o jei miksiniam variantui tai du bet tokiu šiek tiek storesnius.
O ta "burbery" lakavimui buvo naudota jei gerai pamenu PN 12,4 , na Indrutė pataisys mane wink.gif jei suklydau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 02 vasario 2013 - 11:08
Ačiū ingeborgita 4u.gif
Vaiziuosiu iki nagavitos šiandien, issirinksiu ką tinkamo ax.gif isidemejau HG 2 lakus need a tan ir Eur - So Chic blush2.gif norėčiau viena išsirinkti.

O sakykit prašau, kaip kokybe ezFlow gelinių lakų? g.gif is JAV siustis butu perpus pigiau, nes lt po 50 lt už buteliuka.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 02, 12:18)
Ačiū ingeborgita  4u.gif
Vaiziuosiu iki nagavitos šiandien, issirinksiu ką tinkamo  ax.gif isidemejau HG 2 lakus need a tan ir Eur - So Chic  blush2.gif norėčiau viena išsirinkti.
O sakykit prašau, kaip kokybe ezFlow gelinių lakų? g.gif is JAV siustis butu perpus pigiau, nes lt po 50 lt už buteliuka.

Brangioji rolleyes.gif šiand. šeštadienis ir Nagavita NEDIRBA mirksiukas.gif
Ir beje rinkis geriau tą Eur-So Chic wink.gif ana man rodos turi polinkį geltonuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 02 vasario 2013 - 11:25
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 02 02, 12:24)
Brangioji rolleyes.gif  šiand. šeštadienis ir Nagavita NEDIRBA  mirksiukas.gif
Ir beje rinkis geriau tą Eur-So Chic wink.gif ana man rodos turi polinkį geltonuoti

O tiksliai doh.gif
Gal žinot kur Vilniuje galima nusipirkt? g.gif
Nes vakarais aš su dviem mažais piliečiais sunkiai ten ką issirinksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 02, 12:50)
O tiksliai  doh.gif
Gal žinot kur Vilniuje galima nusipirkt?  g.gif
Nes vakarais aš su dviem mažais piliečiais sunkiai ten ką issirinksiu  doh.gif

Jeigu pirksite virs 100 Lt tai nagavitos e-parduotuveje siuntimas nemokamas... smile.gif Ir net is namu iseit nereiks biggrin.gif

As irgi siulyciau eur so Chick, nuostabi spalvyte wub.gif Dengias super, laikos gerai ir siaip laaabai populiari 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 02 02, 13:10)
Jeigu pirksite virs 100 Lt tai nagavitos e-parduotuveje siuntimas nemokamas... smile.gif  Ir net is namu iseit nereiks biggrin.gif

As irgi siulyciau eur so Chick, nuostabi spalvyte  wub.gif Dengias super, laikos gerai ir siaip laaabai populiari  4u.gif

Aš Jums labai labai 4u.gif
Aš norejau gyvai pasižiūrėti parduotuvej blush2.gif
O spalva be blizguciu? Noriu tokios be blizguciu, vientisos kremines lotuliukas.gif
Atsakyti